Etsitkö Microsoft-teknologian osaajakumppaneita? International Association of Microsoft Channel Partners Finland on yhteisö, joka avaa Microsoft-ekosysteemissä toimiville yrityksille suomalaisen ja kansainvälisen kumppaniverkoston.

Yhteisö järjestää jäsenilleen tapahtumia, webinaareja ja verkostoitumismahdollisuuksia yhteistyössä Microsoftin kanssa.

“Toimimme läheisessä yhteistyössä Microsoftin kanssa. Edistämme jäsentemme oppimista, kasvua ja verkostoitumista esimerkiksi suositun Partner-to-Partner -ohjelman avulla. Viimeisen vuoden aikana IAMCP ja Microsoft ovat yhdessä järjestäneet P2P-verkostoitumistilaisuuksia, joissa on edistetty yhteystyömahdollisuuksia IAMCP:n jäsenyritysten, TietoEvryn ja Solitan kanssa. Näiden tilaisuuksien palaute on ollut erittäin positiivista”, kertoo IAMCP Finlandin hallituksen puheenjohtaja Marika Kotola.

“Edistämme jäsentemme oppimista, kasvua ja verkostoitumista esimerkiksi suositun Partner-to-Partner -ohjelman avulla”

Verkostoitumisen lisäksi yhteisön missiona on edistää digitaalista Suomea.

“Uskomme tulevaisuuteen, jossa Microsoft-ekosysteemissä toimivat vahvat jäsenyritykset ja niiden ihmiset tukevat omalla menestyksellään myös Suomen menestystä”, yhteisön verkkosivuilla kiteytetään.

P2P-tapahtumasta löydät oikeat kumppanit

Yksi IAMCP Finlandin tavoitteista on tukea jäsenyritysten kasvua auttamalla löytämään oikeat kumppanit ja P2P-tapahtuma on tässä hyväksi havaittu tapa. IAMCP Finland järjestää seuraavan virtuaalisen Partner-to-Partner verkostoitumistilaisuuden yhdessä Microsoftin ja Digian kanssa 20.5. kello 14 alkaen.

Osallistu 20.5. Microsoftin ja Digian P2P-tapahtumaan

IAMCP:n jäsenenä yritykset saavat P2P-tapahtumasta uuden väylän löytää Microsoft-osaajakumppaneita liiketoimintansa tarpeisiin. IAMCP järjestää lisää tilaisuuksia uusien kumppaneiden kanssa tulevaisuudessa, joten järjestö kannustaa kysymään yhteistyömahdollisuuksista.

Liity IAMCPn jäseneksi

IAMCP Finlandin jäseninä on monipuolinen joukko Microsoft-osaajakumppaneita.

IAMCP haluaa laajentaa yhteisöään. Liitä organisaatiosi IAMCP Finlandin jäseneksi osoitteessa www.iamcp.fi. Jäsenkumppanina yrityksen henkilökunta pääsee osallistumaan IAMCPn tapahtumiin ja verkostoitumistilaisuuksiin sekä saa tietoa Microsoftin suuntaviivoista ja ajankohtaisista kumppaniuutisista.

Tutustu IAMCP Finlandin toimintaan

IAMCPn Finlandin kotisivut

IAMCP Finland Official LinkedIn-sivusto

Microsoftin kumppanifoorumi