Virtualisointialustoja toimittava VMware järjestää 10.-12.5.2021 VMware EMPOWER Online Europe -virtuaalitapahtuman, jossa käsitellään virtualisointiteknologioiden nykytilaa ja tuotekehitystä. Kumppaneille tarkoitetussa tapahtumassa on tarjolla niin puheenvuoroja, verkostoitumista kuin tapaamisia VMwaren asiantuntijoiden kanssa. 

Yksi tapahtuman sponsoreista on teknologiayritys Arrow ECS, jonka VMware-liiketoiminnasta Suomessa vastaava Erne Kangas kertoi Ite wikille tarkemmin tapahtumasta.

– VMware on oman alansa teknologiainnovaattori, joka virtualisoi koko tietojenkäsittelyn olipa kyse datakeskuksista, pilvipalveluista tai mobiililaitteista. Sen uusimmat aluevaltaukset liittyvät SD-WAN-ratkaisuihin sekä tietoturvaan niin verkossa kuin päätelaitteissakin, Kangas taustoittaa.

Tapahtumalla on jo vuosien perinne. Ennen pandemiaa se keräsi alan ihmiset yhteen johonkin Euroopan kaupungeista. Edellisen kerran kokoonnuttiin Lissabonissa. Nyt toista kertaa virtuaalisena järjestettävä tapahtuma jakautuu Kangaksen mukaan teknillisiin, myynnillisiin ja markkinoinnillisiin esityksiin. Näiden lisäksi on mahdollista suorittaa teknisiä sertifikaatteja ja osallistua hands on lab –työpajoihin.

VMware on oman alansa teknologiainnovaattori, joka virtualisoi koko tietojenkäsittelyn.”

– Pääosa esiintyjistä on VMwaren asiantuntijoita, kukin oman alansa virtuooseja. Lisäksi esityksiä on luvassa VMwaren teknologia- ja jakelukanavakumppaneilta. Saattaapa mukana olla viihteellisempääkin ohjelmaa.

Kangas epäilee, että päivän polttavimmat teemat ovat erityisen vahvasti läsnä esityksissä.

– Tietoturva, pilvi- ja container-ratkaisut ja niiden hallinnointi, sekä etätyöskentelyyn liittyvät ratkaisut ovat varmasti esillä. Etätyöskentelyn osalta pääpaino on hallittavuudessa sekä päätelaitteiden ja verkon suojaamisessa.

Kaikki VMwaren auktorisoidut kumppanit voivat osallistua maksuttomaan tapahtumaan rekisteröitymällä sen verkkosivuilla. 

– Kannattaa ilmoittautua, jos haluaa olla ajan tasalla niin VMwaren ratkaisuista kuin modernin IT:n globaalista kehityksestä. Voin taata, että nämä kolme päivää ovat parhaalla mahdollisella tavalla käytettyä aikaa, Kangas vakuuttaa.

Lopuksi hän kertoo, että Arrow jatkaa Suomen ainoana VMware tukkuri-aggregaattorina kumppaneiden palvelua.

– Tulemme panostamaan entistä enemmän asiakaspalveluun ja osaamiseen. Kerron mielelläni lisää kasvumahdollisuuksista VMwaren ja Arrown kanssa.

 

Tutusta tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittautudu mukaan

 

Arrow ECS:n Ite wiki -profiili

Arrow ECS:n verkkosivut

Kuva: Arrow ECS