Ceili Oy on nimittänyt Sami Kettusen uudeksi toimitusjohtajakseen.

Kauppatieteiden maisteri Sami Kettunen on työskennellyt aiemmin muun muassa Samcomin, Bonsky Digitalin sekä Bitcompin toimitusjohtajana.

Kettunen kommentoi Ite wikin toimitukselle nimitystään:

– Olen hyvin innoissani päästessäni taas rakentamaan uutta kasvutarinaa. Ceilillä on jo nyt vahva asiakaskunta sekä osaavat tiimi – näiden kehittäminen eteenpäin tarjoaa upean haasteen. Aivan ensimmäisten asioiden joukossa työpöydälläni on rekrytoinnit, ja pääsemme heti vahvistamaan asiantuntijatiimiämme.

”Olen hyvin innoissani päästessäni taas rakentamaan uutta kasvutarinaa.”

Ceili Oy on Salesforce-alustaan erikoistunut teknologiakumppani, joka toteuttaa Salesforcen eri pilvien käyttöönottoja, sovelluskehitystä sekä ylläpito- ja tukipalveluja. Ceili on Salesforcen virallinen partneri.

– Salesforce tarjoaa vahvan pohjan yritysten digitalisointiin. Se on yksi hieno esimerkki alustatalouden voimasta, jolla saadaan merkittävästi nopeutettua yritysten kehitysprojekteja. Nykypäivän liiketoiminta vaatii digitalisaation kehitykseen nopeutta ja joustavuutta. Näen Salesforcen tässä erinomaisena ratkaisuna monille yrityksille. Lisäksi Salesforcen kysyntä on kiihtynyt viime vuosina merkittävällä tavalla, kertoo tuore toimitusjohtaja.

”Salesforce tarjoaa vahvan pohjan yritysten digitalisointiin.”

 

Miten tämän päivän CRM eroaa esimerkiksi kymmenen vuoden takaisesta asiakkuudenhallinnan järjestelmästä?

– Perusperiaate on hyvin samankaltainen kuin aikaisemmin. Isossa kuvassa kokonaisuus on muuttunut totaalisesti. Nykypäivän CRM tukee enemmän myyjien työtä, sillä kaikki asiakastieto voidaan saada myyjien käyttöön: markkinoinnin toimenpiteet, asiakkaan kiinnostuksen kohteet verkkosivuilla, asiakaspalvelun kanssa käydyt keskustelut ja niin edelleen, kertoo Kettunen.

Kettunen korostaa, että CRM ei ole enää pelkkä myynnin työkalu:

–  CRM on kokonaisvaltainen ja integroitunut asiakkuuden hallinnan työkalu, joka tukee vahvan asiakaskokemuksen muodostumista. Tärkeää on, että yrityksen jokainen työntekijä on koko ajan tietoinen mitä asiakkaan kanssa on keskusteltu, mihin hän on tyytyväinen ja missä on kehittämisen paikkoja.

”CRM on kokonaisvaltainen ja integroitunut asiakkuuden hallinnan työkalu, joka tukee vahvan asiakaskokemuksen muodostumista.”

Ceili Oy kertoo hakevansa toimitusjohtajan valinnalla kasvun nopeuttamista sekä asiakaskunnan merkittävää vahvistamista.

– Kettunen on tunnettu ihmislähtöisenä johtajana, joka rakentaa organisaatioon vahvan yhteishengen ja asiakaslähtöisen toimintakulttuurin, kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kivikari Freyberg.

 

Ceili Oy:n ite wiki-profiili
Ceili Oy:n verkkosivut