Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bonsky Digital kokemuksia

Bonsky Digital kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Bonsky Digital Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCase Kiilto: Uuden verkkopalvelun myötä tuotelähtöisyydestä asiakaslähtöisyyteen

"Yksi tärkeä syy, miksi päädyimme yhteistyöhön juuri Mediataivaan kanssa, oli hyvä osaaminen verkkopalvelun ja tuotetiedonhallinnan integroinnissa ja lisäksi meille tuli tunne, että olimme heille tärkeä asiakas. Oikean kumppanin valinta oli meille erittäin tärkeää, koska kyseessä oli laaja projekti. Outi Jalo, Kiilto Oy"

-- Outi Jalo, markkinointipäällikkö, Kiilto Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKastellin uusi verkkopalvelu tukee asiakasta ostamisen jokaisessa vaiheessa

"Halusimme kokeneen yhteistyötahon, jonka kanssa tämä suhteellisen iso projekti vietäisiin läpi. Tarvitsimme kumppanin, jolla on tämän päivän osaaminen. Kartoitimme muutamia toimittajia, kyselimme, haastattelimme ja vertailimme referenssejä. Mediataivas vakuutti”, Tea Yli-Suvanto, Kastelli-talot Oy "

-- Tea Yli-Suvanto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Festivo, Uusi verkkopalvelu auttaa markkinoinnissa ja tukee asiakkaan ostopäätöstä

"Oltiin otettuja, kun Mediataivaalla haluttiin perehtyä meidän bisnekseen ja pohjatyö tehtiin kunnolla, oli pitkäjänteiset ja selkeät suunnitelmat eikä lähdetty tekemään pelkästään verkkosivua, vaan tuomaan myös brändiä kuluttajien tietoisuuteen. Koko projekti meni todella hyvin ihan ensimmäisistä workshopeista lähtien”, Orpana sanoo"

-- Noora Orpana

Näytä referenssi

ReferenssiKeravan Energian uudistettu verkkopalvelu edistää sähkön myyntiä

"Markkinointipäällikkö"

-- Outi Heistman

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Bonsky Digital kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bonsky Digital Oy:n referenssit

Bonsky Digital Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia