Brave Digital on erikoistunut analytiikkaan, ohjelmistokehitykseen, digitaalisten palveluiden kehittämiseen sekä digitaaliseen markkinointiin.

Brave Digital Oy - Perustiedot

Yritysesittely

Brave Digital on verkkopalveluihin, ohjelmistokehitykseen ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Iisalmessa ja Kuopiossa. Suunnittelemme korkean käytettävyyden verkkopalveluja, kehitämme ketterästi web- ja mobiilisovelluksia ja toteutamme digitaalista markkinointia SEM ja SEO-näkyvyydestä laajoihin mediakampanjoihin.

Toimintamme perustuu tavoitteiden asettamiseen, korkealaatuiseen toteutukseen sekä analyytiikan seurantaan ja mittaamiseen. Perustamme työmme avoimeen lähdekoodiin ja asiakkaidemme edun valvomiseen. Toimimme kokonaisvaltaisena kumppanina prosessien digitalisaatiossa aina räätälistä toiminnaohjauksesta haastaviin verkkopalveluihin, verkkokauppoihin ja maksamisen ratkaisuihin, sekä digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuteen.
Työntekijöitä
22
Y‑tunnus
1081793‑1
Perustettu
2006
www
Email
hello@brave.fi
Puh
+358 10 3211 900
Sosiaalinen media
Toimipaikat Espoo, Iisalmi, Kuopio

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Myynti, Asiakaspalvelu, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Analytiikka, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Big Data, Integraatiot, Maksaminen, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Android, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Wordpress, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Media, Pankki ja vakuutus, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Valmisohjelmisto, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Brave Digital, Drupal, Google Adwords, Mobiilisovellukset, Verkkosovellukset, Räätälöidyt ohjelmistot, facebook mainonta, Hakukonemainonta, hakukoneoptimointi, verkkomainonta, mainostaminen, Markkinointiviestintä, digitaalinen viestintä, Digitaalinen brändisuunnittelu, digitaalinen markkinointi

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Tarjoamme digitaaliseen markkinointiin monikanavaisia, tavoitteellisia palveluita analytiikkaan perustuen. Hyödynnämme data-analytiikkaa markkinointiviestinnän ja -kanavien tehokkuuden tutkimiseen sekä konversio-optimointiin. Olemme myynnin kasvuun keskittyvä läpinäkyvä ja reilu digimarkkinoinnin kumppani niin yksittäisiin kampanjoihin kuin strategiseen digitaaliseen markkinointiinkin. Erotumme suuresta osasta digitaalisen markkinoinnin tuottajia siinä, että hallitsemme niin myyvien verkkopalveluiden ja verkkokauppojen kehityksen kuin digitaalisen markkinoinnin tärkeimmät työkalut. Tuotamme myös ketterän kehityksen keinoin sovelluksia ja digitalisoimme organisaatioiden prosesseja ja liiketoimintamalleja. 


Digimarkkinoinnin tarjontaamme ja osaamiseemme lukeutuvat mm. seuraavat osa-alueet (klikkaa linkkiä lukeaksesi lisää tarjonnasta sivuiltamme):

Digitaalinen markkinointi

Myynnin kehitys

Verkkopalveluiden kehitys

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Toimimme asiakkaidemme myynnin digitalisoinnin kumppanina digitaalisen markkinoinnin, myynnin prosessikehityksen, verkkopalveluiden suunnittelun ja verkkokauppojen toteutuksen kautta. Olemme korkeatasoinen kumppani myynnin kehitykseen, sillä perustamme yhteistyöhankkeet aina konkreettisiin tavoitteisiin ja analytiikkaan pohjautuviin mittareihin. Vahvuutemme suhteessa kilpailijoihin on se, että hallitsemme digitaalisen myynnin tukemisen laajasti Googlemainonnasta CRM-kehityshankkeisiin ja liiketoiminnan uudistamiseen digitaalisissa tuotekehityshankkeissa.

Sidomme kehityshankkeissa asiakkaidemme myynnin ja markkinoinnin toisiinsa yhteisillä mittareilla ja luomme näin kuvan yrityksen markkinoinnin tehokkuudesta. Laaja digitaalisten kanavien ja web-teknologioiden osaamisemme mahdollistaa erilaisiin tarpeisiin vastaamisen, oli kyse sitten kohdennetun mainonnan suunnittelusta tai yrityksen verkkovierailijoiden kääntämisestä myynniksi.

Lue sivuiltamme lisää siitä, miten tuemme asiakkaidemme myynnin ja markkinoinnin prosesseja.

Myynnin kehitys

Markkinoinnin tarjontaamme

Verkkopalveluiden kehitys

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Ohjelmoimme selain- ja mobiilisovelluksia asiakaskohtaisten tarpeiden ratkaisemiseksi esimerkiksi markkinoinnin, myynnin ja yrityksen sisäisten prosessien tehostamiseksi. Ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa sovelluksen toteuttamista pienissä osissa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ketterä ohjelmistokehitys suosii kustannustehokasta nopeisiin ja joustaviin iteraatioihin perustuvaa ratkaisumallia, joiden tarkoituksena on tuottaa asiakkaalle konkreettisia osajulkaisuja kohti valmista ohjelmistoa.

Ketterän kehityksen vahvuus oikein toteutettuna on ratkaisun löytäminen asiakastarpeeseen näiden kokeilujen ja prototyyppien kautta. Näin oikea ratkaisu kristallisoituu projektitiimille hankkeen edetessä ja konretisoituu lopulta asiakkaalle lisäarvoa tuottavaksi digitaaliseksi palveluksi. Osa ohjelmistoyrityksistä tekee kehitystyötä päämäärättömästi. Kun kyse on Brave Digitalista, ohjelmistohankkeet viedään maaliin saakka kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, parhaimmillaan muutamassa kuukaudessa.

Ketterän kehityksen hyödyt

 •        Ratkaisee asiakaskohtaisen tarpeen, johon ei ole saatavilla valmisohjelmistoa
 •        Lyhyet iteraatiot pienentävät projektin riskejä
 •        Projektin suuntaa pystytään tarkentamaan ketterästi opittuun perustuen
 •        Kustannustehokas toimintatapa jonka tulokset ovat läpinäkyviä
 •        Tuottaa innovatiivisia toimintamalleja ja palveluja kilpailuetua synnyttäen
 •       Automoi prosesseja, joita tehtiin aiemmin käsityönä
 •        Hyödyntää valtavaa määrää open source-komponentteja, joita yhdistellään asiakastarpeen mukaan.
 •        Avoimen lähdekoodin toteutuksissa ei aiheuta asiakkaalle teknologialoukkua tiettyyn it-toimittajaan tai ohjelmistoon.
 •        Integroituu muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjaukseen, tai maksamisen ratkaisuihin.
 •        Jatkokehitys mukautuu uusiin ideoihin ja liiketoiminnan tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Avoimen lähdekoodin filosofiamme

Toimintamme perustuu korkeaan ohjelmisto- ja prosessiosaamiseen sekä ammattitaitoon. Autamme asiakasta ymmärtämään mitä he tarvitsevat ja vastaamme tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Jos asiakastarpeeseen löytyy valmiita ratkaisuja, emme lähde kehittämään uutta palvelua vain siksi, että asiakkaalta saadaan rahat irti. Pidämme aina huolta asiakkaan oikeuksista emmekä sido asiakasta itseemme. Luovutamme pääsääntöisesti aina oikeuden lähdekoodin käyttöön ja jatkokehitykseen asiakkaalle.

Asiakassuhteemme eivät ole tyypillisiä tilaaja-toimittaja-suhteita, vaan kyseessä on ennemminkin projektin yhdessä eteenpäin kuljettaminen. Suuri osa asiakkuuksistamme on monivuotisia ja esimerkiksi verkkopalvelun kehityksestä alkanut kumppanuus on usein laajentunut kattamaan markkinoinnin analytiikkaa ja sisäisten prosessien digitalisointia.

Me tuotamme tuloksia: Brave Digitalin projektit eivät jää kesken.

Teknologiaosaamisemme

Teknologioista ydinosaamiseemme lukeutuvat avoimen lähdekoodin sovelluskehykset Laravel ja CakePHP, PHP- ja Javascript- ohjelmointikielet sekä Node.js, Laravel, Symphony, Angular ja React frameworkit. Hallitsemme Drupal ja Wordpress julkaisujärjestelmät sekä yleisimmät tietokannat kuten MySQL:n. Hyödynnämme it-infrastruktuurin ylläpidossa mm. Google Cloud ja Linux ympäristöjä.

 Toteutamme natiiveja mobiiliapplikaatiota iOS, Android ja Windows Phone alustoille. Kehitämme lisäksi Magento-verkkokauppoja, sekä verkkokauppatoteutuksia suoraan toiminnanohjausjärjestelmään integroituna maksurajapintana. Meillä on myös paljon kokemusta erilaisista Tupas-tunnistautumista vaativista toteutuksista.

Lisäksi olemme erikoistuneet markkinoinnin analytiikan teknologioihin, eli Google Analyticsiin, Google tag manageriin, Google Adwordsiin sekä datan visualisointiin esimerkiksi Qliksense-ohjelmistolla.

Hallitsemamme menetelmät ja erikoisosaamiset

Menetelmillä viittaamme niihin osaamisalueisiin, joilla teknologioita, kuten ohjelmointikieliä, sovelletaan asiakkaan prosessien kehittämiseen.

Lähtökohtaisesti liiketoiminnan digitalisointihankkeet vaativat vahvaa tietojärjestelmäarkkitehtuurin ja projektinhallinnan osaamista. Ohjelmistoyrityksen täytyy hahmottaa asiakkaan arkkitehtuuri heidän prosessiensa ja olemassaolevien teknologioiden kautta ja toteuttaa työ suunnitelmallisesti hallitussa projektissa. Täytyy siis ymmärtää mitä tehdään ja miten lisäarvoa luovaan lopputulokseen päästään.

Brave Digitalin projekteissa perustavaa laatua olevia menetelmiä ovat ohjelmistokehitys, webkehitys, mobiilikehitys, sekä käyttöliittymien ja käyttökokemuksen suunnittelu. Näiden menetelmien avulla sovellamme projekteissa open source-teknologioita asiakkaan liiketoimintaprosessien kehittämiseksi.

Ohjelmistokehityshankkeet ovat harvoin muusta it:stä erillisiä kehityshankkeita ja siksi projektit voivat vaatia vahvaa integraatio-osaamista. Digitaalisen markkinoinnin ammattilaisena Data-analytiikka on paljon kiitetty erikoisosaamisemme, johon pohjaamme asiakkaidemme liiketoiminnan kehityksen. Sitoudumme myös toteuttamaan järjestelmät tietoturvallisesti ja loppukäyttäjien yksityisyydensuojan huomioiden.

Verkkopalvelut vaativat käyttäjien luomaa sisältöä ja osallistamista lisäarvoa tuottaakseen. Kehitämme asiakkaillemme sisällönhallinnan menetelmiä tukemaan esimerkiksi yritysten viestintää, omaa mediatuotantoa, sekä asianhallintaa, kuten toiminnanohjausta ja laadunvalvontaa.

Toteutamme verkkopalvelut ja -sovellukset pilvipalveluina ja vastaamme it-infrastruktuurin toiminnasta ja ylläpidosta sovellusten jatkuvan käytön varmistamiseksi.

Prosessiosaamisemme

Keskeisiä prosessiosaamisiamme ovat myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittäminen. Moni asiakassuhteemme käynnistyykin digitaalisen markkinoinnin toteutuksesta lähtien verkkopalvelun suunnittelusta, hakukonemainonnasta ja analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

Meillä on vahva kokemus markkinoinnin automaatiosta ja myynnin työkalujen, kuten CRM:n liittyvästä kehitystyöstä.

Olemme toteuttaneet räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä ja kehittäneet sisäisen vietinnän, laadunhallinnan ja henkilöstöhallinnon prosesseja.

 Vastaamme kehityshankkeissa usein räätäleihin asiakastarpeisiin ja olemme toteuttaneet esimerkiksi pelejä, kyselytutkimuksen työkaluja, toiminnan käsikirjoja sekä henkilöstönhallinnan järjestelmiä.

Ratkaisemme siis usein kehityshankkeissamme asiakaskohtaisia prosesseja digitaalisen tuotekehityksen ammattilaisina.


Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Toteutamme verkkokauppoja suosituille Magento- ja MyCashflow-verkkokauppa-alustoille, sekä suoraan toiminnanohjausjärjestelmään integroituna maksurajapintana. Avoimen lähdekoodin Magento on skaalautuva ja monikanavainen alusta verkkokaupoille. Magento-verkkokauppa-alustalla on toteutettu yli 100 000 verkkokauppaa maailmanlaajuisesti, ja sitä kehittää tuhansia asiantuntijoita ympäri maailman. Magento on täysin skaalautuva resposiivisiin toteutuksiin, joten mobiilisurffaajatkaan eivät jää ilman ostoksia.

MyCashflow taas on Suomen suosituin helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta. Palvelu on täysin ylläpidetty, mikä tarkoittaa sitä, että MyCashflow huolehtii myös asiakkaidemme ylläpidosta. MyCashflow'n tuotekehityksessä tietoturva on aina etusijalla.


Mobiilissa toimiva verkkokauppa

Resposiivinen suunnittelu mahdollistaa sen, että verkkokauppa skaalautuu eli mukautuu sopivaan kokoon eri päätelaitteilla katsottaessa. Tällöin katsojalle näytetään eri päätelaitteelle optimoitua sisältöä muodossa, joka toimii eri näytön leveyksillä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että isolla näytöllä esimerkiksi tuotteita voi olla kolme palstaa vierekkäin, tabletilla kaksi ja matkapuhelimella yksi. Sisällöntuottajan kannalta on tehokasta ja helpointa tarjota tarkalleen sama sisältö eri päätelaitteille. Responsiivinen suunnittelu takaa sen, että sisältö näytetään sopivassa järjestyksessä ja muodossa eri laitteilla.


Rajapinnat

Toteutamme myös integraatioita eri sovellusten välille, joten sama projekti voi pitää sisällään myös rajapintatoteutukset esimerkiksi ERP-järjestelmiin.


Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Analytiikka

Olemme erikoistuneet Google Analyticsin ja GA ECommerce toiminnallisuuden-konsultointiin ja raportoinnin ratkaisuihin. Integroimme yhteisillä mittareilla analytiikan osaksi asiakkaidemme myynti- ja markkinointiprosessia ja valjastamme verkkosivut ja digimarkkinointikanavat tuottamaan myyntituloksia. Mitä markkinointikanavia tulisi käyttää, paljonko markkinoinnin panostuotossuhde on, missä yritykseni tärkein kohderyhmä sijaitsee ja miten valittu kohderyhmä mainoksiini reagoi? Kaikki nämä vastaukset ja enemmänkin saadaan tietoon analytiikan avulla. Me Bravella rakennamme analytiikan alusta loppuun aina ERP integraatiosta helppolukuiseksi dashboard näkymäksi.


Google Analytics -kävijäseuranta on suosittu analytiikkasovellus, joka asennetaan verkkosivustolle mittaamaan kävijäliikennettä sekä käyttäytymistä verkkosivustolla. Verkkosivuston kävijämäärien lisäksi huolellisesti määriteltynä analytiikka kertoo sinulle:


 •    Minkä ikäiset ihmiset ovat kiinnostuneita verkkosivustosi tuotteista.
 •    Mikä on potentiaalisin kohderyhmäsi.
 •    Paljonko tuotteitasi ostetaan verkkosivuiltasi.
 •    Montako tarjouspyyntoä olet saanut verkkosivustolta.
 •    Mihin eri vaiheisiin ihminen pysähtyy verkkosivustolla kysyessään tarjouspyyntoä.
 •    Mikä mainonta tuottaa eniten tarjouspyyntöjä/tilauksia.
 •    Miksi ihmiset eivät jätä tarjouspyyntoä sivuiltasi.
 •    Mitä asiakkaasi etsivät verkkosivustoltasi.
 •    Miten verkkopalveluasi voisi kehittää teknisesti ja sisällöllisesti.


Analytiikan asennuksen viimeistely

Oikein käytettynä analytiikka kertoo mihin markkinointikanaviin yrityksesi tulisi panostaa sekä millaiset ihmiset ostavat tuotteitasi. Asennus sisältää:


 • Google Analytics tilin läpikäymisen ja asetusten määrittelemisen.
 • Google Analytics ja Tag Manager asennetaan sivustolle.
 • Maalipisteet määritellään asiakkaan kanssa.
 • Google Analytics asennetaan seuraamaan maalipisteitä.
 • Google Adwords -tili linkitetään Google Analyticsiin.
 • Google Adwords -tili linkitetään Google Search Consoleen.
 • Tulosten läpikäynti ja ehdotus jatkotoimenpiteistä.


Ecommerce ominaisuus mittaamaan myyntiä tarkemmin

Google Analyticsin ECommerce toiminnallisuus mahdollistaa verkkoliiketoiminnan laajempaa seurantaa ja analysointia. ECommerce mahdollistaa myyntien seurannan, tuotteiden tuottavuuden seurannan, sisäisten mainosten seurannan, ostoputken tarkemman analysoinnin, konversion tarkemman seurannan sekä tuotekategorian sekä tuotebrändien laajemman seurannan. ECommerce toiminnallisuus on ensisijainen verkkokaupoissa, mutta myös liiketoiminnoissa, jotka pohjautuvat verkossa tapahtuvaan maksuun.

