Startup-yrittäjien etu prioriteettilistan kärjessä

Slush palaa Helsinkiin marraskuussa 2022. Tänä vuonna Slushiin odotetaan noin 12 000 osallistujaa, johon lukeutuu 4200 startup-perustajaa ja -operaattoria sekä 2200 pääomasijoittajaa. Ryhmän hallussa on Helsinki Timesin mukaan arviolta biljoona euroa sijoituspääomaa. 

Slushin toimitusjohtaja Eerika Savolainen pitää tapahtumaa erinomaisena mahdollisuutena startup-yrittäjille: ”Slushin aikana Helsingissä tulee olemaan melko tasan yksi sijoittaja startuppia kohden. Startupeille ei ole parempaa paikkaa maailmassa saada rahoitusta.”

Voittoa tavoittelemattoman Slushin missio on tukea yrittäjiä, jotka ovat mukana muuttamassa maailmaa. Kasvu ei ole tapahtuman päätavoite, vaan keskittyminen startup-ekosysteemien optimaaliseen palveluun. 

”Slush keskittyy sekä vierailijoidemme että sisältöjemme osalta relevanssin kasvattamiseen mittakaavan sijaan”, toimitusjohtaja Savolainen kertoo.

Sopivan ja ajankohtaisen sisällön ohella prioriteettilistan kärjessä on Savolaisen mukaan aloittelevat yrittäjät. Slush kiinnittää tapahtuman järjestämisessä erityistä huomiota varhaisen vaiheen startup-perustajiin ja heidän tarpeisiinsa.

 

Kuva: Petri Anttila

Puhujat julkaistu – liput myydään nyt

Slush on julkistanut ohjelmansa, ja tapahtumassa nähdään puhujia liike-elämän huipulta. Listan suurimpien nimien joukkoon lukeutuvat tunnetun pääomasijoitusyhtiö Sequoian johtaja Douglas Leone, Etelä-Amerikan suurimpiin kasvuyrityksiin kuuluvan Kavakin perustaja Loreanne Garcia sekä rahoitusteknologiayhtiö Revolutin perustaja Nikolay Storonsky. 

Yhteensä Slushissa nähdään kahden päivän aikana yli 150 puhujaa ja moderaattoria. Ohjelmaan kuuluu myös tunnettu Slush 100 -pitchauskilpailu sekä startup-yrittäjiä valmentava Builder’s Studio. Tämän lisäksi Slush-viikon aikana ympäri Helsinkiä järjestetään lukuisia yrittäjyyteen liittyviä oheistapahtumia.

Liput tulivat julkiseen myyntiin 25. toukokuuta ja ne myydään Slushin nettisivuilta.