Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Capricode Oy

Capricode on 2002 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Oulussa. Capricode on kehittänyt SyncShield etähallintaratkaisun, joka hallinnoi sekä älypuhelimia että tablettitietokoneita automaattisesti ja keskitetysti. SyncShieldin käyttö tuo todistetusti yrityksille kustannussäästöjä, tehostaa mobiilia työskentelyä ja lisää merkittävästi mobiililaitteiden tietoturvaa. Ratkaisu on saatavilla globaalisti Capricoden omasta pilvipalvelusta, ja useat Capricoden yhteistyökumppanit tarjoavat SyncShield-palvelua Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa.

Capricode Oy - Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä - Www capricode.com
Y-tunnus 1754668-3 Puh
Perustettu - E-mail
Toimipaikat
Jäsenyydet
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Capricode - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Capricode - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Capricode - Referenssit

Capricode - Bloggaukset

Capricode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Capricode - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Capricode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku