logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ääripäitä yhdistelevä SHIFT käynnistää bisnessyksyn

19.6.2019 - Veera Kujansuu - SHIFT 2019

Elokuussa Turussa järjestettävä tapahtuma sopii eri toimialojen uudistajille ja tulevaisuuden tekijöille

Kesälomat jo kolkuttelevat ovella, mutta bisnessyksykään ei ole enää kaukana! 29-30.8. Turussa Ruissalon satama-alueella järjestetään kasvuyritystapahtuma SHIFT. Ite wikille tapahtumasta kertoo SHIFTin toimitusjohtaja Mari Männistö.

Mistä Shiftissä on kyse?

SHIFT on ääripäitä yhdistelevä hybridifestivaali, joka ei sovi mihinkään ennaltamäärättyyn ajatuslokeroon. SHIFT ei ole helppo. Se haastaa, ajattelemaan ja tekemään. SHIFT ei ole niille, jotka haluavat tehdä niinkuin aina ennenkin, vaan niille, jotka haluavat tehdä älykkäämmin ja kestävämmin. SHIFT yhdistää tulevaisuuden liiketoiminnan suunnannäyttäjät sekä ajatuksia herättävän tieteen ja taiteen teknologiseen huippunäkemykseen. SHIFT luo alustan, joka sille astuvien ihmisten avulla samaan aikaan sekä kiihdyttää positiivista teknologista liiketoimintamuutosta että haastaa pysähtymään olennaisen äärelle.

”SHIFT yhdistää tulevaisuuden liiketoiminnan suunnannäyttäjät sekä ajatuksia herättävän tieteen ja taiteen teknologiseen huippunäkemykseen”

SHIFTistä et löydä mutua ja hypeä, vaan tutkittuja saavutuksia niin liiketoiminnan kuin teknologiankin saralla. Kaikki tähtää kestävämmän tulevaisuuden edistämiseen meille kaikille.

Montako kertaa tapahtuma on järjestetty ja paljonko väkeä toivotte saapuvan paikalle?

Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa, ja se on noussut nopeasti yhdeksi Suomen merkittävimmistä kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista. SHIFT on intiimi suurtapahtuma, ja paikalle odotetaan jälleen noin 3000 bisnespäättäjää ja -kehittäjää.

Koska tapahtuma on ja mitä siihen osallistuminen maksaa?  

SHIFT toimii oivana bisnessyksyn avauksena 29.-30.8.2019. Luvassa on kahden päivän kattaus maailmanluokan ajatusjohtajien keynote-puheenvuoroja sekä laadukkaita työpajoja konkreettisten liiketoimintaratkaisujen työstämiseen, ja silti osallistuminen maksaa vain 375€ + alv. Starteille ja opiskelijoille on toki tarjolla edullisemmat liput, ja executive / investor –ohjelmaan vielä erikseen omat pakettinsa. Kaikki lippuvaihtoehdot löytyvät osoitteesta www.theshift.fi/tickets ja puhujat kannattaa tsekata www.theshift.fi/program.

”Luvassa on kahden päivän kattaus maailmanluokan ajatusjohtajien keynote-puheenvuoroja sekä laadukkaita työpajoja.”

Keiden kannattaa tulla paikalle?

Kasvu- ja kehittymishaluisten yritysten strategisen johdon ja liiketoiminnan kehittäjien. Uusista teknologioista ja erityisesti niiden liiketoimintasovelluksista kiinnostuneiden. Kävijöiden joukossa on niin teknologiaa käyttäviä ja tarvitsevia yrityksiä, teknologiatoimittajia, älykkään liiketoiminnan konsulttiyrityksiä, kasvun ja kehityksen rahoittajia, syvien teknologioiden ja liiketoimintakehityksen osaajia, korkeakouluja ja tutkijoita, kuin perinteisiä teollisuusyrityksiäkin. SHIFT ei ole alakohtainen tapahtuma, joten SHIFTissä voit kohdata laajasti eri toimialojen uudistajia ja tulevaisuuden tekijöitä.

”SHIFT ei ole alakohtainen tapahtuma, joten SHIFTissä voit kohdata laajasti eri toimialojen uudistajia ja tulevaisuuden tekijöitä.”

Ruissalon satama-alue on viihtyisä festivaalitila.

Mitä vierailijalle jää käteen tapahtumasta?

Useimmat kävijät tulevat SHIFTiin etsimään uusia asiakkaita tai kumppaneita, syventämään suhteita olemassaolevien sidosryhmiensä kanssa, verkostoitumaan kansainvälisesti, etsimään osaajia, rahoitusta, ideoita, teknologiatoimittajia, rohkaisua tai muita kasvun elementtejä. Psst! SHIFTin kävijöistä 92% arvioi, että SHIFTissä on helpompi solmia uusia bisneskontakteja ja laajentaa verkostoa em. tavoitteiden suhteen kuin tavallisissa yritystapahtumissa.

”SHIFTin kävijöistä 92% arvioi, että SHIFTissä on helpompi solmia uusia bisneskontakteja ja laajentaa verkostoa kuin tavallisissa yritystapahtumissa.”

Minkälaisia sponsoripaketteja tarjoatte yrityksille?

Sponsoripaketit räätälöidään aina kumppanin tarpeen ja tavoitteleman hyödyn mukaan, jossa voimme tarjota aitoa lisäarvoa. Meillä on toki tarjolla perinteisempiäkin ständipaikkoja, mutta lisäksi tarjoamme ainutlaatuisia elämyksellisiä konsepteja mm. vierasvenesataman alueella. Toiminnan taustalla on voittoa tavoittelematon Shift Ry ja tapahtuma rakennetaan suurelta osin vapaaehtoisvoimin. Mikäli innostuit SHIFTistä, lähde mukaan tukemaan ja tekemään festivaalista entistäkin hienompi kansainvälinen elämys Suomeen!

SHIFT Ry on Turun talousalueella toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä syvien teknologioiden käyttöönottoa yrityksissä sekä edistää kokonaisvaltaisesti älykästä liiketoimintaa, joka sekä kestävää että tuottavaa.

 

SHIFTin verkkosivut
Henkilökuva Juha Laurila.

Muita julkaisuja

Veera Kujansuu - Rahoituskierrokset
Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
Suvi Lindström - 5G
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
Suvi Lindström - Kyberrikollisuus
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat
Suvi Lindström - Rekrytointi
Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
Veera Kujansuu - Ohjelmistokehitys
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Johannes Puro - Markkinointi
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa
Suvi Lindström - Maria 01
Maria 01 laajentuu Euroopan suurimmaksi startup-kampukseksi vuoteen 2023 mennessä
Johannes Puro - Asiakaskokemukset
Mitä asiakkaat sanovat ohjelmistoyrityksistä? It-yritysten asiakaskokemuksia luettu jo 23.000 kertaa, mutta moni myyntitiimi nukkuu yhä
Veera Kujansuu - Internet of Things
IoT Paja -säätiö auttaa kehittämään ideat prototyypeiksi – säätiön tuesta nostetta IoT-ratkaisujen kehittämiseen
Lataa lisää