Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cerion Solutions Oy

Olemme erikoistuneet datan hyödyntämiseen ja sen jalostamiseen. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, tietovarastointi- ja tietoalustat, raportointi- ja analytiikkaratkaisut sekä ylläpitopalvelut.

Cerion Solutions Oy - Yritysesittely

Cerion on vuonna 2004 perustettu datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys.

Autamme yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita ottamaan kaiken hyödyn irti digitaalisista ratkaisuista. Tunnemme asiakkaidemme arjen haasteet ja tuotamme lisäarvoa konkreettisten, testattujen ja tulosta tuottavien käytäntöjen avulla.

Saat meiltä parhaat asiantuntijat ja työkalut sekä kirkkaan näkemyksen, jotka yhdessä mahdollistavat oikean ja ajantasaisen tiedon hyödyntämisen päivittäisessä toiminnassa sekä johtamisessa – tavoitteellisella otteella.
Työntekijöitä 40
Y-tunnus -
Perustettu 2005
Www www.cerion.fi
Puh (02) 230 1212
E-mail info@cerion.fi
Toimipaikat Turku
Jäsenyydet
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Supply chain management SCM
(5)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Teknologia

Microsoft
(20)
SAP
(10)
Azure
(4)
Java
(3)
Salesforce
(3)
Amazon Web Services
(2)
React
(2)
Javascript
(1)
Linux
(1)
Angular
(0)
C#
(0)
Django
(0)
Node.js
(0)
PHP
(0)
Python
(0)
React Native
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(27)
Konsultointi
(26)

Omat tagit

tietovarastointi
advanced analytics
bigdata
Projektipalvelut
digitalisointi
digitaalinen liiketoiminta
Teollisuuden digitalisaatio
IoT
Analytiikka
applikaatiot
azure
salesforce
integraatioarkkitehtuuri
järjestelmäintegraatiot
ESB
System integrations
SAP asiantuntija
SAP Fiori
SAP ERP
SAP HANA
SAP-konsultointi
Java
Javascript
Angular

Cerion Solutions - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOrkla tiedolla johtamisesta: ”Tämä on matka, joka ei pääty koskaan”

"Yhteistyötä Cerionin kanssa on takana vuoden verran, ja odotukset ovat ylittyneet."

-- Antti Havola, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiCerion uudistamaan Järvenpään kaupungin tiedolla johtamista

"Alkava yhteistyö Cerionin kanssa on merkittävä askel kaupungin tiedon monipuolisemmassa hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisen kehittämisessä."

-- Toni Pallaspuro, tietohallintojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCerion uudisti HUSin Tutkijan työpöydän

"Käyttäjäystävällisyys on nyt entistä korkeammalla tasolla. Meidän toimintamalleihimme mukautettu alusta ohjaa tutkijaa, hallinnon henkilökuntaa ja viranomaista askel askeleelta tyylikkäässä ja selkeässä käyttöliittymässä"

-- Markku Niemi, HUS Tietohallinnon projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLUT-korkeakoulukonserni otti ketteryysloikan tietovarastoinnissa

"Tämä oli harvinaisen jouheva IT-projekti: myöhästymisiä ei ollut, palaverit olivat tehokkaita ja kaikki tavoitteet, jotka toimittajalle asetimme, täyttyivät. Cerionin teknisen ammattitaidon lisäksi koimme vuorovaikutuksen erinomaiseksi. Erityisesti koulutukset olivat laadukkaita."

-- Miia-Maarit Heiniluoto, LUT-yliopiston IT-projektipäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cerion Solutions - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Laadukas raportointi pohjautuu organisaation yhteiseen, kattavaan tietopohjaan ja huomioi eri käyttäjien tarpeet. Johto, itsepalvelukäyttäjät, asiantuntijat ja analyytikot saavat tarvitsemansa tiedon halutussa muodossa ja haluamillaan välineillä helposti...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Olemme erikoistuneet SAP-järjestelmän kehittämiseen ja IT-ratkaisujen integrointiin liiketoimintaprosesseihin. Vahvan SAP-asiantuntemuksen lisäksi panostamme aktiiviseen vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on paras mahdollinen. SAP:in..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Analytiikka Analytiikka on tiedon edistynyttä ja monipuolista hyödyntämistä syy-seuraussuhteista ennakoitiin ja optimointiin. Modernit analytiikkaratkaisut tukevat itsepalvelua, jolloin käyttäjä voi tehdä itse analytiikkaa olemassa olevista tiedoista...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Big Data

Dataa on kaikkialla ja sitä syntyy koko ajan lisää. Monimuotoisen tiedon kerääminen on helpompaa kuin koskaan, ja myös tiedon käsittelyn kustannukset laskevat jatkuvasti. Parhaimmillaan big data luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Ilman kehittyneitä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Kun valmisohjelmistojen rajat tulevat vastaan, on liiketoiminnan kilpailukyky varmistettava räätälöidyillä sovelluksilla. Rakennamme yhdessä organisaatiollesi kilpailukyvyn mahdollistavan ratkaisun. Räätälöity ohjelmistokehitys Asiakkaan ei tarvitse..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme tiedolla johtamisen, tietovarastoinnin ja BI-ratkaisujen konsultointi- ja koulutuspalveluita. Tiedolla johtamisen konsultointipalvelumme: Tiedon tehokas hyödyntäminen johtamisessaTietotarpeiden ja mittareiden määrittelyTietopalvelun ja prosessien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Julkishallinto

Hyvien päätösten ja ennakoinnin pohjana on tuore, oikea ja käytännönläheinen tieto kunnan taloudesta, henkilöstöstä, palveluista ja asukkaista, mutta myös tulevaisuuden kehitystrendeistä ja skenaarioista. Yhdistämällä tietoa toimintaympäristöstä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Soteohjaamo kerää, luokittelee ja tekee yhteismitalliseksi eri kaupunkien terveysdatan – ja visualisoi sen automaattisesti. HelppokäyttöisyysPalvelu ohjaa käyttäjää intuitiivisesti, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Analytiikka on automatisoitu Cerionin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Cerion digitalisoi teollisuuden prosessit sekä toimintamallit yhdistämällä ERP-järjestelmät ja pilvialustojen modernit käyttäjäkokemukset. Olemme mukana luomassa ja toteuttamassa asiakkaiden digistrategioita. Tuotanto ja prosessit Digitalisaatio tehostaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Cerion Solutions - Referenssit

Cerion Solutions - Bloggaukset

 

Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku