Yritysohjelmistoihin erikoistunut suomalainen ohjelmistotalo Lemonsoft ostaa PlanMill Oy:n koko osakekannan.

Kaupan myötä Suomeen syntyy uusi vahva taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmien osaaja, jolla on poikkeuksellisen vankka kokemus innovatiivisten asiantuntija- ja projektiyritysten ohjelmistoratkaisujen kehittämisestä, kerrotaan yrityksen tiedotteessa.

“PlanMillin osaaminen sekä kokemus asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen kehittäjänä on erittäin vahvaa. Uskon, että yhdessä pystymme viemään toiminnanohjausratkaisut uudelle tasolle auttaen palvelu- ja asiantuntijatoimialoja olemaan entistä tuottavampia ja tehokkaampia”, kertoo Lemonsoft Oy:n toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti yhtiön tiedotteessa.

“PlanMillin osaaminen sekä kokemus asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen kehittäjänä on erittäin vahvaa.”

Yrityskaupan luvataan parantavan asiakaspalvelua ja yritysten tarjontaa.

“Haluamme tehostaa asiakkaidemme myyntiä, projektien-, resurssien-, työajan- ja kulujenhallintaa sekä laskutusta. Osana Lemonsoftia meillä on parhaat mahdollisuudet viedä tavoitettamme eteenpäin. Pystymme jatkossa tarjoamaan entistä kattavamman kokonaisratkaisun asiakkaillemme mm. BI, talous- ja palkkahallinnon tarpeissa”, sanoo PlanMill Oy:n toimitusjohtaja Thomas Hood.

Kotimainen PlanMill Oy kehittää ja toimittaa selainpohjaisia palvelu- ja projektiliiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja. Yhtiön pilvipohjaiset ohjelmistoratkaisut on suunnattu erityisesti asiantuntijapalveluita ja projektiliiketoimintaa harjoittaville yrityksille.

Lemonsoft tarjoaa toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuja asiakkaidensa liiketoiminnan ja hallinnon tehostamiseksi. 110 henkilöä työllistävän Lemonsoftin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 13,6 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,9 miljoonaa euroa. Lemonsoftilla on toimipaikat Suomessa kahdeksalla paikkakunnalla Vaasassa, Vantaalla, Turussa, Joensuussa, Tampereella, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Tutustu Lemonsoftin Ite wiki-profiiliin tästä linkistä

 

Lue myös:

 

Kansikuva: Unsplash