Kasvuritystapahtuma Slush tulee jälleen tänä syksynä.

Koronavirus on riepotellut Suomen tapahtuma-alaa, ja viime vuoden Slush jouduttiin perumaan. Nyt tapahtuma ollaan kuitenkin aikeissa järjestää 1-2. joulukuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Ennakkorekisteröityminen on auki, ja liittymällä listalle Slushin verkkosivuilla saat sähköpostiisi tiedon kun tapahtuman liput tulevat myyntiin.

Viime aikojen koronauutiset ovat olleet jälleen huolestuttavia. Nähtäväksi jää, miten koronatilanne tulee kehittymään ja kuinka se vaikuttaa Slushiin. Tapahtuma on suunniteltu 8000 hengelle, mikä on huomattavasti pienempi kuin ennen pandemiaa järjestetyt Slush-tapahtumat. Vuonna 2019 Messukeskukseen kerääntyi yhteensä 25 000 henkilöä sekä 4000 startupia ja 2000 sijoittajaa.

Tapahtuma on suunniteltu 8000 hengelle, mikä on huomattavasti pienempi kuin ennen pandemiaa järjestetyt Slush-tapahtumat.

Vaikka tapahtuma peruttiin viime vuodelta, ei Slush-yhteisö ole levännyt laakereillaan. Alkunsa on saanut startup-yhteisö Node by Slush sekä verkkomedia Soaked by Slush. Juuri ennen koronakriisiä tapahtuma sai uuden toimitusjohtajan, kun 26-vuotias Miika Huttunen nimitettiin tehtävään.

Slush tunnetaan paikkana, jossa voi päästä verkostoitumaan kasvuyritysmaailman tulevien menestyjien kanssa. Vuoden 2018 Slushista julkaisemamme lista lupaavia startup-yrityksiä kerää edelleen säännöllisesti paljon lukijoita. Palasimme aiheeseen tänä kesänä, kun kysyimme mitä yrityksille kuuluu nyt. Joukosta löytyy yrityksiä, jotka ovat nykyään jo monelle tuttuja menestyjiä. Lue juttu “Mitä heille kuuluu nyt?” tästä linkistä.

 

Lue myös:

 

Kansikuva: Pasi Salminen, Slush Media