Startup-yrityksille ja sijoittajille suunnattu businesskonferenssi Arctic15 alkaa huomenna Kaapelitehtaalla Helsingissä. Kaksipäiväiseen tapahtumaan odotetaan lähes 2000 osallistujaa 50:stä eri maasta.

Arctic15 pääpaino on startup-yritysten, sijoittajien ja suuryritysten edustajien välisessä verkostoitumisessa. Tapahtuman 15 teemaa kattavat Pohjoismaiden ja Baltian startup-ekosysteemeille merkittäviä teollisuuden aloja ja aiheita, kuten tekoäly, terveysteknologia ja Fintech.

Puhujien joukossa ovat muun muassa palkittu pelisuunnittelija ja Resolution Gamesin CEO Tommy Palm ja Ikean CTO Susan Standiford.

 

Kahden konferenssipäivän aikana on mahdollista kuulla kymmeniä puheenvuoroja, jotka rakentuvat tapahtuman 15 teeman ympärille.

 

Arctic15 toimii jatkona vielä tänään Kaapelitehtaalla käynnissä olevalle EBAN Helsinki 2019 -tapahtumalle, joka kokoaa yhteen Euroopan bisnesenkeleitä. Verkostoitumisen lisäksi Arctic15-tapahtumassa lupaavimmat pohjoismaiset ja baltialaiset startup-yritykset kilpailevat myös sijoituksesta kansainvälisten bisnesenkeleiden sijoitusohjelmassa, joka järjestetään yhteistyössä FiBANin (Finnish Business Angel Network) kanssa.

 

Katso alla olevalta videolta tunnelmia aiemmasta tapahtumasta:

 

 

Arctic15-tapahtuman verkkosivut

 

Kansikuva: Saara Autere