Ohjelmistoyhtiö Digia järjestää Digiarvoa 2019 -kilpailun, jossa etsitään arvoa tuottavaa ideaa, konseptia tai hanketta, joka auttaa rakentamaan Suomen digitaalista tulevaisuutta.

Kilpailun voittajaa Digia tukee 100 000 eurolla. Ensisijaisesti palkinto on 100 000 euron arvosta Digian työtä, kuten palvelumuotoilua, ohjelmistosuunnittelua- ja kehitystä tai projektinhallintaa voittaneen idean eteenpäin viemiseksi.

Kilpailuun voi osallistua jättämällä hakemuksen digiarvoa.fi-sivuston kautta 8.8.2019 mennessä. Digia ja asiantuntijaraati valitsevat hakemusten joukosta neljä finalistia, jotka esittelevät ideansa raadille syyskuun alussa järjestettävässä pitchaustilaisuudessa. Ennen  esittelytilaisuutta finalistit saavat sparrausta Digian asiantuntijoilta.

 

Digiarvoa-kilpailu etenee kesän ja alkusyksyn aikana seuraavasti. Voittaja julkistetaan syyskuun lopulla Kauppalehden Optio Gaalassa.

 

Lopullisen voittajan valitsee asiantuntijaraati pitchaustilaisuuden esitysten sekä pitchausmateriaalien perusteella. Voittajan valinnassa käytetään kriteereinä muun muassa idean innovativiisuutta sekä kykyä edistää digitaalisuuden keinoin maamme kilpailukykyä tai yhteiskunnallista kehitystä. Suurelle yleisölle voittaja julkistetaan 24.9.2019 Kauppalehden Optio Gaalassa.

Tutustu tarkemmin kilpailun sääntöihin ja osallistu siihen omalla ideallasi.