Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Canter on kaupallisen tuotetiedon keskistettyyn hallintaan ja monikanavajulkaisemiseen erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys.

Canter Oy

Yritysesittely

Olemme suomalainen tuotetiedonhallinta- (PIM) ja julkaisuautomaatio-ohjelmistoja kehittävä yritys. Lisäksi tarjoamme rautaisen ammattitaitomme tuotetiedonhallinnasta ja julkaisuautomaatiosta asiakkaittemme käyttöön. Pilvipalveluina toimitettavat tuotteemme perustuvat moderneihin teknologioihin. Toimittamiemme ratkaisujen avulla asiakkaamme kasvattavat tuotetietoihin liittyvän pääomansa arvoa, tehostavat toimintaansa ja menestyvät monikanavaisessa kaupassa.

Asiakkaamme ovat pieniä ja suuria, mutta merkittäviä teollisuuden ja kaupanalan yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat osaamisemme ja asenteemme lisäksi pitkäjänteistä kumppanuutta sekä avointa ja rehtiä suomalaista toimintaa.
Työntekijöitä 18
Y-tunnus 0515158-8
Perustettu 1983
Www Kotisivut
Puh +358 10 315 6920
E-mail info@canter.fi

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Master Data MDM, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Open source, Angular, Scala, Linux, Windows

Toimialakokemus: Kauppa, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Canter, Tuotetiedon hallinta, DAM, Monikanavaisen kaupan järjestelmät, järjestelmäintegraatiot, PIM, julkaisuautomaatio, InDesign, markkinoinnin automaatio, tuotetiedonhallinta

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Canter - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMeltex automatisoi tuotemateriaaliensa tuotannon

"Päätös lähteä yhteistyöhön Canterin kanssa oli oikea – Adeona PIM on vastannut odotuksia."

-- Jens Boe, Meltex Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMediq - Monikanavaista tuotepalvelua

"Me keräämme painetuista luetteloista, esitteistä ja sähköisistä tuoteluetteloista sekä verkkokaupasta suoraa asiakaspalautetta säännöllisesti. Vuosien mittaan palvelua on pystytty laajentamaan ja parantamaan sisältöä saadun palautteen perusteella. Palautteesta näkyy, että asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä näihin palveluihin."

-- Pia Helenius, Marketing Communications Manager, Mediq Suomi Oy

Näytä referenssi

ReferenssiUusia mahdollisuuksia Martelan digimaailmaan

"Asiakkaat ja myynti ovat kiitelleet lisääntynyttä ulkoisen ja sisäisen tuotetiedon määrää. Myös tiedon löydettävyys on parantunut merkittävästi."

-- Minna Andersson, Markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja, Martela Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiAdeona Sales Tool auttaa Amoa keskittymään asiakkaaseen

"Aiemmin tuotetietoja ja kuvia oli monessa paikassa, ja myynnissä saatettiin käyttää vanhoja tai vääriä kuvia. Tiedon etsimiseen, säheltämiseen ja kysymiseen meni paljon aikaa ja tarjoukset vaativat paljon copy-paste-työtä. Adeonan käyttöönoton myötä manuaalisen työn määrä ja samalla virhemahdollisuudet on nyt minimoitu."

-- Johanna Vesterinen, Business Planning Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Canter - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Julkaisuautomaatio on prosessi, jossa tuotesisältöä julkaistaan yhdestä lähteestä useaan kanavaan tai mediaan automatisoidusti. Näihin päiviin asti, kun kanavia ja medioita on ollut rajallinen määrä ja teknologiset..

Tietohallinto

YDINOSAAMINENTuoteinformaation hallinta (PIM)Digitaalisen aineiston hallinta (DAM)Myynti- ja markkinointimateriaalien automatisoitu tuotantoInDesign-automaatioMonikanavajulkaiseminenOhjelmistokehitysJärjestelmäintegraatio

Myynti

Myyjien työajasta jopa puolet kuluu tarjousten tekemiseen asiakkaalle. Markkinointi puolestaan käyttää runsaasti aikaa aineistojen ulkoasujen hiomiseen. Adeona Sales Tool automatisoi näitä työvaiheita vapauttaen aikaa..

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Adeona PIM -tuotetiedonhallintaa kuuluu kiinteänä osana aineistonhallinta. Aineistonhallinnassa kuvia, videoita ja dokumentteja rikastetaan aineistoihin liittyvillä tiedoilla, niistä tehdään automaattikonversioita eri..

Verkkokaupparatkaisut

Emme toteuta verkkokaupoja, mutta autamme asiakkaittemme hallitsemaan verkkokaupassa esitettävää tuotetietoa. Adeona PIM -järjestelmässä hoituvat niin tuotteiden kategorisointi, kieliversiointi ja tuoteliitosten hallinta,..

Master Data MDM

Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaittemme kanssa Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan (PIM) ohjelmiston, jonka avulla hallitaan keskitetysti kaikkia asiakkaille näytettäviä tuotetietoja, niihin liittyviä kuva-aineistoja ja..

Canter - Referenssit

Canter - Bloggaukset

Canter - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Canter - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Villasukkia ja toimistokoiria

Työyhteisömme on välittävä ja aito, mutta samaan aikaan energinen ja kunnianhimoinen. Meillä jokaisella on mahdollisuus hyödyntää osaamistaan ja oppia sekä tekemällä että asiantuntevilta kollegoilta.

Otsikosta löytyy yksi arvoistamme. Klikkaa sivustollemme katsomaan kolme muuta arvoamme.

Canter - Rekryilmoitukset

 

Canter kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku