Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, eli HUS käynnistää merkittävän it-kilpailutuksen otsikolla “Kilpailutus tietotuotannon- ja epic-asiantuntijoiden asiantuntijapalveluista”.

Kilpailutus koskee asiantuntijatyötä tietotuotantoon ja Epic-järjestelmään. Husin mukaan ”Työtehtävät liittyvät raportointiin, tietovarastointiin, arkkitehtuuritöihin, tietojohtamiseen ja epic-järjestelmään”.

Kuvankaappaus hankintailmoituksesta Hilmassa

Hankintailmoituksen mukaan HUSilla on käynnissä useita merkittäviä tietotuotannon ja tiedolla johtamisen kehittämisprojekteja ja että sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen myötä tietotuotannon ja tiedolla johtamisen asiantuntijapalveluiden volyymi ja tarve tulevat kasvamaan entisestään. Ilmoituksen mukaan hyvinvointialueilla on myös kokonaan uudenlaisia tarpeita tiedonhallinnan kehittämiseen liittyen. 

Hankintayksikön tavoitteena on kilpailuttaa tietojohtamisen asiantuntijapalvelut palvelemaan nykyistä paremmin asiakkaita erilaisissa tiedolla johtamisen kehittämisprojekteissa.

Hankinnan arvioiduksi kokonaisarvoksi annetaan 40 miljoonaa euroa. 

Voit tutustua hankintailmoitukseen tästä.

 

Kansikuva HUS