logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

It-yritysten liiketoimintajohdon verkostoitumistapahtuma veti Lasipalatsin Palmuhuoneen täyteen

6.2.2019 - Veera Kujansuu - Verkostoituminen

Ite wikin organisoima tapahtuma ohjelmistoyritysten johdolle oli täyteen buukattu

Ite wiki järjesti tiistaina 5.2. Ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneessa lounastapaamisen ohjelmistokonsultteja ja -kehittäjiä tarjoavien yritysten liiketoiminta- ja myyntijohdolle. 

Agendana tapahtumassa oli konsultointiliiketoiminnan tehostaminen ja verkostoituminen.

Sponsorina tapahtumassa toimi ruotsalainen CinodeCinode on kehittänyt viimeisen viiden vuoden aikana SaaS-palvelun it-konsulttitalojen CV:den ja osaamisen, työtehtävien, saatavuuden sekä myyntiprosessin hallintaan. 

Cinoden CEO Anders Hagberg, Suomen myynnistä vastaava Karl Lagerberg ja myyntijohtaja Johan Haeger kuuntelivat, kun Ite wikin Johannes Puro avasi tapahtuman toivottamalla vieraat lämpimästi tervetulleiksi.

– Kun Johan soitti minulle syksyllä ja kertoi Cinoden kiinnostuksesta Suomen it-konsultointimarkkinaa kohtaan, heitin hänelle idean verkostoitumislounaan järjestämisestä Helsingissä. Ensinnäkin kaikki ovat kyllästyneitä prosessien pyörittämiseen exceleillä ja kiinnostuneita kuulemaan vaihtoehdoista. Toisaalta verkostoituneella ohjelmistoalalla kontaktiverkostot ovat kaikki kaikessa. Jos samalla kertaa pääsee nauttimaan hyvästä lounaasta, saa ideoita siihen, miten liiketoimintaa voisi pyörittää tehokkaammin ja vielä tapaa kymmeniä kollegoita, arvelin että tupa tulisi täyteen, Ite wikin Johannes Puro kommentoi tapahtumassa.

Ja tulihan se.

Puolitoista tuntia meni kuin siivillä ja käyntikortit vaihtuivat ainakin meidän pöydässämme tiuhaan.

”Suorastaan erinomaisen loistava tapahtuma”, yksi vieraista hehkutti tuoreeltaan. Wunderin myyntijohtajan Petteri Hellgrenin kehut lämmittivät meitä erityisesti, sillä ne välitettiin julkisesti Linkedinissä. 

Cinoden joukot olivat tuoreeltaan todella iloisia lämpimästä vastaanotossa itäisessä naapurissaan. Cinoden myyntijohtaja Johan Haeger oli jopa valmis ideoimaan samantien seuraavaa tapahtumaa Suomessa.

Anders Hagberg pääsi kertomaan, että Helsinkiläinen ohjelmistotalo Fraktio oli juuri käynnistänyt Cinoden palvelun hyödyntämisen täydessä mitassa.

Me toivotamme tietysti ruotsalaiset tervetulleeksi. Sitäpaitsi, yhdellä lounaalla digitaalisen liiketoiminnan gurujen kanssa oppii enemmän kuin viikossa korkeakoulun penkillä.

– Hienoa, että yhteistyö ruotsalaisten ja suomalaisten välillä toimii saumattomasti. Osansa asiassa tekee varmasti läheinen sijaintimme ja historiamme, sekä luottamukseen perustuva yrityskulttuuri. Voisimme myös ideoida, miten suomalaista softa-alan osaamista voitaisiin viedä Ahvenanmeren toiselle puolelle, ettemme jää pelkiksi asiakkaiksi, Puro pyytää kirjoittamaan jutun loppuun.

 

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Muita julkaisuja

Veera Kujansuu - Rahoituskierrokset
Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify keränyt 150 000 euron rahoituskierroksen
Suvi Lindström - 5G
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
Suvi Lindström - Kyberrikollisuus
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat
Suvi Lindström - Rekrytointi
Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
Veera Kujansuu - Ohjelmistokehitys
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Johannes Puro - Markkinointi
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa
Suvi Lindström - Maria 01
Maria 01 laajentuu Euroopan suurimmaksi startup-kampukseksi vuoteen 2023 mennessä
Johannes Puro - Asiakaskokemukset
Mitä asiakkaat sanovat ohjelmistoyrityksistä? It-yritysten asiakaskokemuksia luettu jo 23.000 kertaa, mutta moni myyntitiimi nukkuu yhä
Veera Kujansuu - Internet of Things
IoT Paja -säätiö auttaa kehittämään ideat prototyypeiksi – säätiön tuesta nostetta IoT-ratkaisujen kehittämiseen
Lataa lisää