Ite wiki järjestää tiistaina 28.1.2020 kello 11.30-13.00 Ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneessa verkostoitumislounaan ohjelmistokonsultteja ja -kehittäjiä tarjoavien yritysten liiketoiminta- ja myyntijohdolle. Järjestämme lounaan viime vuoden tapaan ruotsalaisen Cinoden kanssa.

Edellisvuoden tapahtuma buukattiin täyteen, joten suosittelemme ilmoittautumista ajoissa.

Edellisvuoden tapahtuma sai loistavat arviot osallistuneita, artikkelimme edellisvuoden tapahtumasta löytyy tästä. ”Suorastaan erinomaisen loistava tapahtuma”, yksi vieraista hehkutti tuoreeltaan. Wunderin myyntijohtajan Petteri Hellgrenin kehut lämmittivät meitä erityisesti, sillä ne välitettiin julkisesti Linkedinissä:

Agendana konsultointiliiketoiminnan tehostaminen ja verkostoituminen

Cinode on kehittänyt viimeisen viiden vuoden aikana SaaS-palvelun it-konsulttitalojen CV:den ja osaamisen, työtehtävien, saatavuuden sekä myyntiprosessin hallintaan (voit lukea lisää Cinodesta tästä artikkelista).

Lounas tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua Cinoden joukkoihin Helsingissä, ja kuulla miten konsultointiliiketoimintaa voi pyörittää tehokkaasti. Samalla kaikille osallistujille tarjoutuu loistava mahdollisuus verkostoitua muiden ohjelmistoalan liiketoimintapäättäjien kanssa.

Ilmoittautumiset

Tervetuloa siis mukaan Cinoden tarjoamalle verkostoitumislounaalle!

Palmuhuoneen kapasiteetti on rajallinen, eli lounaan täytyttyä suljemme ilmoittautumisen.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätiedot

Johannes Puro, Ite wiki Oy, 040 7262656 johannes.puro@itewiki.fi

Karl Lagerberg, +358 40 731 5071, karl.lagerberg@cinode.com


Invitation for lunch for business and sales executives of the software industry 

We are arranging a lunch in the Restaurant Lasipalatsi’s Palm Room for the business executives of the Finnish software industry on tuesday 28.1.2020 11.30-13.00. Ite wiki is arranging the event with the Swedish Cinode and we would like to invite you to join us for the lunch.

Last year’s event was fully booked so we recommend signing up early!

The agenda: network with colleagues and hear how to run consulting business effectively 

During the last five years Cinode has developed a service for competence inventory, assignment planning and matching of skills and availability in one cloud based tool. IT-consultants as well as managing and speeding up the sales process. (You can read more about Cinode from this article.)

The lunch meeting offers a great opportunity to get to know Cinode’s representatives and to hear about how to run consulting business effectively. At the same time every attendee get’s a change to network with fellow colleagues from the software Industry.

Registrations 

You are very welcome to join the networking lunch offered by Cinode! The capacity of the Palm room is limited, so we have to close registering when we run out of seats.

Registrations

Additional information

Johannes Puro, Ite wiki Oy, 040 7262656 johannes.puro@itewiki.fi

Karl Lagerberg, +358 40 731 5071, karl.lagerberg@cinode.com