Ite wikin kirjautuminen on uudistunut ja jatkossa jokainen käyttäjä hallinnoi profiilia omilla tunnuksillaan. Kirjautuminen vie noin 3 minuuttia ja kannattaa tehdä heti.

Ite wikin kirjautuminen koskee vain it- ja ohjelmistoyritysten edustajia, jotka hallinnoivat profiilia ja sisältöjä palvelussa. Tietoa alustalta hakevilta loppukäyttäjiltä kirjautumista ei ole vaadittu aiemmin, eikä tulla vaatimaan myöskään jatkossa.

Tunnusten luonti

Klikatkaa itsenne ite wikin oikeasta yläkulmasta kirjaudu-sivulle ja syöttäkää yrityksenne muokkaussalasana. Lisätkää seuraavaksi sähköpostiosoitteenne ja klikatkaa sähköpostiinne tullutta linkkiä salasanan uudistamiseksi.

Huomatkaa, että salasanan tulee olla yli 8 merkkiä pitkä, sekä sisältää pieni ja iso kirjain, numero ja erikoismerkki!

Tunnuksen luonut käyttäjä voi luoda käyttäjätunnuksia muille käyttäjille kirjauduttuaan.

Aikataulu ja ohjeita

Omatoiminen kirjautuminen on mahdollista tehdä viikon ajan perjantaihin 28.9 saakka.

Jos ette löydä yrityskohtaista salasanaanne, laittakaa viestiä info(at)itewiki.fi -osoitteeseen niin lähetämme salasanan palautuslinkin.

Päivittäkää samalla perustiedot, uudet referenssit ja suositukset, sekä ainakin tärkein tarjontanne profiiliinne. Kattavasti täytetty profiili nostaa hakutulossijoitustanne yrityshaun hakutuloksissa.

Tuomme tällä hetkellä noin 500.000 sivukatselua it- ja ohjelmistoyritysten tarjonnoille, referensseille ja sisällöille vuodessa.

Lisätiedot

Johannes Puro

johannes.puro@itewiki.fi

040 726 2656