ECommerce auttaa ymmärtämään sähköisen liiketoiminnan perinpohjaisesti.


Kuukausiraportointi

Sivuston jatkuva seuranta ja raportointi kerran kuukaudessa. Raportille valittavat elementit: konversio, kohderyhmät, liikenteen lähteet, mainonnan toimivuus, sekä muut asiakkaan kanssa määritellyt elementit.


Johtopäätökset

Raporteista tehdyt johtopäätökset ja niiden purku asiakkaan kanssa.

 • Ehdotukset mainonnan muutoksista / lisäyksistä / poistoista.
 • Ehdotukset verkkosivuston kehittämisestä / muutoksista.
 • Johtopäätöksien läpikäynti asiakkaan kanssa.


Lue lisää aiheesta sivuiltamme:
Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Toteutamme mobiilipalveluita natiiveina sovelluksina, hybridisovelluksina, HTML5 web-sovelluksina, sekä responsiivisina verkkopalveluina. Toteutustavan valitsemme asiakkaan kanssa tarpeen mukaisesti, riippuen siitä, mille eri laitealustoille sovellus tuotetaan, tuleeko sovellus sisäiseen käyttöön, vai sovelluskauppoihin ja vaatiiko tkaisu älypuhelimen ominaisuuksia, kuten ilmoituksia ja paikannusta.

Esittelemme ohessa tiiviisti mobiilisovellusten toteutustavat. Toteutamme myös kaiken webkehityksemme mobiiliresponsiivisesti ja voit lukea lisää webkehitystarjonnastamme täältä.

Natiivit sovellukset

Natiivit sovellukset ohjelmoidaan jokaiselle alustalle erikseen, esimerkiksi Windows, iOS ja Android alustoille. Eri laitealustat antavat myös reunaehtoja ja niitä on kehitettävä laitealustojen sääntöjen mukaisesti. Natiivisovelluksien hyötyinä ovat:

 •    Sovelluskauppojen tarjoama käyttöliittymä asennuksiin ja päivityksiin
 •    Sovellus voi hyödyntää sovelluskauppojen valmiita maksamisen ratkaisuja
 •    Suorituskyky etenkin suurissa ohjelmistoissa kuten peleissä
 •    Parempi mahdollisuus hyödyntää puhelimen ominaisuuksia kuten esimerkiksi sijainti, ilmoitukset, puhelut ja tekstiviestit.

 Hybridisovellukset

Hybridisovellus on käyttäjälle kuten natiivisovellus, mutta kehitetään täysin eritavalla. Hybridisovellus toteutetaan esimerkiksi avoimen lähdekoodin Cordova (ent. PhoneGap) alustalla. Cordovan avulla HTML5-sovellus käännetään natiivisovellukseksi, minkä jälkeen sen voi lisätä sovelluskauppoihin natiivisovelluksen tavoin.

HTML5 web-sovellus

Mobiililaitteet ovat kehittyneet huimaa vauhtia. Mobiililaitteiden sisältämät selaimet toimivat jo yhtä hyvin kuin tietokoneiden. Kehitys mahdollistaa sovellusten kehittämisen mobiiliselaimessa toimivaksi. Selainpohjaisissa sovelluksissa ei voida hyödyntää kaikkia laitteen ominaisuuksia kuten ilmoituksia.

Mobiilisovelluksien tuotanto ketterästi

 Ketterä ohjelmistokehitys suosii kustannustehokasta nopeisiin ja joustaviin iteraatioihin perustuvaa ratkaisumallia, joiden tarkoituksena on tuottaa asiakkaalle konkreettisia osajulkaisuja kohti valmista ohjelmistoa.

Ketterän kehityksen hyödyt 

 •    Lyhyet iteraatiot pienentävät riskiä
 •    Suunnittelua ja dokumentaatiota tehdään koko ajan, mutta se ei ole itseisarvo
 •    Mahdollisuus nopeisiin muutoksiin
 •    Kustannustehokkuus
Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Kehitämme maksurajapintojen avulla verkkomaksamisen ratkaisuja ja verkkokauppoja asiakkaillemme. Toteutuksissamme maksurajapinnan tarjoaa esimerkiksi PayPal, PayTrail tai suomalaiset pankit. Kehitämme myös mobiilimaksamisen palveluita jotka mahdollistavat lähimaksujen suorittamisen.  Mobiilimaksamisen ratkaisumalleja voi soveltaa esimerkiksi yrityksen kassapäätteillä ja kortinlukijoilla tehtäviin veloituksiin, ja niitä voi hyödyntää nopeaan ja vaivattomaan maksamiseen, esimerkiksi bussikuljetusta maksettaessa.

Yrityksillä on tällä hetkellä suuri motivaatio kehittää verkkomaksamista, joka yleistyy lähitulevaisuudessa nopeaa vauhtia ja aiheuttaa paljon muutoksia liiketoiminnoissa. Tässä vauhdissa kannattaa olla mukana, koska se on yksi merkittävimpiä kaupan alan liiketoiminnassa tapahtuvia vallankumouksia tuoden mukanaan merkittäviä kasvumahdollisuuksia.

Brave Digital on kehittänyt innovatiivisia verkkomaksamisen ratkaisuja asiakkailleen, esimerkiksi Luomavan verkkokauppa toteutettiin suoraan ERP-järjestelmään integroituna maksurajapintana, jolloin erillistä verkkokauppaohjelmistoa ei tarvittu lainkaan.

Tupas tunnistautuminen

Osana pankkialan osaamistamme Brave tarjoaa palvelua, jolla saat Tupas-tunnistautumisen osaksi verkkopalveluasi. Tupas on suomalaisten pankkien yhteinen tunnistautumispalvelu, jossa verkon käyttäjän henkilöllisyys voidaan varmentaa pankkitunnuksilla. Tupas voidaan kytkeä esimerkiksi tilauslomakkeeseen tai muuhun lomakkeeseen, jonka yhteydessä on varmistettava, ettei käyttäjä syötä vääriä henkilötietoja.

Tupas-tunnistautuminen tuo verkkopalvelullesi esimerkiksi seuraavat hyödyt:

 • Tupas on merkki siitä, että palvelusi panostaa merkittävästi henkilötietojen turvalliseen käsittelyyn.
 • Helppokäyttöisyys loppuasiakkaille. Käyttäjän tarvitsee vain napsauttaa kuvaketta, jolloin selain siirtyy verkkopankin sivuille henkilöllisyyden varmistamista varten.
 • Tietoturvallisuuden paraneminen. Verkkopankin sivuilla käyttäjän on vahvistettava henkilöllisyytensä omien pankkitunnustensa avulla. Kun tämä on tehty, tiedot tallentuvat palvelusi lomakkeen kenttiin, eikä niitä sen jälkeen voi enää muuttaa.


Mobiilivarmenne on hyvä lisä TUPAS tunnistautumisen yhteyteen. Mobiilivarmenteella henkilöllisyys varmennetaan matkapuhelimeen tulevalla salasanalla.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Referenssit ja julkaisut

Näytä hakupalkki ja filtteröi sisältöä

post_image

Referenssi Digimarkkinoinnin strategia, myynnin raportoinnin työkalu, intranet ja toiminnan käsikirja

Brave Digital toimii insinööri- ja IoT-toimisto RD Velhon kokonaisvaltaisena kumppanina digitalisoinnissa. Yhteistyöhankkeessa Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, HR, Markkinointi, +10 muutaMyynti, Viestintä, Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Laadunvarmistus, Sisällönhallinta, PHP, Drupal, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Referenssi Vauhtia kasvuun digitaalisesta markkinoinnista

Kotimainen tasokkaiden lomahuviloiden välityspalvelu Villada halusi kasvattaa myyntiään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, +7 muutaViestintä, Analytiikka, Sisällönhallinta, Webkehitys, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö

post_image

Referenssi Harjoituspäiväkirja Golfia varten

Golf House logbookin avulla sekä urheilija että valmentaja näkevät nopeasti, mikä pelin ja harjoittelun osa-alue vaatii erityistä huomiota.

Tagit: Viestintä, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, +2 muutaUrheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö

post_image

Referenssi Startup pilvisovellus rakennusalalle

Taloinfo on asukasviestintään ja rakennusurakoinnin projektinhallintaan kehitetty pilvisovellus. Erittäin kiehtovan Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, +3 muutaLinux, Kiinteistöala, Toteutustyö

post_image

Referenssi Natiivi mobiilisovellus laskemaan vapaarajan vaarallisten aineiden kuljetuksiin

Mobiilisovellus iOS-, Android- ja Windows-alustoille. ADR Advisor avulla varmistat määräysten mukaisen oikean toiminnan Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Mobiilikehitys, +6 muutaOhjelmistokehitys, Android, iOS, Windows Phone, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Toteutustyö

post_image

Referenssi Digitaalisen ilme uudistettiin kotisivujen drupal-kehityshankkeessa

Viihtyisä ja moderni monitoimiareena Metro Areena Espoossa sai arvoisensa digitaalisen ilmeen verkkosivujen Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Viestintä, +8 muutaGraafinen suunnittelu, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Drupal, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö

post_image

Bloggaus Faktoja ymmärrettävässä muodossa

Tiedänkö kuka verkkosivuillamme vierailee, mitä hän sieltä etsii ja löytääkö hän etsimänsä? Ollaanko tämän Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Analytiikka, +8 muutaVerkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Toteutustyö, Analytiikan ratkaisut, Analytiikka

post_image

Referenssi Lumoavan kaunis verkkokauppa

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Maamme huippusuunnittelijoiden toteuttama design sai arvoisensa Lue lisää..

Tagit: Logistiikka, Markkinointi, Myynti, +13 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Maksaminen, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Drupal, Kauppa, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, Lumoava

post_image

Referenssi Digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltainen kumppanuus

Innovatiivisia pinnoitteita valmistavan Beneq:n digitaalisen markkinoinnin kokonaisuutta kehitetään yhteistyöhankkeessa Brave Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +9 muutaViestintä, Analytiikka, Sisällönhallinta, Webkehitys, Drupal, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, hakusanamainonta, SEM

post_image

Referenssi Mobiiliresponsiivisen verkkosivuston uudistus Drupal-kehitystä hyödyntäen ja lainanhakuprosessin kehittäminen

Verkkosivuston löydettävyys ja käytettävyys ovat tärkeimpiä tekijöitä rahoituspalveluiden tarjoajaa valittaessa. Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +8 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Drupal, Pankki ja vakuutus, Toteutustyö

post_image

Referenssi Pilvipalvelu videokoulutusten järjestämiseen

Videokoulutus on pilvisovellus, jolla voi järjestää etäkoulutuksia. Toteutimme videokoulutuksen teknisen puolen sekä Lue lisää..

Tagit: Integraatiot, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, +3 muutaPilvipalvelut / SaaS, Koulutusala, Toteutustyö

post_image

Referenssi Tuntikirjaussovellus opettajien tuntien kirjaamiseen ja tuntikertymän laskemiseen

Verkkopohjainen tuntikirjausjärjestelmä vähensi huomattavan määrän työtunteja tulosteiden ja excel-tiedostojen Lue lisää..

Tagit: HR, Dokumenttien hallinta, Ohjelmistokehitys, +4 muutaWebkehitys, PHP, Koulutusala, Toteutustyö

post_image

Referenssi Markkinoinnin analytiikan konsultointi, sekä mainonnan suunnittelu digitaalisen myynnin kasvattajina

Esteettisen Hammashoidon Klinikka haluaa palauttaa hymyn mahdollisimman monille kasvoille. Digitaalisen markkinoinnin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +10 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Sisällönhallinta, Google, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, digitaalinen markkinointi, Konversio-optimointi, SEM, SEO

post_image

Referenssi Henkilöllisyyden varmentaminen TUPAS-tunnistautumista ja mobiilivarmennetta hyödyntäen

SveaWebpay halusi varmistua luoton hakijoidensa henkilöllisyydestä, jotta väärinkäytöksiltä vältyttäisiin. Rakensimme Lue lisää..

Tagit: Myynti, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, +6 muutaTietoturva, Integraatiot, Kauppa, Toteutustyö, TUPAS, tunnistautuminen

post_image

Referenssi Google Analytics E-commerce ja retargeting-markkinointi tehostivat myynnin prosesseja

Googlen analytiikkaa voi hyödyntää digitaalisessa palvelussa suoraan liiketoiminnan mittaristona markkinoinnin ja myynnin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +7 muutaAnalytiikka, Google, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Google Analytics, Google e-commerce

post_image

Referenssi Verkkosovellus uudisti koko Tanssiurheiluliiton toiminnanohjauksen

Suomen Tanssiurheiluliiton (FDO, Finnish Dance Organization) ydintoiminnot digitalisoitiin ketterässä verkkopalvelun Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Viestintä, Myynti, +14 muutaTaloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Sisällönhallinta, Dokumenttien hallinta, Webkehitys, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Open source, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, PHP, FDO, lamp

post_image

Referenssi Tekninen partneri verkon haasteissa

Markkinoinnin ja myynnin painottuessa verkkoon on teknisen partnerin pysyttävä kehityksen mukana, sekä taivuttava hyvinkin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +4 muutaOhjelmistokehitys, Webkehitys, Kauppa, Toteutustyö

post_image

Referenssi Antti-Teollisuuden verkkosivusto uudistettiin tukemaan kansainvälistä kasvua

Kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen vaatii teollisuusyritykseltä monipuolista ja toimivaa digitaalista presenssiä. Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +11 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Drupal, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, SEM, SEO, digitaalinen markkinointi

post_image

Referenssi Kanta-asiakassovellus asiakkaiden sitouttamiseksi

Muksuklubi on lapsien vanhemmille suunnattu lojaliteettisovellus. Muksuklubi tarjoaa mm. pisteisiin pohjautuvan verkkokaupan, Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Integraatiot, +5 muutaMobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Kauppa, Toteutustyö

post_image

Referenssi Natiivi mobiilisovellus omien paloharjoitusten tekemiseen ja palovaroittimen testaamiseen

Kipinän avulla voit tehdä helposti kotona Oman paloharjoituksen. Kipinä mobiilisovellus toteutettiin iOS-, Android- ja Lue lisää..

Tagit: Mobiilikehitys, Android, iOS, +2 muutaWindows Phone, Toteutustyö

post_image

Referenssi Selaimessa toimivan Javascript-pelin kehittäminen

Säästöpankki Optia halusi tavoittaa nuoret opiskelijat tavallisesta poikkeavalla kampanjalla. Kohdemarkkinan tutkimuksen ja Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Myynti, +7 muutaGraafinen suunnittelu, Webkehitys, Javascript, Pankki ja vakuutus, Toteutustyö, digitaalinen markkinointi, ohjelmallinen ostaminen

post_image

Linkki Kustannussäästöjä avoimesta lähdekoodista

Kuinka palvelut kuten Netflix pystyy tarjoamaan asiakkailleen palvelun jossa on saatavilla satoja sarjoja ja elokuvia niinkin ..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, +7 muutaOpen source, Asiantuntijapalvelut, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Avoin lähdekoodi, pilvipalvelut, Ohjelmisto

post_image

Referenssi Itseohjautuva dokumenttien- työtehtävien ja laadunhallinnan ohjelmisto ja toimintakäsikirja terveys- ja sosiaalialalle

Mehiläisen omistama Familar Oy on johtava valtakunnallinen lasten ja perheiden terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Yritys Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Toiminnanohjaus ERP, Dokumenttien hallinta, +7 muutaLaadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Open source, PHP, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Referenssi Brave Digital suunnitteli ja toteutti Elite Varainhoidon digitaalisen listautumiskampanjan.

Elite Varainhoito listautuu Brave Digital suunnitteli ja toteutti Elite Varainhoidon digitaalisen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, +27 muutaViestintä, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Android, Google, iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Asiantuntijapalvelut, Pankki ja vakuutus, Valmisohjelmisto, Drupal, Google Adwords, facebook markkinointi, facebook marketing, Markkinointiviestintä, Digitaalinen käyttökokemus, digitaalinen liiketoiminta, Agile, Ohjelmointi, digitaalinen markkinointi, Digitaalisten palveluiden kehittäminen, digitaalinen viestintä

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Olemme rehti ja reipas savolainen digin edelläkävijä, joka kasvaa voimakkaasti. Olemme huippuammattilaisia, mutta rentoja sellaisia ja etsimme tälläkin hetkellä tiimiimme monenlaisia osaamisia ja persoonia. Jos allekirjoitat arvomme ja haluat liittyä ammattilaisten joukkoon kasvamaan ja oppimaan uutta, olet etsimämme tyyppi.


Brave Digitalin arvot

 • Perusarvot: rehellisyys, rohkeus ja avoimuus.
 • Tavoittelemme yhteistä etua, emme vain omaa.
 • Pyrimme auttamaan asiakkaitamme aina mahdollisimman hyvin.


Näin toimimme asiakasrajapinnassa

 • Mahdollisuuksien mukaan toteutettu avoimella lähdekoodilla.
 • Ei meihin sitovia sopimuksia.
 • Synnyttämämme lisäarvo on täysin asiakkaan omaisuutta.
 • Me menestymme jos asiakkaamme menestyvät.