Räätälöityihin ohjelmistoratkaisuihin keskittynyt Visma Consulting Oy on ostanut Biit Oy:n.

Vuonna 2007 perustettu Biit työllistää noin 50 asiantuntijaa ja keskittyy Salesforce-konsultointiin. Yhtiöllä on toimipisteet Espoossa ja Oulussa. Visma Consulting on it-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä yritys, joka on osa pohjoismaista Visma-konsernia.

Biit liittyy osaksi Visman Suomen konsultointiyksikköä, joka tarjoaa lähes 500 konsultin voimin digitalisaatioratkaisuja ja -palveluja yrityksille sekä julkiselle sektorille.

”Olen erittäin iloinen, että saimme Biitin osaksi perhettämme. He ovat edelläkävijöitä Salesforce-markkinassa ja olemme olleet vaikuttuneita siitä, kuinka laaja-alaista osaamista yhtiöstä löytyy. Heillä on Suomen kovin osaaminen Salesforce-teknologiassa, mutta sen lisäksi erittäin vahva tiedolla johtamisen ja liiketoimintaprosessien osaaminen. Näitä yhdistämällä he pystyvät auttamaan asiakkaitaan hyödyntämään tietojärjestelmiään parhaalla tavalla toimintansa kehittämisessä”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”He ovat edelläkävijöitä Salesforce-markkinassa ja olemme olleet vaikuttuneita siitä, kuinka laaja-alaista osaamista yhtiöstä löytyy.”

Lillbergin mukaan Salesforce-markkina kasvaa erittäin nopeasti ja kaupan myötä Visma ja Biit pystyvät yhdessä tarjoamaan asiakkaille ylivoimaisen kumppanin entistä laajemmalla osaamispohjalla.

Myös Biitin toimitusjohtaja Ikla Puustinen kommentoi kauppaa.

”Kasvamme tällä hetkellä kovaa vauhtia ja olemme ottaneet jatkuvasti vahvemman aseman Suomen markkinassa. Tätä kasvua tukemaan halusimme vahvan omistajan ja Visma oli täydellinen vaihtoehto auttamaan yhtiön seuraavassa kasvuloikassa. Olemme olleet iloisia nähdessämme, että Visma on tunnettu ja iso tekijä, mutta samaan aikaan nopeasti kasvava ja ketterä talo, jonka kulttuuri sopii meidän kaltaiselle kasvuyhtiölle erinomaisesti.”

Biit Oy tulee jatkamaan toimintaansa nykyisellä nimellä ja organisaatiollaan. Kauppa ei vaikuta Biitin sopimuksiin, henkilöstöön tai asiakkaisiin, mutta yhtiön mukaan asiakkaille on jatkossa tarjolla laajempi palveluvalikoima sekä monipuolisempaa osaamista.

 

Biitin ite wiki-profiili
Biitin verkkosivut

Visma Consultingin ite wiki-profiili
Visma Consultingin verkkosivut

 

Lue myös: