logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Canter on kaupallisen tuotetiedon keskistettyyn hallintaan ja monikanavajulkaisemiseen erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys.

Canter Oy

Yritysesittely

Olemme kotimainen tuotetiedonhallinta- (PIM, Product Information Management) ja julkaisuautomaatio-ohjelmistoja kehittävä yritys. Rakennamme moderneihin teknologioihin perustuvia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme kasvattavat digitaalisen pääomansa arvoa, tehostavat toimintaansa ja menestyvät monikanavaisessa kaupassa.

Asiakkaamme ovat pieniä ja suuria, mutta merkittäviä teollisuuden, kaupan ja palvelusektorin yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat osaamisemme ja asenteemme lisäksi pitkäjänteistä kumppanuutta.
Työntekijöitä 17
Y-tunnus 0515158-8
Perustettu 1983
Www Kotisivut
Puh +358 10 315 6920
E-mail info@canter.fi

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Open source, Angular, Scala, Linux, Windows

Toimialakokemus: Kauppa, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Canter, Tuotetiedon hallinta, DAM, Monikanavaisen kaupan järjestelmät, järjestelmäintegraatiot, PIM, julkaisuautomaatio, InDesign, markkinoinnin automaatio, tuotetiedonhallinta

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Canter - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAdeona Sales Tool auttaa Amoa keskittymään asiakkaaseen

"Aiemmin tuotetietoja ja kuvia oli monessa paikassa, ja myynnissä saatettiin käyttää vanhoja tai vääriä kuvia. Tiedon etsimiseen, säheltämiseen ja kysymiseen meni paljon aikaa ja tarjoukset vaativat paljon copy-paste-työtä. Adeonan käyttöönoton myötä manuaalisen työn määrä ja samalla virhemahdollisuudet on nyt minimoitu."

-- Johanna Vesterinen, Business Planning Manager

Näytä referenssi

ReferenssiKesko otti rikastavan tuotetiedon haltuun Adeonan avulla

"Adeona on ollut investointi, joka on mahdollistanut meille itsessään monen asian toteuttamisen, joten lopullisia vaikutuksia on mahdoton laskea. Nyt meillä on selkeät vastuut ja keskitetty ratkaisu."

-- Antti Sarkkula, Kesko

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Canter - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Julkaisuautomaatio on prosessi, jossa tuotesisältöä julkaistaan yhdestä lähteestä useaan kanavaan tai mediaan automatisoidusti. Näihin päiviin asti, kun kanavia ja medioita on ollut rajallinen määrä ja teknologiset..

Myynti

Myyjien työajasta jopa puolet kuluu tarjousten tekemiseen asiakkaalle. Markkinointi puolestaan käyttää runsaasti aikaa aineistojen ulkoasujen hiomiseen. Adeona Sales Tool automatisoi näitä työvaiheita vapauttaen aikaa..

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Adeona PIM -tuotetiedonhallintaa kuuluu kiinteänä osana aineistonhallinta. Aineistonhallinnassa kuvia, videoita ja dokumentteja rikastetaan aineistoihin liittyvillä tiedoilla, niistä tehdään automaattikonversioita eri..

Verkkokaupparatkaisut

Emme toteuta verkkokaupoja, mutta autamme asiakkaittemme hallitsemaan verkkokaupassa esitettävää tuotetietoa. Adeona PIM -järjestelmässä hoituvat niin tuotteiden kategorisointi, kieliversiointi ja tuoteliitosten hallinta,..

Master Data MDM

Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaittemme kanssa Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan (PIM) ohjelmiston, jonka avulla hallitaan keskitetysti kaikkia asiakkaille näytettäviä tuotetietoja, niihin liittyviä kuva-aineistoja ja..

Canter - Referenssit

Canter - Bloggaukset

Canter - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Canter - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Villasukkia ja toimistokoiria

Työyhteisömme on välittävä ja aito, mutta samaan aikaan energinen ja kunnianhimoinen. Meillä jokaisella on mahdollisuus hyödyntää osaamistaan ja oppia sekä tekemällä että asiantuntevilta kollegoilta.

Otsikosta löytyy yksi arvoistamme. Klikkaa sivustollemme katsomaan kolme muuta arvoamme.

Canter - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Canter Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku