logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Cinia kokemuksia

Cinia kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Cinia Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiYhteinen tavoite Säteilyturvakeskuksen toiminnan kehittämisessä

"Palvelu on laajentunut vuosien mittaan ja toimintaa on kehitetty yhteistyössä. Meillä on Cinian kanssa yhteinen tavoite ja yhteiset intressit kehittää järjestelmien mittaamista, saada suorituskyvystä tietoa ja kehittää ICT:n toimintaa."

-- Teemu Anttila, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiUuden ajan videoratkaisu operatiiviseen kenttäjohtamiseen

"Työskentely Cinian kanssa on ollut joustavaa ja porukka on osaavaa. Cinia osoitti loistavaa venymistä ohjelmistoratkaisun kehityksessä tiukkojen aikataulujen puitteissa."

-- Vesa Peltola, Co-founder

Näytä referenssi

ReferenssiVisualisoitua tietoa siirtojärjestelmien tilasta ja käytöstä

"Cinia ymmärtää toimialamme erityispiirteet ja heillä on vahvaa osaamista liikkuviin työkoneisiin, niiden etähallintaan ja esimerkiksi CAN-protokollaan liittyvistä asioista. Nämä seikat yhdessä vahvojen referenssien kanssa vakuuttivat meidät Cinian kyvykkyydestä tähän kehitysprojektiin."

-- Teijo Höylä, Product Manager

Näytä referenssi

ReferenssiSandvik luottaa laadunvarmistuksessaan Ciniaan

"Yhteistyö Cinian kanssa on kestänyt vuosia ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön mutkattomuuteen ja henkilöiden vahvaan osaamiseen jota olemme voineet hyödyntää Sandvikilla."

-- Petri Hakomäki, Engineering Manager

Näytä referenssi

ReferenssiModerni taloautomaatiojärjestelmä

"Toiminta Cinian kanssa on ollut suoraviivaista ja tehokasta. Ohjelmistokehityksen ammattilaisina he huolehtivat siitä, että tarvitsemamme toiminnallisuus tuli toteutettua ja meidän ei tarvinnut huolehtia siitä mitkä ovat sopivimmat ja turvallisimmat teknologiat haluttuun lopputulokseen. Toteutettu ratkaisu vastaa tarvettamme ja tarjoaa meille kilpailuetua, mikä auttaa meitä kasvattamaan.."

-- Tommi Revonniemi, Hallituksen Puheenjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalinen ratkaisu diabeteksen ja endokrinologisen sairaanhoidon tarpeisiin

"Cinian kanssa työskentely on ollut mutkatonta ja suoraviivaista. Heillä on vahva kokemus terveydenhuollon tietojärjestelmien käyttäjien vaatimuksista ja odotuksista. On ollut hienoa olla mukana hankkeessa, jossa tietojärjestelmää kehitetään terveydenhuollon toiminnan ehdoilla ja sitä helpottamaan eikä hoitotoiminnan tarvitse mukautua valmiin järjestelmän vaatimuksiin, mikä on.."

-- Saara Metso, Osaston ylilääkäri

Näytä referenssi

ReferenssiLabkotecin tiedonsiirtoon käytettävän laitteen softien testaus automatisoitiin

"Olemme olleet tyytyväisiä Cinian liittyvään ammattitaitoon erityisesti laadunvarmistusasioissa. Cinian asiantuntijoilta saa paljon kehitysehdotuksia projektin edetessä ja yhteistyö on ollut muutenkin sujuvaa."

-- Mikko Aaltonen, Tuotekehityspäällikkö, Labkotec Oy

Näytä referenssi

ReferenssiFinavian ja Cinian yhteistyössä kehittämä Aviatracker-sovellus pyörii Lioncloud-pilvessä

"Pidämme tärkeänä, että meillä on yhteistyökumppani, jonka palvelut ovat turvallisia, suojattuja sekä niiden ympäri vuorokautinen käytettävyys on maksimoitu. Lioncloud oli meille kokonaistaloudellisesti tehokkain ratkaisu, joka mahdollistaa palvelun turvallisen käytön ja kapasiteetin skaalautuvuuden. Meille on myös tärkeää että yhteistyökumppanimme kykenee kokonaisvaltaisiin.."

-- Matts-Anders Nyberg, Senior Vice President, Chief Administrative Officer (CAO), Avia College Principal, ANS Finland Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPohjolan liikenne tarjoaa uutta matkustajille

"Pohjolan Liikenne on edelläkävijä digitaalisten palvelujen tarjoamisessa bussimatkustajille. Cinia on näiden palvelujen tuottamisessa keskeisessä roolissa."

-- Heikki Alanko, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEnegia

"Kilosoft on meille pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita ohjelmistokehityshankkeita. Kilosoftin väki on ammattitaitoista ja toiminta tehokasta. Asiakaslähtöisyys ja arvon tuottaminen asiakkaalle on korkealla tasolla ja näkyy positiivisesti kaikessa Kilosoftin toiminnassa."

-- Katri Honkonen

Näytä referenssi

ReferenssiTW LogStacker Remote -etähallinta

"Kilosoft vakuutti meidät työkoneisiin liittyvällä toimialaosaamisella sekä ratkaisulla, jonka jatkokehitys on omissa käsissämme. Nopeus, jolla kehitystiimi tuotti konkreettisia tuloksia yllätti meidät positiivisesti."

-- Heikki Korpimaa, liiketoimintajohtaja

Näytä referenssi

Siirry Cinia Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinia Oy:n referenssit

Cinia Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia