Suomalais-puolalaisen ohjelmistotalo Espeo Softwaren tytäryhtiö Espeo Blockchain liittyy osaksi Hyperledger-hanketta sertifioituna Hyperledger-palveluntarjoajana.

Espeo Blockchainille on myönnetty Hyperledgerin HCSP-sertifikaatti (Hyperledger Certified Service Provider). Sertifikaatin on saanut joukko luotettuja palveluntarjoajia, joilla on valmiudet konsultoida, tukea, kehittää ja kouluttaa yrityksiä Hyperledgerin lohkoketjuteknologioiden käyttöönotossa.

Espeon mukaan liittyminen Hyperledgerin palveluntarjoajien joukkoon mahdollistaa yhteistyön toisten lohkoketjuteknologian aallonharjalla työskentelevien yritysten kanssa ja näköalapaikan lohkoketjuteknologioiden globaaliin maailmanvalloitukseen.

Hyperledger on avoimen lähdekoodin lohkoketjujen ja niihin liittyvien työkalujen hanke, jonka Linux Foundation aloitti vuonna 2015.

Hyperledger on avoimen lähdekoodin lohkoketjujen ja niihin liittyvien työkalujen hanke, jonka Linux Foundation aloitti vuonna 2015. Hankkeen tarkoituksena on rakentaa monialaista yhteistyötä avoimen lähdekoodin työkalujen kehittämiseen. Tavoitteena on luoda lohkoketjuteknologiaa, joka on riittävän luotettavaa ja vakaata globaalin liiketoiminnan tarpeisiin. Lohkoketjuteknologiaa voidaan käyttää liike-elämässä moniin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi sopimusten ja rahaliikenteen todentamiseen luotettavasti. Hyperledger-hankkeessa on mukana monia tunnettuja teknologia-alan yrityksiä kuten IBM, SAP, Accenture ja Hitachi.

Espeo Blockchain tarjoaa lohkoketjuteknologian kehitys- ja konsultointipalveluita. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

 

Tutustu Espeo Softwaren Ite wiki-profiiliin ja Espeo Blockchainin verkkosivuihin.