Twitter on ollut yhtiönä sekaisin aina siitä pitäen, kun Elon Musk otti oikeuden pakottamana yhtiön haltuunsa 44 miljardin dollarin yrityskaupan myötä.

 

Yksi Muskin ajan erikoisuuksia on ollut se, että somealustojen johtava spämmikanava on heikentänyt yksilönsuojaa ja tilien tunnistettavuutta.

 

Twitter muun muassa teki verifioiduista tileistä maksullisen toiminnon, mikä aiheutti luonnollisesti kaaoksen alustalla, kun palvelu täyttyi valetileistä, jotka pystyivät esiintymään verifioituina tileinä kahdeksan dollarin suuruista maksua vastaan.

 

Yksi valetileistä kuului Elon Muskin yhtiölle SpaceX:lle, joka julkisti Twitterissä merkittävän suunnanmuutoksen tavoitteissaan:

 

Twitterin uusimpia kehityksiä on tekstiviestitse tapahtuvasta kaksivaiheisesta tunnistautumisesta luopuminen. Kukapa haluaisi ylläpitää sosiaalisen mediansa tietoturvaa ja suojata käyttäjiään toimivalla metodilla näinä tietoturvallisina aikoina?

 

Luonnollisesti tekstiviestipohjainen kaksivaiheinen tunnistautuminen säilyy maksavilla asiakkailla.
”Sinun on poistettava tekstiviestiä hyödyntävä kaksivaiheinen todennus.
Vain Twitter Blue -tilaajat voivat käyttää tekstiviestiä osana kaksivaiheista todennusta. Sen poistaminen käy nopeasti. Voit edelleen käyttää todennussovellusta ja suojausavainta. Lue lisää kaksivaiheisesta todennuksesta. Jotta Twitteriin kirjautuminen onnistuu jatkossakin, poista tekstiviestin käyttö kaksivaiheisen todennuksen osana 19.3.2023 mennessä”, Twitter ilmoitti käyttäjilleen.

 

Jäämme odottamaan Elon Muskin Twitterin seuraavaa kehitysaskelta kauhunsekaisin tuntein.