Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Codecontrol kokemuksia

Codecontrol kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Codecontrol Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSoteDigi Oy (nyk. DigiFinland Oy)

"On ollut tärkeää, että on joustava resurssi kehittämisen ja tekemisen tukena. Codecontrol on tuonut erittäin vahvaa osaamista tuoteomistajamme tueksi ja toiminut tärkeänä sparraajana palvelun kehittämisessä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteyshenkilöömme Toniin. Yhteistyö ollut todella sujuvaa ja töitä on ollut mukava tehdä yhdessä."

-- Hanna Nordlund

Näytä referenssi

ReferenssiDigiteekki Oy

"Ensimmäinen puhelu Codecontroliin vakuutti minut täysin. Jari oli alusta asti positiivinen ja asiakasta kunnioittava. Itseluottamus omaan tekemiseen ja ammattitaitoon yhdistettynä loistavaan asiakaspalveluun oli vaikuttavaa. Jari oli heti varma, että he osaavat auttaa minua, Lepistö kiittelee."

-- Auli Lepistö

Näytä referenssi

ReferenssiEupart Oy

"Palvelu oli asiantuntevaa ja tarpeisiimme sopivan joustavaa."

-- Jaana Kuusilehto

Näytä referenssi

ReferenssiFF-Chemicals Oy

"Emme missään tapauksessa halunneet tuhlata aikaa turhaan byrokratiaan ja hifistelyyn. Codecontrolin tekijöillä oli heti selkeä ajatus siitä, mitä me haluamme. He ymmärsivät, että haemme hyvin yksinkertaista ja simppeliä ratkaisua. Puhuimme samaa kieltä alusta asti. Codecontrol on tukenamme sovelluksen käyttöönotossa ja jatkokehittämisessä. Jatkamme mielellämme hyvin sujunutta.."

-- Kaisa Tohila

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Codecontrol kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codecontrol Oy:n referenssit

Codecontrol Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia