Innofactor avaa marraskuun alussa 2021 uuden toimipisteen Jyväskylään. Yrityksen mukaan Jyväskylä valikoitui uuden toimipaikan sijainniksi erityisesti alueen IT- ja kyberturvallisuuskoulutuksen sekä -osaamisen takia.

Uuden toimipisteen myötä avautuu välittömästi useita työpaikkoja, ja tarkoitus on rekrytoida kymmeniä osaajia. Uusi toimipiste sijaitsee Jyväskylän Kankaalla vastikään valmistuneessa Optimes Business Gardenissa. Kyseessä on yrityksen seitsemäs toimipiste.

”Jyväskylä on keskeinen kaupunki kyberosaajien kouluttamisessa, ja osaajien tarve kasvaa koko ajan.”

”Jyväskylä on keskeinen kaupunki kyberosaajien kouluttamisessa, ja osaajien tarve kasvaa koko ajan. Tämän takia on luonnollista, että kyberturvallisuuteen yhä vahvemmin panostava Innofactor haluaa olla läsnä siellä, missä osaajat ovat”, sanoo Innofactorin kyberturvallisuusjohtaja Jarno Limnéll, joka toimii lisäksi professorina Aalto-yliopistossa ja dosenttina Jyväskylän yliopistossa.

IT- ja kyberturvallisuussektori kasvaa “Suomen Ateenassa” kohisten. Innofactor aikoo toimia tiiviissä yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun kanssa.

”Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä Innofactorin kanssa. Voimme tuottaa yrityksille parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivaa työvoimaa aktiivisella yhteistyöllä ja avoimen keskusteluyhteyden kautta. On erittäin tärkeää, että oppilaat voivat olla vuorovaikutuksessa ja rakentaa verkostoa yrityksiin jo opintojensa aikana. Perinteinen raja-aita työelämän ja korkeakoulun tarjoaman osaamisen kehittämisen välillä on murrettava, sillä yritysten ja korkeakoulujen yhteistyöllä mahdollistetaan opintojen joustava eteenpäin vieminen”, toteaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituutin johtaja Mika Karjalainen.

Tutustu Innofactorin osaamiseen ja tarjontaan Ite wiki-profiilissa.

Kansikuva: Unsplash