Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Canorama kokemuksia

Canorama kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Canorama Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiYlläpitopalveluilla painotalojen seisokkiajat saadaan minimoitua

"Canorama on tuttu ja luotettava kumppani. Tiesimme tarkkaan mitä saamme, ja kun (aikaisemmat) kokemukset ovat olleet hyviä, meidän ei tarvinnut kyseenalaistaa mitään. Canorama on oikea valinta yrityksille, jotka osaavat arvostaa sitä palvelun toimivuutta ja laskea arvon sille, että se oma tuotanto pyörii hyvin vaivattomasti ja saumattomasti. Ja ymmärtää myös sen, että kaikista.."

-- Jesse Luhtala

Näytä referenssi

ReferenssiICT-järjestelmähallinta takaa HW Companyn sujuvan liiketoiminnan

"Meidät pidettiin todella hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä säännöllisten palavereiden myötä ja koko projekti eteni täydellisesti aikataulussa ja sovitulla tavalla, joten emme voisi olla tyytyväisempiä. Yhteistyö on sujunut esimerkillisesti! Olemme aina tietoisia siitä mitä toimenpiteitä on tehty ja myös laskutus on hyvin selkeää, jokainen työvaihe kestoineen on.."

-- Esko Erkkilä

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama Oy:n referenssit

Canorama Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia