Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinia kokemuksia

Cinia kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Cinia Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHätäkeskuslaitoksen ilmoitinlaiteasiakkaat siirtyivät sähköiseen asiointiin Cinian toimittaman ILMO-järjestelmän avulla

"Tiivistettynä Ciniassa vakuutti osaaminen, referenssit sekä se, että Cinia ymmärsi heti hyvin, mitä järjestelmällä haettiin. Sanalla sanoen Cinian rooli projektissa on ollut merkittävä. Oma kokemukseni tästä projektityöstä on erityisen positiivinen. Sain todella paljon tukea, vinkkejä ja opastusta, ja koko tiimi otti todella sydämellisesti minut vastaan. Edelleenkin näin.."

-- Teemu Lehti, hallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Sydänliiton Neuvokas perhe -digipalvelu tukee arkea hyvällä fiiliksellä

"Arvostan todella paljon sitä, että sain aina sähköposteihini nopean vastauksen. Vaikka kysymyksiini ei olisi osattu vastata heti, niin sain silti tiedon, että yhteyshenkilömme ovat ottaneet esittämäni asian työn alle. Me emme ole itse tietotekniikan asiantuntijoita eikä esimerkiksi etukäteissuunnittelu ollut puoleltamme aivan riittävää, mutta silti koin, että meitä arvostettiin.."

-- Terhi Koivumäki, Kehittämispäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCinia on Aidon One -pilvipalvelun tuotekehityskumppani

"Olemme toteuttaneet Cinian kanssa hyvin suuria kokonaisuuksia yhdessä. On tärkeää huolehtia siitä, että palvelu on turvallinen ja jatkuvasti asiakkaidemme käytössä. Cinialla on merkittävä rooli tässä jatkuvassa tuotannossa. Pidän siitä, miten aktiivisesti yhteistyökumppanimme huolehtivat palvelun ylläpidosta. Cinialaiset uskaltavat myös haastaa meitä ja tehdä.."

-- Paula Salminen, Projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiUutta palveluliiketoimintaa IoT-teknologiasta

"Palvelumuotoilun lähestymistapa oli meille osittain tuttua, mutta IoT:n parissa sitä ei meillä olla aiemmin tehty. Cinian toiminnasta tuli ammattimainen kuva. Heillä on potentiaalia viedä projekti seuraavaankin vaiheeseen. Saimme hyvän otannan siihen, kuinka tällaista tuotteistamista kannattaa meillä lähteä tekemään. Saimme käyttöömme myös sellaista Cinian osaamista, jota.."

-- Jari Moilanen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiVarsinais-Suomen liiton IT-järjestelmien ja palveluiden auditointi sekä kilpailuttaminen

"Olemme erittäin tyytyväisiä! Meillä oli kova luottamus Cinian asiantuntijoihin ja heille antoi mielellään asiat hoidettavaksi. Kuvaavia adjektiiveja ovat luotettava, innostava, asiantunteva ja nopea. Kokonaisuus oli niin onnistunut, että ei ole mielekästä mainita jotain yksittäistä pientä asiaa, jonka olisi voinut tehdä paremmin. Ei jäänyt toiveita täyttämättä ja suosittelemme.."

-- Antti Vasanen ja Petra Määttänen

Näytä referenssi

ReferenssiVasteaika vakuutti RND Worksin

"Infrajutuissa on pelkkää plussaa, jos ei ole keskusteltavaa toimittajan kanssa. Cinia on No Bullshit -toimija, kuten mekin. Toimitetaan se, mitä sovitaan, ja hinta on mitä on. Asiat tehdään niin hyvin kuin vain voidaan, korulauseita ei kaivata."

-- Lasse Annola

Näytä referenssi

ReferenssiTilaustenkäsittelyn automatisointi ohjelmistorobotiikalla

"Cinian asiantuntijoiden ohjelmistorobotiikan osaaminen vakuutti heti teknisen esiselvityksen aikana, joten oli luonnollista jatkaa ohjelmistorobotin toteuttamiseen heidän suosittelemalla Robot Framework -teknologialla. Olemme todella tyytyväisiä Cinian joustavaan lähestymiseen, jossa voimme edetä projektissa meille sopivaan tahtiin ja tulemme jatkossakin tekemään yhteistyötä heidän.."

-- Max Moiseev

Näytä referenssi

ReferenssiAntti Ultima - Viljankäsittelyn nykyaikainen etähallinta ja pilvipalvelu

"Kun valitsimme ohjelmistokumppania Cinialla oli vahvaa kokemusta ja näyttöjä IoT-sovellusten toimittamisesta teollisuus- ja maataloussektorille. Tiimin lähestymistapa liiketoimintamme haasteisiin sekä ketterään tuotekehitykseen vakuuttivat. Yhteistyö on sujunut hyvin ja kehitämme Ultimaa yhdessä jatkossakin viljelijöiden palautteen ja toiveiden ohjaamana."

-- Teemu Tulkki, tuotekehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSisäilma-asiantuntija IISY Oy luottaa Cinian ohjelmistokehitysosaamiseen

"Kriteerilistallamme oli myös liiketoiminnallinen näkemys ja strateginen osaaminen. Koska aloitimme pienellä tiimillä, tarvitsimme ohjelmistokehityksen lisäksi sitä, että joku haastaa rohkeasti omia näkemyksiämme”, valottaa Alanko. ”Meillä oli monta tapaamista ja syventävissä keskusteluissa selvisi, että Cinialla oli paitsi teknistä osaamista myös ymmärrystä ja.."

-- Antti-Jussi Alanko, teknologiajohtaja, IISY Oy, 040 640 4667, antti-jaakko.alanko@iisy.fi

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Erillisverkoille kehitetty digitaalinen palvelualusta KEKO

"Yhteistyömme sujui todella hyvin. Koko projektin ajan pystyimme keskustelemaan avoimesti, eikä nokkapokkaa syntynyt missään vaiheessa, vaikka toki välillä jouduin pitämään ostajan puolta”, nauraa hyväntuulinen Sohlberg."

-- Tommi Sohlberg

Näytä referenssi

ReferenssiCinian asiakaslähtöinen ajattelutapa ja ammattitaito vakuuttivat

"Mielestäni yhteistyö Cinian kanssa on sujunut loistavasti, ja siksi olemmekin jatkaneet ja syventäneet asiakassuhdettamme. Meille on ollut myönteistä myös Cinian asiakaslähtöinen ajattelutapa, ammattimaisuus ja täsmälliset aikataulut."

-- Outi Tuohimetsä

Näytä referenssi

ReferenssiIcaren telelääketiede parantaa potilaan hoitokokemusta

"Ohjeistimme cinialaisia medikaalituotekehityksen testaukseen ja dokumentaatioon liittyvissä asioissa. Medikaalituotekehityksessä jäljitettävyys on avainasia, sillä kaikki vaatimuksista lopputestaukseen on todistettava aukottomasti. Cinian itseohjautuva tiimi otti hienosti vastuuta kiperissäkin tilanteissa."

-- Mika Salkola

Näytä referenssi

ReferenssiYhteinen tavoite Säteilyturvakeskuksen toiminnan kehittämisessä

"Palvelu on laajentunut vuosien mittaan ja toimintaa on kehitetty yhteistyössä. Meillä on Cinian kanssa yhteinen tavoite ja yhteiset intressit kehittää järjestelmien mittaamista, saada suorituskyvystä tietoa ja kehittää ICT:n toimintaa."

-- Teemu Anttila, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiUuden ajan videoratkaisu operatiiviseen kenttäjohtamiseen

"Työskentely Cinian kanssa on ollut joustavaa ja porukka on osaavaa. Cinia osoitti loistavaa venymistä ohjelmistoratkaisun kehityksessä tiukkojen aikataulujen puitteissa."

-- Vesa Peltola, Co-founder

Näytä referenssi

ReferenssiVisualisoitua tietoa siirtojärjestelmien tilasta ja käytöstä

"Cinia ymmärtää toimialamme erityispiirteet ja heillä on vahvaa osaamista liikkuviin työkoneisiin, niiden etähallintaan ja esimerkiksi CAN-protokollaan liittyvistä asioista. Nämä seikat yhdessä vahvojen referenssien kanssa vakuuttivat meidät Cinian kyvykkyydestä tähän kehitysprojektiin."

-- Teijo Höylä, Product Manager

Näytä referenssi

ReferenssiSandvik luottaa laadunvarmistuksessaan Ciniaan

"Yhteistyö Cinian kanssa on kestänyt vuosia ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön mutkattomuuteen ja henkilöiden vahvaan osaamiseen jota olemme voineet hyödyntää Sandvikilla."

-- Petri Hakomäki, Engineering Manager

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalinen ratkaisu diabeteksen ja endokrinologisen sairaanhoidon tarpeisiin

"Cinian kanssa työskentely on ollut mutkatonta ja suoraviivaista. Heillä on vahva kokemus terveydenhuollon tietojärjestelmien käyttäjien vaatimuksista ja odotuksista. On ollut hienoa olla mukana hankkeessa, jossa tietojärjestelmää kehitetään terveydenhuollon toiminnan ehdoilla ja sitä helpottamaan eikä hoitotoiminnan tarvitse mukautua valmiin järjestelmän vaatimuksiin, mikä on.."

-- Saara Metso, Osaston ylilääkäri

Näytä referenssi

ReferenssiLabkotecin tiedonsiirtoon käytettävän laitteen softien testaus automatisoitiin

"Olemme olleet tyytyväisiä Cinian liittyvään ammattitaitoon erityisesti laadunvarmistusasioissa. Cinian asiantuntijoilta saa paljon kehitysehdotuksia projektin edetessä ja yhteistyö on ollut muutenkin sujuvaa."

-- Mikko Aaltonen, Tuotekehityspäällikkö, Labkotec Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPohjolan liikenne tarjoaa uutta matkustajille

"Pohjolan Liikenne on edelläkävijä digitaalisten palvelujen tarjoamisessa bussimatkustajille. Cinia on näiden palvelujen tuottamisessa keskeisessä roolissa."

-- Heikki Alanko, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEnegia

"Kilosoft on meille pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita ohjelmistokehityshankkeita. Kilosoftin väki on ammattitaitoista ja toiminta tehokasta. Asiakaslähtöisyys ja arvon tuottaminen asiakkaalle on korkealla tasolla ja näkyy positiivisesti kaikessa Kilosoftin toiminnassa."

-- Katri Honkonen

Näytä referenssi

ReferenssiTW LogStacker Remote -etähallinta

"Cinia vakuutti meidät työkoneisiin liittyvällä toimialaosaamisella sekä ratkaisulla, jonka jatkokehitys on omissa käsissämme. Nopeus, jolla kehitystiimi tuotti konkreettisia tuloksia yllätti meidät positiivisesti."

-- Heikki Korpimaa, liiketoimintajohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinia Oy:n referenssit

Cinia Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia