Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CloudNow IT Oy

Autamme teitä siirtymään moderneihin it-ratkaisuihin tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme laadukasta it-tukipalvelua sekä konsultointia it-infraan, tietoturvaan ja moderniin työhön. Älä tyydy hyvään, valitse erinomainen it-kumppani!

CloudNow IT Oy - Yritysesittely

CloudNow on Microsoftin pilvipalveluihin erikoistunut asiakaslähtöinen it-palveluntarjoaja. Olemme asiakkaidemme neuvonantaja ja kumppani it-ympäristön kehittämisessä.

Tarjoamme it-tukipalveluita sekä it-konsultointia asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä löydät kokonaisvaltaiset ratkaisut kohti sujuvampaa ja turvallisempaa työarkea. Saat kaiken, mitä tarvitset it-palveluiden ulkoistamiseen yhdestä paikasta.

CloudNown 10 asiantuntijaa auttavat asiakaslähtöisesti it-haasteissa, oli sitten kyse it-tukipalveluista, it-infran tai tietoturvan kehittämisestä ja ylläpidosta tai modernin työn ratkaisuista.

Älä tyydy hyvään, valitse erinomainen it-kumppani!
Mitattu asiakastyytyväisyys 4,9/5.

Tutustu referensseihin: https://www.cloudnow.fi/Referenssit
Työntekijöitä 10
Y-tunnus 2962248-7
Perustettu 2019
Www www.cloudnow.fi
Puh 020 703 2528
E-mail myynti@cloudnow.fi
Toimipaikat Vantaa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(5)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
(2)
Kiinteistöala
(1)
Koulutusala
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Raaka-aineet ja energia
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)

Teknologia

Microsoft
(6)
Azure
(1)
Mac OS
(1)
Windows
(1)
Linux
(0)
Sharepoint
(0)

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
(4)
Konsultointi
(3)
Toteutustyö
(3)
Koulutus
(1)
Laitteet
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

IT-tuki
it-tukipalvelut
service desk
JIRA Service Desk
Microsoft 365
microsoft 365 business
Microsoft Autopilot
Microsoft Azure
Microsoft Gold Certified Partner
Microsoft Intune
Microsoft M365 E5
Microsoft-teknologiat
Microsoft Teams
Microsoft Office 365 tuki
Microsoft partner
Cisco Meraki
applixure
Tietoturvakonsultointi
Tietoturvalliset ratkaisut
Yritysten tietoturva
Office 365 tietoturva
tietoturvakoulutus
Windows Virtual Desktop
tietotyö
IT-kartoitus
IT-ympäristön kartoitus
Sharepoint
tietoturvakartoitus

CloudNow IT - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHelppoutta ja sujuvuutta Helsingin Kuvataidekoulun arkeen keskitetyllä hallinnalla

"Samin kanssa on helppo olla vuorovaikutuksessa ja informaation vaihtaminen on ollut tehokasta. Olemme saaneet kuvallisia ohjeita ja kaikki on esitetty helposti lähestyttävässä paketissa. CloudNown kautta olemme saaneet valmiudet lähteä toteuttamaan asioita itse eteenpäin."

-- Joonas Tähtinen

Näytä referenssi

ReferenssiKTK ry ulkoisti it-ylläpidon CloudNowlle

"Paitsi edullisempi kuin oma sisäinen henkilöresurssi, ovat CloudNown asiantuntijat asiakaspalvelun ammattilaisia. He osaavat vastata selkokielellä kysymyksiimme - ja vastaus tulee muuten aina nopeasti - ja myös aktiivisesti kertoa, mitä voisimme parantaa ja tehostaa it-ympäristössämme. On mukava työskennellä heidän kanssaan, kun vastaus tulee aina ajallaan ja asiantuntijat ovat mukavia.."

-- Jari Järvi

Näytä referenssi

ReferenssiEncore Ympäristöpalvelut ulkoistivat it-palvelut CloudNowlle

"Encore Ympäristöpalvelut luottaa CloudNown vahvaan ammattitaitoon ja ketterään toimintamalliin. Solmimme CloudNown kanssa kokonaisulkoistussopimuksen, jonka myötä palveluntarjoaja hyödyntää kehittämäänsä uutta palvelukonseptia, jossa toimittaja sulautuu osaksi yrityksemme omaa ICT-palvelua. Ratkaisut toteutetaan toimittajariippumattomasti hyödyntäen pilvipohjaisia palveluja..."

-- Olli Kaure

Näytä referenssi

ReferenssiAvarn Security sai sähköpostimigraation avulla helposti hallittavan ympäristön

"Toteutimme CloudNown kanssa sähköpostimigraation. Etsimme kumppania, joka pystyisi toteuttamaan projektin nopeasti ja ketterästi. CloudNown osaaminen ja vilpitön kiinnostus asiakasta ja projektia kohtaan vakuutti meidät. CloudNow on selkeä ja puhuu it-asioista ihmisten kielellä. Yhteistyö onnistui todella hyvin. CloudNowlla on kyky skaalata ratkaisut ja he ymmärtävät asiakkaan.."

-- Tommi Kaipainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

CloudNow IT - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

CloudNown it-tukipalvelut on luotu ratkaisemaan liiketoiminnan it-haasteet ja sujuvoittamaan työarkea. Käytössänne on nimetty it-tukitiimi, joka tuntee teidän liiketoimintanne ja sen erityispiirteet. Helposti tavoitettava it-tuki ratkaisee haasteet nopeasti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infrapalvelut

Tarjoamme it-infrastruktuuripalveluita moderneilla pilviteknologioilla toteutettuna. Pilvi tarjoaa kustannustehokkaan ja tietoturvallisen tavan tuottaa it-infra. Meiltä saat palvelut Microsoft 365 keskitettyyn hallintaan, Azure-pilvipalveluihin, palvelimiin,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttäjähallinta

Modernien työvälineiden tietoturva nojaa usein myös identiteettiin. Kun identiteetinhallinta sekä suojaus on kunnossa, myös tietoturva paranee huomattavasti. Me CloudNowlla tarjoamme käyttäjähallintapalveluita, jotka toimivat niin perinteisessä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

CloudNow on konsultointiin ja it-tukipalveluihin erikoistunut moderni pilvipalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme tietoturvallisempia ja toimivampia ratkaisuja työympäristöön. Asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa it-palvelut ja -ratkaisut saman katon alta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

CloudNow mahdollistaa laadukkaat, huolettomat ja hyvin toimivat verkot yrityksille pilvihallittavilla Cisco Meraki -tuotteilla. Pilvihallinnalla saat näkyvyyden koko yritysverkkoon ja mahdollistat hallinnan helposti yhdessä näkymässä. Saat reaaliaikaisen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

CloudNow tarjoaa monipuolisia Microsoft tietoturvapalveluita aina tietoturvakonsultoinnista jatkuvaan tietoturvan valvontaan asti. Meiltä saat M365-tietoturvapalvelut, Azure tietoturvapalvelut, päätelaitteiden tietoturvapalvelut sekä jatkuvan tietoturvan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

CloudNow IT - Referenssit

CloudNow IT - Bloggaukset

CloudNow IT - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

CloudNow IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku