Kansainvälinen European Business Awards -yrityskilpailu pyrkii tukemaan ja kehittämään vahvempaa, menestyksekkäämpää, eettistä ja innovatiivista eurooppalaista yritysyhteisöä.

Kotimaiset it-yritykset ovat niittäneet menestystä kilpailussa tänä vuonna. Sofokus, Cloudia ja Liana Technologies nappasivat voittosijat kolmessa kansallisessa kilpailusarjassa. Kaiken kaikkiaan Suomesta palkittiin yhdeksän yritystä.

Ohjelmistotalo Sofokus voitti kategorian “Workplace and People Development”. Kategorian voittajan valinnassa painotetaan yritystä, joka panostaa työhyvinvointiin, rekrytointiin, työntekijöiden motivointiin sekä henkilökohtaiseen ja ammattitaidolliseen kehitykseen. Sofokus pääsee edustamaan Suomea kilpailun viimeiseen vaiheeseen Puolaan.

Yhtiön toimitusjohtaja Teemu Malinen kommentoi palkintoa Ite wikille:

”Otamme suurella ilolla vastaan kunnian kantaa Suomen lippua Euroopan loppukilpailuissa Puolan Varsovassa. Muutamat suomalaiset IT-yritykset ovat nostaneet kansallisesti riman todella korkealle työkulttuurin ja ihmisten kehittämisen saralla, joten Sofokuksen valinta Suomen kärkifirmaksi tässä kategoriassa on meille iso juttu. Tunnustus kannustaa meitä kehittämään poikkeuksellista työkulttuuriamme ja toimintamalliamme vieläkin edistyksellisemmäksi. Nyt peukut pystyyn, että saadaan kantaa tietääkseni ensimmäistä kertaa historiassa ’Euroopan paras’ tunnustus Suomeen joulukuussa Varsovasta tällä saralla!”

”Otamme suurella ilolla vastaan kunnian kantaa Suomen lippua Euroopan loppukilpailuissa Puolan Varsovassa.”

Hankinta- ja sopimusratkaisujen digitalisointiin keskittyvä Cloudia voitti “Business of the Year” -palkinnon 0-25 miljoonan euron liikevaihdon kategoriassa. Kategoriassa etsitään oman sektorinsa markkinajohtajaa, jolla on vahva kasvu- ja innovaatiostrategia.

Cloudian toimitusjohtaja Are Saarinen kertoo palkinnosta yrityksen tiedotteessa:

”Valinta ‘Business of the Year’ -palkinnon saajaksi on upea saavutus, ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme tunnustusta yhtenä Suomen parhaista yrityksistä. Palkinto on arvostuksen osoitus hyvästä työstä koko henkilöstöllemme ja kannustaa meitä jatkamaan kohti tavoitteitamme niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin markkinoilla”

Markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö Liana Technologies voitti kategorian “Customer and Market Engagement”. Kategoriassa painotetaan asiakaslähtöisyyttä ja erinomaista laatua palveluissa ja tuotteissa.

 

Sofokuksen Ite wiki-profiili

Cloudian Ite wiki-profiili

Liana Techonologies Ite wiki-profiili