Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Canter Oy

Canter on kaupallisen tuotetiedon keskistettyyn hallintaan (PIM) ja tuotetiedon monikanavajulkaisemiseen erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys.

Canter Oy - Yritysesittely

Olemme suomalainen tuotetiedonhallinta- (PIM) ja julkaisuautomaatio-ohjelmistoja kehittävä yritys. Lisäksi tarjoamme rautaisen ammattitaitomme tuotetiedonhallinnasta ja julkaisuautomaatiosta asiakkaittemme käyttöön. Pilvipalveluina toimitettavat tuotteemme perustuvat moderneihin teknologioihin. Toimittamiemme ratkaisujen avulla asiakkaamme kasvattavat tuotetietoihin liittyvän pääomansa arvoa, tehostavat toimintaansa ja menestyvät monikanavaisessa kaupassa.

Asiakkaamme ovat pieniä ja suuria, mutta merkittäviä teollisuuden ja kaupanalan yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat osaamisemme ja asenteemme lisäksi pitkäjänteistä kumppanuutta sekä avointa ja rehtiä suomalaista toimintaa.
Työntekijöitä 18
Y-tunnus 0515158-8
Perustettu 1983
Www www.canter.fi
Puh +358 10 315 6920
E-mail info@canter.fi
Toimipaikat Espoo
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Viestintä
(3)
Tietohallinto
(1)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(0)

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
(6)
Integraatiot
(5)
Master Data MDM
(4)
Verkkokaupparatkaisut
(3)
Ohjelmistokehitys
(1)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)
Webkehitys
(0)

Toimialakokemus

Kauppa
(7)
Valmistava teollisuus
(3)
Raaka-aineet ja energia
(0)

Teknologia

Angular
(0)
Linux
(0)
Open source
(0)
Scala
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(9)
Konsultointi
(8)

Omat tagit

Tuotetiedon hallinta
DAM
Monikanavaisen kaupan järjestelmät
järjestelmäintegraatiot
PIM
julkaisuautomaatio
InDesign
markkinoinnin automaatio
tuotetiedonhallinta

Canter - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTuotetiedonhallintaa monikielisesti

"Olemme voineet luottaa huippuosaajien tukeen. Olemme saaneet heiltä hyviä kehitysideoita sekä toimivia ratkaisuja. Laaja kokemus näkyy selkeästi heidän toiminnassaan, asiakkaalle haetaan aina sopivin ratkaisu."

-- Mirja Serkelä, markkinointijohtaja, Oy Hedengren Ab

Näytä referenssi

Referenssi"Yllättävän helppo ohjelmistoprojekti"

"Yhteistyön helppous Canterin kanssa yllätti, sillä ohjelmistohankkeet eivät ole helpoimmasta päästä yrityksen uudistuksia. Verkkokaupassamme on 50 000 tuotetta, joten olisi aivan mahdotonta hallita näin suuren tuotemäärän tietoja ilman Adeonan tyyppistä järjestelmää. Canterin porukka on todella ammattitaitoista ja osaavaa. He ymmärtävät asiakkaan tarpeet ja heillä on aikaa.."

-- Ilkka Laanti, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPIM tuo apuja elintarviketeollisuuden datan laadunhallintaan

"Canterin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa tuotteen kehitykseen ja tuleviin ominaisuuksiin. Canter ymmärtää hyvin, miten ajattelemme ja mihin tuotetiedonhallinnalla pyrimme. "

-- Mikko Tervonen, Head of IT, Logistics & Quality

Näytä referenssi

ReferenssiLue, kuinka automatisointi helpotti Meltexin tuotemateriaalien tuotantoa

"Päätös lähteä yhteistyöhön Canterin kanssa oli oikea – Adeona PIM on vastannut odotuksia."

-- Jens Boe, Meltex Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Canter - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Julkaisuautomaatio on prosessi, jossa tuotesisältöä julkaistaan yhdestä lähteestä useaan kanavaan tai mediaan automatisoidusti. Näihin päiviin asti, kun kanavia ja medioita on ollut rajallinen määrä ja teknologiset ratkaisut eivät ole tarjonneet..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Myyjien työajasta jopa puolet kuluu tarjousten tekemiseen asiakkaalle. Markkinointi puolestaan käyttää runsaasti aikaa aineistojen ulkoasujen hiomiseen. Adeona Sales Tool automatisoi näitä työvaiheita vapauttaen aikaa tuottavampaan työhön. Adeona Sales..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

YDINOSAAMINENTuoteinformaation hallinta (PIM)Digitaalisen aineiston hallinta (DAM)Myynti- ja markkinointimateriaalien automatisoitu tuotantoInDesign-automaatioMonikanavajulkaiseminenOhjelmistokehitysJärjestelmäintegraatio

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Adeona PIM -tuotetiedonhallintaa kuuluu kiinteänä osana aineistonhallinta. Aineistonhallinnassa kuvia, videoita ja dokumentteja rikastetaan aineistoihin liittyvillä tiedoilla, niistä tehdään automaattikonversioita eri julkaisukanaviin ja niitä linkitetään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Master Data MDM

Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaittemme kanssa Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan (PIM) ohjelmiston, jonka avulla hallitaan keskitetysti kaikkia asiakkaille näytettäviä tuotetietoja, niihin liittyviä kuva-aineistoja ja niiden kieliversioita. Ohjelmisto..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Emme toteuta verkkokaupoja, mutta autamme asiakkaittemme hallitsemaan verkkokaupassa esitettävää tuotetietoa. Adeona PIM -järjestelmässä hoituvat niin tuotteiden kategorisointi, kieliversiointi ja tuoteliitosten hallinta, kuin rikastaminen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Canter - Referenssit

Canter - Bloggaukset

 

Canter kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku