Suomalainen digitaaliseen markkinointiin keskittyvä yritys Good Luck Media on päässyt shortlistalle pohjoismaisessa EGR Nordics 2020 -palkintogaalassa.

EGR Nordics Awards palkitsee vuosittain iGaming-alan B2C ja B2B-huippuyritykset. Good Luck Media valittiin shortlistalle Affiliate of the Year eli vuoden kumppanuusmarkkinoija -kategoriassa.

”Alallamme kilpailu kovenee entisestään, joten on hienoa nähdä vielä melko nuori, mutta osaava, yrityksemme siellä kovimmassa kansainvälisessä kärjessä.”

“Olemme todella iloisia ja otettuja tästä kunnianosoituksesta. Alallamme kilpailu kovenee entisestään, joten on hienoa nähdä vielä melko nuori, mutta osaava, yrityksemme siellä kovimmassa kansainvälisessä kärjessä. Niin se vain on että suomalainen kova työmoraali ja periksiantamattomuus tuottaa hedelmää”, kommentoi Good Luck Median toimitusjohtaja Risto Myllymäki.

Good Luck Media on kerännyt tunnustusta myös toisaalla, sillä yritys oli shortlistillä myös kansainvälisessä iGB Affiliate Awards -palkintogaalassa. Vuonna 2019 yritys sai gaalassa kolme ehdokkuutta ja yhden palkinnon Best Lottery Website-kategoriassa.

Good Luck Media Ltd on vuonna 2018 perustettu online-markkinointitalo, joka työllistää neljä henkeä. Maltalta käsin toimiva yritys erikoistuu mobiiliteknologioihin ja rahapelialaan, ja ylläpitää ja kehittää verkkosivuja kuten Pika-kasinot.com.

 

Good Luck Median ite wiki-profiili
Good Luck Median verkkosivut

 

Linkkejä muihin artikkeleihin