Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CloudNow IT kokemuksia

CloudNow IT kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka CloudNow IT Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiReferenssitarina Autoliitto – Koulutuksella lisää ammattitaitoa talon sisälle ja kykyä tehdä asioita itse

"Projektin aikana tykkäsin siitä, että CloudNowlla näkyy pienen yrityksen edut. Työskentely CloudNown kanssa on ihmisläheistä ja tuntuu, että tekeminen on ollut yhdessä seikkailua ja kokeilemista. Jatkossa ajatuksena on jatkaa yhteistyötä niin, että CloudNow toimii meidän mentorina jonka kanssa voimme käydä asioita läpi ja saada näkökulmaa ratkaisuihin."

-- Miikka Valtonen

Näytä referenssi

ReferenssiHelppoutta ja sujuvuutta Helsingin Kuvataidekoulun arkeen keskitetyllä hallinnalla

"Samin kanssa on helppo olla vuorovaikutuksessa ja informaation vaihtaminen on ollut tehokasta. Olemme saaneet kuvallisia ohjeita ja kaikki on esitetty helposti lähestyttävässä paketissa. CloudNown kautta olemme saaneet valmiudet lähteä toteuttamaan asioita itse eteenpäin."

-- Joonas Tähtinen

Näytä referenssi

ReferenssiKTK ry ulkoisti it-ylläpidon CloudNowlle

"Paitsi edullisempi kuin oma sisäinen henkilöresurssi, ovat CloudNown asiantuntijat asiakaspalvelun ammattilaisia. He osaavat vastata selkokielellä kysymyksiimme - ja vastaus tulee muuten aina nopeasti - ja myös aktiivisesti kertoa, mitä voisimme parantaa ja tehostaa it-ympäristössämme. On mukava työskennellä heidän kanssaan, kun vastaus tulee aina ajallaan ja asiantuntijat ovat mukavia.."

-- Jari Järvi

Näytä referenssi

ReferenssiEncore Ympäristöpalvelut ulkoistivat it-palvelut CloudNowlle

"Encore Ympäristöpalvelut luottaa CloudNown vahvaan ammattitaitoon ja ketterään toimintamalliin. Solmimme CloudNown kanssa kokonaisulkoistussopimuksen, jonka myötä palveluntarjoaja hyödyntää kehittämäänsä uutta palvelukonseptia, jossa toimittaja sulautuu osaksi yrityksemme omaa ICT-palvelua. Ratkaisut toteutetaan toimittajariippumattomasti hyödyntäen pilvipohjaisia palveluja..."

-- Olli Kaure

Näytä referenssi

ReferenssiAvarn Security sai sähköpostimigraation avulla helposti hallittavan ympäristön

"Toteutimme CloudNown kanssa sähköpostimigraation. Etsimme kumppania, joka pystyisi toteuttamaan projektin nopeasti ja ketterästi. CloudNown osaaminen ja vilpitön kiinnostus asiakasta ja projektia kohtaan vakuutti meidät. CloudNow on selkeä ja puhuu it-asioista ihmisten kielellä. Yhteistyö onnistui todella hyvin. CloudNowlla on kyky skaalata ratkaisut ja he ymmärtävät asiakkaan.."

-- Tommi Kaipainen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin CloudNow IT kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CloudNow IT Oy:n referenssit

CloudNow IT Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia