logo
 • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehitämme asiakkaita sitouttavia digitaalisia palveluita, joissa yhdistyvät asiakasymmärrys ja palvelumuotoilu, merkitykselliset sisällöt sekä modernit toteutusteknologiat.

Bonsky Digital Oy

Yritysesittely


Kehitämme asiakkaita sitouttavia digitaalisia palveluita, joissa yhdistyvät asiakasymmärrys ja palvelumuotoilu, merkitykselliset sisällöt sekä modernit toteutusteknologiat.

Palvelumuotoilulla ja asiakkaat osallistavilla menetelmillä rakennamme digitaalisia palveluita, joissa samalla sekä tuetaan asiakkaamme liiketoiminnallisia tavoitteita että huomioidaan loppuasiakkaan tarpeet ja odotukset. Näin varmistamme asiakkaamme investointien takaisinmaksun toteutumisen. Suunnittelemme ja toteutamme mm. sähköisiä asiointipalveluja, verkkopalveluja, B2B-tilausjärjestelmiä sekä tuotetietoratkaisuja, sisällöt edellä.
Työntekijöitä 32
Y-tunnus 1583006-6
Perustettu 2000
Www Kotisivut
Puh 040 520 8477
E-mail info@bonsky.com

Toimipaikat     Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Azure, Google, Open source, Node.js, React, Java, PHP, Concrete5, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Bonsky Digital, asiakaskokemus, sisältöstrategia, sisältösuunnitelmat, digitaalinen liiketoiminta, Asiakaskokemuksen mittaaminen, Google Adwords, Google Analytics, KPI -mittarit, CMS, käyttäjäkokemus, käyttäjälähtöisyys, digitaalinen markkinointi, hakukoneoptimointi, Digitaalinen käyttökokemus, Sisällöntuotanto, ylläpito, jatkuva kehitys, html5, Käyttöliittymäsuunnittelu, sähköinen markkinointi, Palveluarkkitehtuuri, Sisältömarkkinointi

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Bonsky Digital - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase Kiilto: Uuden verkkopalvelun myötä tuotelähtöisyydestä asiakaslähtöisyyteen

"Yksi tärkeä syy, miksi päädyimme yhteistyöhön juuri Mediataivaan kanssa, oli hyvä osaaminen verkkopalvelun ja tuotetiedonhallinnan integroinnissa ja lisäksi meille tuli tunne, että olimme heille tärkeä asiakas. Oikean kumppanin valinta oli meille erittäin tärkeää, koska kyseessä oli laaja projekti. Outi Jalo, Kiilto Oy"

-- Outi Jalo, markkinointipäällikkö, Kiilto Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKastellin uusi verkkopalvelu tukee asiakasta ostamisen jokaisessa vaiheessa

"Halusimme kokeneen yhteistyötahon, jonka kanssa tämä suhteellisen iso projekti vietäisiin läpi. Tarvitsimme kumppanin, jolla on tämän päivän osaaminen. Kartoitimme muutamia toimittajia, kyselimme, haastattelimme ja vertailimme referenssejä. Mediataivas vakuutti”, Tea Yli-Suvanto, Kastelli-talot Oy "

-- Tea Yli-Suvanto

Näytä referenssi

ReferenssiCase Festivo, Uusi verkkopalvelu auttaa markkinoinnissa ja tukee asiakkaan ostopäätöstä

"Oltiin otettuja, kun Mediataivaalla haluttiin perehtyä meidän bisnekseen ja pohjatyö tehtiin kunnolla, oli pitkäjänteiset ja selkeät suunnitelmat eikä lähdetty tekemään pelkästään verkkosivua, vaan tuomaan myös brändiä kuluttajien tietoisuuteen. Koko projekti meni todella hyvin ihan ensimmäisistä workshopeista lähtien”, Orpana sanoo"

-- Noora Orpana

Näytä referenssi

ReferenssiKeravan Energian uudistettu verkkopalvelu edistää sähkön myyntiä

"Markkinointipäällikkö"

-- Outi Heistman

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Bonsky Digital - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Digitaliseen markkinoinnin ja analytiikan avulla varmistamme tekemiemme digitaalisten palveluiden löydettävyyden sekä optimoinnin.

Projektinhallinta

Hyvin suunnitteltu ja johdettu projekti sekä tiivis viestintä projektin aikana takaa onnistumisen.

Viestintä

Kaikkien sisältöjen tulee palvella sekä liiketoimintaa että loppukäyttäjää/asiakasta. Osallistavilla menetelmillä yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan tavoitteet ja loppuasiakkaalle merkityksellisimmät asiat...

Myynti

Palvelumuotoilun avulla pystymme rakentamaan digitaalisia palveluita, joissa samalla sekä tuetaan asiakkaamme liiketoiminnallisia tavoitteita että huomioidaan loppuasiakkaan tarpeet ja odotukset. Näin varmistamme asiakkaamme..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Bonskyn asiakkaat osallistava kehittämismalli tarjoaa koestetun ja strukturoidun kehyksen vaikuttavan digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseksi. Kehitysmalli koostuu viidestä työvaiheesta, joiden aikana asiakasymmärrystä..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Mittaamme läpinäkyvästi tuloksia, jotta digitaalisten palveluiden ja sisältöjen kehittämistä voidaan johtaa tietoon perustuen.

Graafinen suunnittelu

Teemme digitaalisten palveluiden konseptointia, käyttöliittymäsuunnittelua ja visuaalista suunnittelua asiakkaat osallistavalla menetelmällä, yhdistäen loppukäyttäjien sekä yrityksen liiketoiminnalliset tarpeet.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Teemme käyttöliittymäsuunnittelua asiakkaan asiakkaat ja yrityksne liiketoimintatarpeet yhdistävälle menetelmällä. Asiakkaan todellisen tarpeen tunnistaminen ja digitaalisten palveluiden asiakaslähtöinen kehittäminen..

Arkkitehtuuri

Luomme kyvykkyyden rakentaa skaalautuva digitaalinen palveluarkkitehtuuri liiketoimintasi tarpeisiin. Palveluarkkitehtuurin rakentuessa itsenäisistä, mutta keskenään kommunikoivista mikropalveluista, mahdollistetaan tehokas..

Integraatiot

Modernin, API-johtoisen palveluarkkitehtuurin vastuulla on monikanavaisen asiakaskokemuksen mahdollistaminen siten, että kanavakohtaiset digipalvelut ovat eriytetty yli kanavien jaetuista liiketoimintaprosesseista ja nämä..

Bonsky Digital - Referenssit

Bonsky Digital - Bloggaukset

Bonsky Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bonsky Digital - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Bonskylla panostetaan työnteon kulttuuriin sekä työssä viihtymiseen

Tarjoamme työntekijöillemme persoonalliset toimitilat, jotka sijaitsevat kohta 100-vuotiaassa, entisessä Kivääritehtaassa, joka on remontoitu vastaamaan nykypäivän tietotyön tarpeita. Jokaisen työpisteeltä löytyvät ergonomiset sähköpöydät sekä uusimmat työvälineet. Työtä voi tehdä omalla työpisteellä, hiljaisessa huoneessa, tiimityötilassa tai rennommin sohvalla, aivan kuten kullekin parhaiten sopii.


Bonskylaisten työpäivät on pitkälle työntekijöiden itse räätälöimiä; meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyön tekemiseen kannustetaan. Olemme huomanneet, että työntekijämme yltävät parhaisiin tuloksiin sekä viihtyvät meillä paremmin, kun työntekemisen kulttuuri on mahdollisimman joustavaa.

Aina tasaisin väliajoin työviikkoamme piristävät toimistokoirat. Toimistokoirat ovat työntekijöidemme omia koiria, jotka pääsevät aina välillä mukaan töihin. Toimistokoirien on tutkittu lisäävän hyvinvointia työpaikalla ja enemmän hymyjä ja lepertelevää puhetta meilläkin kuullaan niinä päivinä, kun koirat ovat paikalla.


Olemme vieneet etätyönteon teon seuraavalle tasolle. Käymme kerran vuodessa yhteisellä etätyömatkalla jossakin Euroopan kohteessa. Viimeisimpiä kohteitamme ovat olleet Barcelona ja Dublin ja seuraavaksi suuntaamme kohti Kroatian lämpöä. Etätyömatkalla työskentelemme normaalisti sekä vietämme vapaa-aikaa yhdessä.


Kaiken tämän lisäksi työssä viihtymisestä meillä vastaa Bonsky Fun Squad. Fun Squad on henkilöstöstä koostuva porukka, joka järjestää kuukausittain ja viikoittain yhteistä tekemistä henkilöstöllemme. Fun Squad vastaa mm. ohjatusta taukoliikunnasta, harrastuskokeiluista, after workeistä sekä isoista tapahtumista (mm. BonskyGaala, pikkujoulut ja talvipäivät)


Tarjoamme sinulle:

 • Modernit työtilat ja työvälineet
 • Etätyömahdollisuuden
 • Joustavan työajan
 • Mahtavat työkaverit
 • Mielenkiintoiset projektit
 • Coaching-ohjelman
 • Etätyömatkat
 • Liikuntasetelit
 • Sählyvuoron
 • Fun Squadin vapaa-ajan ohjelmaa ja tapahtumia
 • Hierontaa työajalla
 • Toimistokoirat


Bonsky Digital - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Bonsky Digital Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku