Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Click2Contract kokemuksia

Click2Contract kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Click2Contract Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCamilla Safety ei luopuisi Clickarista!

"Click2Contract on helppokäyttöinen, tyylikäs ja moderni työkalu tarjouksien laatimiseen.  Sen lisäksi Click2Contractilla on erinomainen asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi!"

-- Camilla Mäkinen, toimitusjohtaja, Camilla Safety

Näytä referenssi

ReferenssiTarjoukset ja sopimukset yhdellä prosessilla!

"Clickkarin hyvä puoli on se, että se on hyvä ja siisti tarjouspohja ja saamme sen Taloinfon brändin mukaisesti. Samalla varmisuu että kaikki myyjät lähettää asiakkaille siistit ja asianmukaiset tarjoukset, missä on samalla mukana myös kaikki sopimusehdot nähtävillä. Asiakkaalle riittää sen jälkeen, että yhtä nappia painamalla tästä syntyy sopimus. Eli emme lähetä.."

-- Otto Laurila, Toimitusjohtaja, Taloinfo.com

Näytä referenssi

ReferenssiVihainen Talouspäällikkö suosittelee Clickaria lämpimästi!

"Clickari toimii hyvin meidän myynnin työkaluna. Meillä on yritysilmeen mukainen räätälöity tarjouspohja, jolla tarjousten laatiminen on helppoa ja nopeaa. Nyt kaikki myynnin parissa työskentelevät näkevät tarjousten reaaliaikaisen tilanteen kun pystymme seuraamaan Clickarista milloin asiakas on avannut tarjouksen ja milloin hyväksynyt sen. Suosittelen lämpimästi!" Juha-Matti.."

-- Juha-Matti Sivula, yrittäjä, Vihainen Talouspäällikkö Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Click2Contract kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Click2Contract Oy:n referenssit

Click2Contract Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia