Kuten kuluttajakaupassa, myös B2B-puolella toisten asiakkaiden kokemukset ja suositukset ovat tärkeitä. Parasta it-toimittajaa etsiessään hankintaa tekevät organisaatiot kartoittavat tarjoajakenttää Googlen avulla ja ovat kiinnostuneita tutustumaan siihen, millaisia toteutuksia ohjelmisto- ja konsulttitaloilta löytyy vyöltään.

It-hankintaa tehdessään organisaatiot kartoittavat tarjoajakenttää Googlen avulla.

Tätä varten Ite wiki tarjoaa käyttäjäyrityksilleen mahdollisuuden esitellä it- ja ohjelmistoalan toteutuksien asiakaskokemuksia.

Yritykset voivat lisätä Ite wiki-profiiliinsa asiakassuosituksia hallintapaneelin “Hallitse referenssejä” -osiosta. Jokaisessa asiakasreferenssissä on kenttä, johon voidaan lisätä kyseisen asiakkaan nimi ja tekstimuotoinen suositus, jotka ilmestyvät referenssin julkaisun jälkeen yritysprofiilin Asiakaskokemuksia ja -suosituksia -osioon. Referenssihaussa asiakassuosituksen sisältävät referenssit tunnistaa “Tilaaja suosittelee!” -merkinnästä.

Referenssejä ja asiakassuosituksia pääset lukemaan Ite wikin hakujen kautta. Ite wikin yrityshaku listaa suomalaiset it- ja ohjelmistoyritykset sekä niiden julkaisut, referenssit ja rekrytointi-ilmoitukset.

Tilaaja suosittelee -merkinnästä referenssihaussa tunnistat referenssit, joihin on lisätty tilaajan kommentti.

 

Koostin TOP50 -listan yrityksistä, jotka ovat julkaisseet eniten asiakassuosituksia Ite wikissä.

Voiton vie Digia, jolla on 77 suositusta. Suositusten julkaiseminen kannattaa, sillä Digia komeilee myös Ite wikin katsotuimpien yritysten listalla, jonka julkaisimme aiemmin tänä vuonna. Toisella sijalla on Tieto, kolmannella Valu Digital, neljännellä Telia ja viidennellä Tecinspire.

Kansikuva: Pexels

Lue myös: