Olemme erikoistuneet datan hyödyntämiseen ja sen jalostamiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, tietovarastointi- ja tietoalustat, raportointi- ja analytiikkaratkaisut sekä ylläpitopalvelut.

Cerion Solutions Oy

Yritysesittely

Cerion on vuonna 2004 perustettu datan hyödyntämisen asiantuntijayritys.

Autamme yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista ratkaisuista. Tunnemme asiakkaidemme arjen haasteet ja tuotamme lisäarvoa konkreettisten, testattujen ja tulosta tuottavien käytäntöjen avulla.

Saat meiltä parhaat asiantuntijat ja työkalut sekä kirkkaan näkemyksen, jotka yhdessä mahdollistavat oikean ja ajantasaisen tiedon hyödyntämisen päivittäisessä toiminnassa sekä johtamisessa – tavoitteellisella otteella.
Työntekijöitä 40
Y-tunnus -
Perustettu 2005
Www Kotisivut
Puh (02) 230 1212
E-mail info@cerion.fi

Toimipaikat     Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Big Data, IoT, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys

Teknologia: Azure, Microsoft, Salesforce, SAP

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö

Omat tagit: Cerion Solutions, tietovarastointi, advanced analytics, bigdata, Projektipalvelut, digitalisointi, digitaalinen liiketoiminta, Teollisuuden digitalisaatio, IoT, Analytiikka, applikaatiot, azure, salesforce, integraatioarkkitehtuuri, järjestelmäintegraatiot, ESB, System integrations, SAP asiantuntija, SAP Fiori, SAP ERP, SAP HANA, SAP-konsultointi, Java, Javascript, Angular

Jäsenyydet

teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Cerion Solutions - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase: Romana Management - turvallinen tietovarasto pilvessä mahdollistaa monipuolisen analysoinnin

"Yhteistyö Cerionin kanssa on ollut mutkatonta. Konsultti paneutui tilanteeseemme perusteellisesti ja parhaimmillaan hän pystyi auttamaan meitä toimintamme kehittämisessä."

-- Seppo Romana, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Haaga-Helia - työkalu tukemaan toiminnan jokapäiväistä johtamista

"Cerion on ollut meille merkittävä kehittämiskumppani kehittäessämme tiedolla johtamistamme ja sen taustalla olevaa infraa sekä toiminnanohjauksen ja raportoinnin tukena olevia työvälineitä. Arvostamme Cerionin toimialaosaamista ja kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyössä syntyneisiin tuloksiin."

-- Ari Hälikkä, Hallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Tullinkulman työterveys - tietovarastojen automatisoinnilla kustannustehokkuutta

"Tullinkulmalla on nyt päivittäisessä käytössään monipuolinen, asiakas- ja toiminnan tietojen analysoinnin mahdollistava, helposti laajennettava rakennus- ja käyttökustannuksiltaan edullinen tiedolla johtamisen järjestelmä. Olemme Cerionin toteuttamaan kokonaisuuteen todella tyytyväisiä, sillä se vastaa juuri niihin tarpeisiin, joihin ratkaisua halusimme."

-- Mikko Kiekara, Ylilääkäri, Tullinkulman työterveys

Näytä referenssi

ReferenssiCase: Turun kaupunki - yhteinen ketterä tietopohja

"Se, mikä tekee Cerionista hyvän kehittämiskumppanin, on laaja-alainen osaaminen teknisistä ratkaisuista tiedon hyödyntämiseen johtamisessa ja päätöksenteossa. Yhteistyö on ollut paitsi tuloksellista, myös kaikin puolin mutkatonta ja joustavaa."

-- Jussi Vira

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cerion Solutions - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Cerion Solutions - Referenssit

Cerion Solutions - Julkaisut

Cerion Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cerion Solutions - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Digitalisaation suunnannäyttäjäksi?


Cerion on vuonna 2004 perustettu datan hyödyntämisen asiantuntijayritys. Autamme yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista ratkaisuista.


#teamcerionissa pääset ratkaisemaan aitoja datahaasteita ja digitalisoimaan Suomea. Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien ja projektien lisäksi mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun, näkymät Aurajoelle ja kivan työporukan. Meillä kehität ja kehityt, hyvässä seurassa.


Tule osaksi iloista joukkoamme ja lähde kanssamme vaikka fillarilla lounaalle.

Cerion Solutions - Rekryilmoitukset

 

Cerion Solutions Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku