Pipedrive on saavuttanut yksisarvisstatuksen. Yksisarviseksi kutsutaan nopean kasvun startup-yrityksiä, jotka ovat yltäneet vähintään miljardin dollarin arvostukseen.

Alun perin virolaislähtöinen CRM-sovellus on sopinut enemmistösijoituksesta teksasilaisen sijoitusyhtiö Vista Equity Partnersin kanssa. Kaupan myötä Pipedriven arvostus nousi 1,5 miljardiin dollariin. Vähemmistösijoittajina yhtiössä pysyvät Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico, DTCP ja Rembrandt Venture Partners.

Pipedrive on myynnin ammattilaisille kehitetty CRM-järjestelmä, jonka avulla myyntitiimit voivat hallita liidejä ja kauppoja, seurata viestintää, automatisoida tehtäviä sekä mittaroida myynnin prosesseja. Pipedriven mukaan yli 95 000 myyntitiimiä on käyttänyt sovellusta. Yhtiö on komeillut Forbesin The Cloud 100 -listalla kolme vuotta peräkkäin.

Pipedriven mukaan yli 95 000 myyntitiimiä on käyttänyt sovellusta.

Pipedrive tekee yhteistyötä myös suomalaisen Leadfeederin kanssa. Yhtiöt esittelivät hiljattain uuden Web Visitors-ominaisuuden, joka analysoi yrityksen verkkosivuston liikennettä ja tunnistaa yrityksen verkkosivuilla vierailevat yritykset sekä analysoi käyttäjien liikkeitä ja sitoutumista sivustoon.

Pipedriven toimitusjohtaja Raj Sabhlok kommentoi Tech.eu:lle, että seuraavana suunnitelmissa on laajentaa sovellusta kattamaan palveluita pitkin asiakaspolkua. Tarkoituksena on kehittää tuotteita erilaisille asiakasrajapinnassa toimiville tiimeille, oli kyse sitten liidien löytämisestä, klousaamisesta, lisämyynnistä tai olemassaolevien asiakassuhteiden hoitamisesta.

 

Mitä CRM-järjestelmät pitävät sisällään? Katso upotuksesta Pipedriven ytimekäs video aiheesta:

 

Kuva: Pipedrive

 

Lue myös: