Olemme erikoistuneet datan hyödyntämiseen ja sen jalostamiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, projektien johtaminen, tietovarastointi ja analytiikkaratkaisut sekä ylläpitopalvelut.

Cerion Solutions Oy Perustiedot

Yritysesittely

Cerion on vuonna 2004 perustettu datan hyödyntämisen asiantuntijayritys. Tehostamme digitalisaation läpivientiä organisaatiossanne ja olemme luottokumppani muutostilanteissa.

Autamme yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista ratkaisuista. Cerionin ketterä projektijohtamisen malli varmistaa, että projektit tuottavat aitoja liiketoiminnallisia hyötyjä ja ovat linjassa strategian kanssa. Tunnemme asiakkaidemme arjen haasteet ja tuotamme lisäarvoa konkreettisten, testattujen ja tulosta tuottavien käytäntöjen avulla.

Saat meiltä parhaat asiantuntijat ja työkalut sekä kirkkaan näkemyksen, jotka yhdessä mahdollistavat oikean ja ajantasaisen tiedon hyödyntämisen päivittäisessä toiminnassa sekä johtamisessa – tavoitteellisella otteella.
Työntekijöitä
40
Y‑tunnus
2000757‑6
Perustettu
2005
www
Email
info@cerion.fi
Puh
(02) 230 1212
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Big Data, IoT, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys

Teknologia: Microsoft, Salesforce, SAP

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö

Omat tagit: Cerion Solutions, tietovarastointi, advanced analytics, bigdata, Projektipalvelut, digitalisointi, digitaalinen liiketoiminta, Teollisuuden digitalisaatio, IoT, Analytiikka, applikaatiot, azure, salesforce, integraatioarkkitehtuuri, järjestelmäintegraatiot, ESB, System integrations, SAP asiantuntija, SAP Fiori, SAP ERP, SAP HANA, SAP-konsultointi, Java, Javascript, Angular

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu