Paikkatietopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys Spatineo on nimittänyt Oskari Häkkisen uudeksi toimitusjohtajakseen. Roolissa Häkkinen tulee vastaamaan etenkin yrityksen uuden strategian toteuttamisesta ja johtamisesta. 

Häkkistä kuvaillaan teknologiapainotteiseksi ja tavoitteelliseksi päätöksentekijäksi, jolla on osaamista vahvasta kasvujohtamisesta. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa 120 henkilön ohjelmistoyrityksessä Bitwisessa operatiivisena johtajana. 

Toimitusjohtajana Häkkinen kertoo panostavansa kolmeen menestyksen kulmakiveen: tyytyväisiin työntekijöihin ja asiakkaisiin, jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, sekä avoimen yrityskulttuurin ylläpitämiseen. 

“Olen todella innoissani päästessäni luotsamaan Spatineon kasvua johtavaksi datavirtojen asiantuntijaksi yhdessä Spatineon asiantuntevien ja innokkaiden työntekijöiden kanssa.”

Spatineon nykyinen toimitusjohtaja Sampo Savolainen siirtyy Häkkisen nimityksen myötä yrityksen teknologiajohtajaksi.

“Olen todella innoissani päästessäni luotsamaan Spatineon kasvua johtavaksi datavirtojen asiantuntijaksi yhdessä Spatineon asiantuntevien ja innokkaiden työntekijöiden kanssa. Minulla on vahva kokemus kannattavan ohjelmistokonsultointibisneksen kasvattamisesta, mikä on myös pääfokukseni Spatineon toimitusjohtajana”, Häkkinen kertoo uudesta roolistaan. 

 


Spatineon Ite wiki -profiiliin pääset tutustumaan täällä.

Spatineon verkkosivut