Olemme asiantunteva sisällönhallinnan ja verkkoviestinnän kumppani. 20 vuoden kokemuksella ja osaamisellamme vahvistamme ja tuemme joustavasti asiakkaittemme toimintaa verkossa.

Perustiedot

Yritysesittely

Ch5 Finland on vuodesta 1998 toiminut, suomalainen digitaalisten sisältöjen ja verkkopalvelujen sekä datan visualisoinnin asiantuntijayritys. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme asiakkaidemme verkkopalveluja ja -sivustoja, helpottaen heille tärkeän tiedon esittämistä, ylläpitoa ja jakamista, turvallisesti ja käyttäjälähtöisesti.

Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaan kilpailukyky digitaalisissa kanavissa tarjoamalla heille nykyaikaisia ja integroitavia palveluja – sellaisia, jotka auttavat heitä menestymään ja kohtaamaan omat sidosryhmänsä ja asiakkaansa verkossa parhaalla mahdollisella tavalla.

5 syytä valita Ch5
1. Tavoitteellinen toiminta
2. Elinkaariajattelu
3. Kilpailukykyinen hinnoittelu
4. Käytännöllinen luovuus
5. Osaaminen
Työntekijöitä
12
Y‑tunnus
0749693‑4
Perustettu
1998
www
Email
sales@ch5finland.com
Puh
020 7655 500
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Viestintä, Asiakaspalvelu, Markkinointi, BI ja raportointi

Erikoisosaaminen: Webkehitys, Sisällönhallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Graafinen suunnittelu, Analytiikka, Käyttäjähallinta

Teknologia: Open source, Angular, Java, Javascript, PHP, Liferay, Wordpress

Toimialakokemus: Julkishallinto, Asiantuntijapalvelut, Rakentaminen, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Valmistava teollisuus, Media

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Ch5 Finland, Liferay, Wordpress, CMS, SEO, responsiivisuus, konseptointi, käyttäjäkokemus, Intranet, Datavisualisointi, palvelumuotoilu, optimointi, html5, CSS, SaSS, ajax, Spring, Bootstrap, PostgreSQL, MySQL, XML, JSON, Rest, saavutettavuus

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Liiketoimintaprosessi

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Usein projektityöskentelymenetelmää rajaa projektille asetettu kiinteä hinta ja aikataulu. Projektin lopputuloksen sisältökin mielletään yleensä melko tarkoin ennalta määrätyksi. Tässä todellisuudessa ketteriä menetelmiä voi soveltaa parhaiten hyödyntämällä Incremental Build -mallia, joka perustuu verkkopalvelukehityksen mieltämiseen jatkuvana evoluutiona.

Määrittelyvaiheessa tärkeintä on priorisoida toteutuksen osat, ja määritellä korkeimman prioriteetin kohteet niin, että tekninen toteutus voi käynnistyä. Alkuvaiheessa epämääräisemmät tarpeet, tai toiminnallisuudet, jotka kytkeytyvät toisiin toiminnallisuuksiin, voidaan tarkentaa projektin edetessä, kun vähitellen täydentyvät ominaisuudet ja käyttökokemus helpottavat tahtotilan ja mahdollisuuksien yhdistämistä.

Näin varmistetaan parhaiten pääsy tarkoituksenmukaiseen tavoitteeseen, vaikka keino siihen pääsemiseksi olisikin eri, kuin projektin alkuvaiheessa käytössä olevan tiedon perusteella olisi oletettu.

Case: Kirkkojakaupunki.fi:n evoluutio

Esimerkiksi www.kirkkojakaupunki.fi -projektissa tuotettiin kuudessa viikossa julkaisuvalmis Minimum Viable Product (MVP) -tasoinen verkkomedia. Alemman prioriteetin ominaisuuksia täydennettiin jatkovaiheissa tärkeysjärjestyksessä.

Kun alustaa oli käytetty jonkin aikaa, muuttui eräänkin suunnitellun nostoelementin määrittely tarkemmaksi ja paremmaksi. Järjestelmään tavoiteltiin tapaa julkaista valikoituja nostoja vanhoista jutuista. Alkuperäinen ajatus oli, että toimittaja valitsee nämä nostot ja lista toistuu automaattisesti samanlaisena kaikille sivuille. Ominaisuuden vielä puuttuessa nostovalinnat tehtiin käsin.

Kun järjestelmää oli näin jonkin aikaa käytetty, tarkentui tahtotila siten, että parempi lista olisikin sellainen, joka nostaa satunnaisia vanhoja artikkeleita jonkin tagirajauksen mukaan, eri sivuilla eri valikoimia. Toteutuksen työmäärä tai aikataulu ei ollut erilainen, mutta tarkoitukseen paremmin tarkentunut määrittely varmisti verkkomedian toimitukselle parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Analytiikka

Jos isompiin optimointi-ponnisteluihin ryhtyminen arveluttaa, on hyvä vähintään selvittää itselleen verkkopalvelunsa nykytila ja mitä toimia se ohjaa priorisoimaan. Eräänlainen SEO:n kevytversio on analytiikkaraportti kehitysehdotuksilla täydennettynä. 

Kompakti raporttimme antaa selkokielisen yleiskuvan verkkopalvelun tilasta analytiikan valossa. Lisäarvo itse tehtyyn analyysiin verrattuna on asiantunteva näkemyksemme vastaavien verkkopalveluiden tyypillisistä tuloksista ja suositeltavista toimenpiteistä. 


SEO - hakukoneoptimointi

Verkkopalvelun hakukonelöytyvyys paranee ajan, sisältötyön ja ohjelmointitoimenpiteiden myötä. Hakukone on tyypillisesti merkittävin uusien kävijöiden tuoja. Hakukonelöytyvyys oikeilla termeillä onkin verkkopalvelun elinehto

Löytyvyyden parantamiseksi ja konversion tehostamiseksi (löytyminen etenkin halutuilla sanoilla, ei vain brändin sanoilla) olemme konseptoineet määrämuotoisen hakukoneoptimointi-projektimallin. Sinun tarvitsee vain määrittää kilpailijat/verrokit sekä tärkeät avainsanat vertailuun.


Hakukoneoptimointiprojekti sisältää:

  • Kilpailija- ja hakusana-analyysin ja -vertailun
  • Välittömiä ohjelmointitoimenpiteitä
  • Suosituksia toimenpiteistä, joihin asiakkaan tulee ottaa kantaa
  • Ohjeistuksia rakenne- ja sisältöratkaisuihin
  • Kattavan raportin


SEM - hakukonemarkkinointi

Jos ns. orgaaninen hakulöytyyvyys on kunnossa, mutta kilpailu on ankaraa – tai hakulöytyvyyttä on erityisen vaikea parantaa (esimerkiksi johtuen geneerisistä brändisanoista) – saatetaan tarvita hakukonemarkkinointia.

Asiantuntijamme suunnittelee, toteuttaa, seuraa, jatkokehittää ja raportoi hakutuloksiin ostettavat hakutermit ja kuvaustekstit, asettamasi budjetin ja ajallisen keston puitteissa. Saat kuukausittain havainnollisen raportin hakumarkkinoinnin toimivuudesta.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Referenssit ja julkaisut

Näytä hakupalkki ja filtteröi sisältöä

post_image

Referenssi Karttapohjainen datan visualisointi vuokrahinnoista

ARA:n ja Ympäristöministeriön 10-vuotias Asuntojen.hintatiedot.fi -verkkopalvelu täydentyi vuokrahintatiedoilla.Palvelu on jo Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Graafinen suunnittelu, +9 muutaIntegraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Paikkatieto GIS, Webkehitys, Open source, Julkishallinto, Kiinteistöala, Rakentaminen, Toteutustyö

post_image

Referenssi Kirkkojakaupunki.fi

Ch5 Finland Oy toteutti printtilehden julkaisujärjestelmään integroidun verkkolehden julkaisualustan Liferay Portal 7.0 Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +13 muutaIntegraatiot, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Sisällönhallinta, Webkehitys, Ketterät menetelmät, Open source, Liferay, Järjestöt ja yhdistykset, Media, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Liferay

post_image

Referenssi Tasa-arvo.fi uudistui Liferay-alustalle

Tasa-arvovaltuutetun kotisivu uudistui kohderyhmälähtöisesti puhuttelevaksi verkkopalveluksi.Tasa-arvo.fi oli toiminut Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Viestintä, +10 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Open source, Liferay, Julkishallinto, Konsultointi, Toteutustyö, Liferay

post_image

Referenssi WordPress-valmisteemasta omaa: Hills Business Park

Hills Business Park houkuttelee vuokralaisia Espoon Mankkaalla sijaitsevaan toimistohotelliin uudella Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, +3 muutaWordpress, Kiinteistöala, Toteutustyö

post_image

Referenssi LVM.fi ja Saavutettavuus huomioitu -leima

Liikenne- ja viestintäministeriön verkkopalvelu LVM.fi on Ch5:n pitkäaikainen asiakkuus, jonka ylläpito ja jatkokehitys on Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Asiakaspalvelu, Auditointi, +14 muutaGraafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Integraatiot, Liferay, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, esteettömyys, saavutettavuus, Käytettävyys, käytettävyyssuunnittelu, käytettävyystestaus

post_image

Referenssi RKL.fi uudistui mobiilikäytettävyys edellä

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL päivitti ulkoasuaan puhutellakseen erityisesti nuorta kohdeyleisöään.RKL.fi Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, +4 muutaWebkehitys, Järjestöt ja yhdistykset, Rakentaminen, Toteutustyö

post_image

Referenssi Yhdenvertaisuusvaltuutetun kotisivulla kieliversioennätys

Liferay julkaisualustana tukee hienosti kieliversiota. Ch5:n tekemien sivustojen tämänhetkinen kieliversioennätys on Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotanto, Viestintä, +13 muutaAsiakaspalvelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Open source, Liferay, Julkishallinto, Konsultointi, Toteutustyö, Liferay, esteettömyys

post_image

Referenssi WordPress-valmisteemasta omaa: Duetto Business Park

Duetto Business Park houkuttelee vuokralaisia Helsingin Käpylässä sijaitsevaan toimistohotelliin uudella Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, +3 muutaWordpress, Kiinteistöala, Toteutustyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Olemme ratkaisukeskeinen, ammattitaitoinen ja kehityshakuinen porukka, joka sitoutuu asiakkaan tavoitteisiin.

Tarjoamme työntekijöillemme:

  • Vapautta ja vastuuta
  • Mielenkiintoisia ja vaihtelevia haasteita
  • Kehittymistä tukevan moniprojektiympäristön
  • Mahdollisuuden muokata omaa toimenkuvaa kiinnostuksen mukaan
  • Kivat kollegat ja monipuoliset asiakkuudet


Ch5 tukee henkilöstön terveellistä elämäntapaa olemalla mukana Yksi elämä -talkoissa.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu