Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud2 kokemuksia

Cloud2:lla on yhteensä 2 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Cloud2 kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Cloud2 Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiYliopiston Apteekki ottaa multi-cloud mallilla kaiken hyödyn irti pilvestä

"Kehitämme jatkuvasti asiakkaiden asiointia apteekeissa, verkkokaupassa ja muissa palvelukanavissamme. Arvostamme yhteistyökumppaneita, jotka ajattelevat asiakkaan parasta ja panostavat yhtä paljon asiakaspalveluun kuin Yliopiston Apteekki."

-- Ville Vainio

Näytä referenssi

ReferenssiBaronalle tuotantoympäristö hyödyntäen sekä Citrix Cloudia että Microsoft Azurea.

"Tukea ja apua on aina ollut tarjolla kovalla ammattitaidolla sekä nopealla vasteajalla. Ensikuukausina tehtiin pienkehitystä tuotannon varmistamiseksi ja käyttäjätyytyväisyyden hiomiseksi, minkä jälkeen on tehty Baronan tarpeen mukaan muutoksia. Nyt olemme nähdäkseni kolmannessa vaiheessa, jossa Cloud2 tuo myös proaktiivisesti tietoa uusista mahdollisuuksista."

-- Marko Laakkonen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Cloud2 kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cloud2 Oy:n referenssit

Cloud2 Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia