logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

It-yritysten liiketoimintajohdon verkostoitumistapahtuma veti Lasipalatsin Palmuhuoneen täyteen

6.2.2019 - Veera Kujansuu - Verkostoituminen

Ite wikin organisoima tapahtuma ohjelmistoyritysten johdolle oli täyteen buukattu

Ite wiki järjesti tiistaina 5.2. Ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneessa lounastapaamisen ohjelmistokonsultteja ja -kehittäjiä tarjoavien yritysten liiketoiminta- ja myyntijohdolle. 

Agendana tapahtumassa oli konsultointiliiketoiminnan tehostaminen ja verkostoituminen.

Sponsorina tapahtumassa toimi ruotsalainen CinodeCinode on kehittänyt viimeisen viiden vuoden aikana SaaS-palvelun it-konsulttitalojen CV:den ja osaamisen, työtehtävien, saatavuuden sekä myyntiprosessin hallintaan. 

Cinoden CEO Anders Hagberg, Suomen myynnistä vastaava Karl Lagerberg ja myyntijohtaja Johan Haeger kuuntelivat, kun Ite wikin Johannes Puro avasi tapahtuman toivottamalla vieraat lämpimästi tervetulleiksi.

– Kun Johan soitti minulle syksyllä ja kertoi Cinoden kiinnostuksesta Suomen it-konsultointimarkkinaa kohtaan, heitin hänelle idean verkostoitumislounaan järjestämisestä Helsingissä. Ensinnäkin kaikki ovat kyllästyneitä prosessien pyörittämiseen exceleillä ja kiinnostuneita kuulemaan vaihtoehdoista. Toisaalta verkostoituneella ohjelmistoalalla kontaktiverkostot ovat kaikki kaikessa. Jos samalla kertaa pääsee nauttimaan hyvästä lounaasta, saa ideoita siihen, miten liiketoimintaa voisi pyörittää tehokkaammin ja vielä tapaa kymmeniä kollegoita, arvelin että tupa tulisi täyteen, Ite wikin Johannes Puro kommentoi tapahtumassa.

Ja tulihan se.

Puolitoista tuntia meni kuin siivillä ja käyntikortit vaihtuivat ainakin meidän pöydässämme tiuhaan.

”Suorastaan erinomaisen loistava tapahtuma”, yksi vieraista hehkutti tuoreeltaan. Wunderin myyntijohtajan Petteri Hellgrenin kehut lämmittivät meitä erityisesti, sillä ne välitettiin julkisesti Linkedinissä. 

Cinoden joukot olivat tuoreeltaan todella iloisia lämpimästä vastaanotossa itäisessä naapurissaan. Cinoden myyntijohtaja Johan Haeger oli jopa valmis ideoimaan samantien seuraavaa tapahtumaa Suomessa.

Anders Hagberg pääsi kertomaan, että Helsinkiläinen ohjelmistotalo Fraktio oli juuri käynnistänyt Cinoden palvelun hyödyntämisen täydessä mitassa.

Me toivotamme tietysti ruotsalaiset tervetulleeksi. Sitäpaitsi, yhdellä lounaalla digitaalisen liiketoiminnan gurujen kanssa oppii enemmän kuin viikossa korkeakoulun penkillä.

– Hienoa, että yhteistyö ruotsalaisten ja suomalaisten välillä toimii saumattomasti. Osansa asiassa tekee varmasti läheinen sijaintimme ja historiamme, sekä luottamukseen perustuva yrityskulttuuri. Voisimme myös ideoida, miten suomalaista softa-alan osaamista voitaisiin viedä Ahvenanmeren toiselle puolelle, ettemme jää pelkiksi asiakkaiksi, Puro pyytää kirjoittamaan jutun loppuun.

 

Tapahtumat & webinaarit

Kaikki it-alan tapahtumat »

Muita julkaisuja

Daniel Pakkala - Digitalisaatio
Digitalisaation uudet ulottuvuudet – digitalisaation vastuut, vaikutukset ja rajoitteet monimutkaistuvat uusien teknologioiden myötä
Suvi Lindström - Digiarvoa 2019
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi
Suvi Lindström - Digibarometri 2019
Digibarometri 2019: Suomi sijoittui jälleen vertailun kolmanneksi
Veera Kujansuu - SHIFT 2019
Ääripäitä yhdistelevä SHIFT käynnistää bisnessyksyn
Suvi Lindström - Kaupunkiappis
Kaupunkiappis välittää tietoa palveluista ja edistää smart city-ajattelua
Suvi Lindström - UX-suunnittelu
Digitoimisto Sangre tarjoaa eväitä käyttäjälähtöisten digitaalisten palveluiden UX-suunnitteluun
Suvi Lindström - Hybridiverkko
Yritysverkot kehittyvät – hybridiverkko palvelee julkiseen pilveen siirtymistä ja liikkuvaa työtä
Johannes Puro - Hakukoneoptimointi
Verkkosivujen hakukoneoptimointi 2019 – tärkeimmät SEO-vinkit Googleliikenteen saamiseksi
Johannes Puro - Google Mark Up
Google Mark Up auttaa hallitsemaan Googlen monipuolistuvia hakutuloksia
Lataa lisää