Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Chase & Snow Oy

Olemme ystävällinen ja asiantunteva digi- ja mainostoimisto, ja tehtävämme on auttaa kaikenkokoisia yrityksiä onnistumaan markkinoinnissaan. Sen teemme tuottamalla asiakkaillemme erinomaisia verkkosivuja ja markkinointiviestintää.

Chase & Snow Oy - Yritysesittely

Valttimme ovat oikeasti toimivat kotisivut yrityksille, joita teemme mielellämme avaimet käteen -periaatteella: pakettiin sisältyy verkkosivun graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus, hakukoneoptimointi, sivujen ylläpito sekä paljon muuta! Helpommaksi ei laadukkaiden kotisivujen hankinta juuri tule. Lisäksi meiltä onnistuu myös monenlainen lisäpalvelu verkkosivuillesi: valokuvaus, videot ja verkkomarkkinointi sekä tekstien kirjoittaminen (sisällöntuotanto) ja käännöstyöt. Me toteutamme myös perinteisemmät graafisen suunnittelun työt kuten logosuunnittelun, mainokset, esitteet tai käyntikortit – aina yksilöllisesti, laadukkaasti ja ystävällisesti palvellen.
Työntekijöitä 2
Y-tunnus 2817904-9
Perustettu 2017
Www www.chaseandsnow.com
Puh
E-mail
Toimipaikat Pälkäne

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Markkinointi
(0)
Viestintä
(0)

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
(0)
Webkehitys
(0)

Teknologia

Drupal
(0)
Open source
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Toteutustyö
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

Chase & Snow - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Chase & Snow - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Chase & Snow - Referenssit

Chase & Snow - Bloggaukset

Chase & Snow - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Chase & Snow - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Chase & Snow kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku