Tämä digitaalisen palvelun hankinnan opas ja markkinatutkimus avaa ohjelmisto-, web-, ja mobiilikehityksen, julkaisujärjestelmien, sekä verkkokaupparatkaisujen osaajayritysten markkinaa Suomessa.

Markkinatutkimuksen ja digitaalisen palvelun hankinnan oppaan tavoitteena on: 

  • Parantaa ymmärrystä Suomen ohjelmistokehitysmarkkinasta ja auttaa eri toimialoja hahmottamaan ohjelmisto- ja web- ja julkaisujärjestelmäkehityksen suuntauksia, teknologioita ja mahdollisuuksia.
  •  Mahdollistaa sopivien b2b-ohjelmistokehityskumppaneiden, verkkopalveluiden toteuttajien ja mobiiliapplikaatioiden kehittäjien löytäminen markkinasta ja näiden tehokas tapaaminen ja kilpailuttaminen.
  • Välillisenä tavoitteena on edistää uusien digitaalisten palveluiden kehityshankkeiden käynnistymistä yrityksissä ja julkisella sektorilla, sekä toivottavasti uusien korkeatasoisten palveluiden synty!

Markkinatutkimus ja hankinnan opas sisältää seuraavat osiot:

1. Räätälöityyn ohjelmistokehitykseen erikoistuneiden toimittajien maantieteellinen jakautuminen Suomessa.

2. Web- ja ohjelmistokehityskielten, frameworkkien ja julkaisujärjestelmien käytön yleisyys ohjelmistoyrityksissä, sekä kunkin teknologian tarjoajien esittely.

3. Digitaalisia palveluita, julkaisujärjestelmäkehitystä, mobiiliapplikaatioita ja ohjelmistokehitysprojekteja toteuttavien yritysten listaus.

4. Johtavien ohjelmistokehitysyritysten esittely ja linkit lisätietoihin.

 

Markkinatutkimuksen ja hankinnan oppaan rajaus

Ite wikin tuottama hankinnan opas ja markkinatutkimus keskittyy b2b- ohjelmistoyrityksiin, jotka tuotekehittävät räätälöityjä sovelluksia, sekä suunnittelevat ja toteuttavat verkkopalveluita, -sivuja, -kauppoja ja mobiiliapplikaatioita asiakkailleen.

Oman ohjelmiston tuotekehitystä tekevät ja valmiiden ohjelmistotuotteiden ympärillä toimivat yritykset on siis rajattu lähtökohtaisesti ulos tutkimuksesta. Myös alle viiden hengen yritykset on jätetty ulos.

Löydät tutkimusrajauksen tarkemman kuvauksen artikkelin lopusta.

 

1. Räätälöityyn ohjelmisto-,  web-,  mobiili-, ja CMS-kehitykseen erikoistuneiden yritysten maantieteellinen jakautuminen Suomessa.

1.1 Kartta

Oheisella kartalla on kuvattu merkittävimpien kaupunkien osalta räätälöityjen digitaalisten palveluiden tarjoajayritysten toimipisteiden määrä Suomessa kaupungeittain.

1.2 Ohjelmistokehitys, Webkehitys, mobiilikehitys ja verkkokauppa -osaajayritykset  kaupungeittain suurimpien kaupunkien osalta

Huomatkaa, että toisin kuin yllä olevassa kartassa ja kohdan 3. listauksessa, ite wikin hakutuloksissa näkyvät kaikki yritykset, jotka ovat merkanneet haetut osaamisalueet profiiliinsa.

Helsinki: Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut.

Tampere: Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut.

Turku: Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut.

OuluOhjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut.

EspooOhjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut.

JyväskyläOhjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut.

2. Web- ja ohjelmistokehityskielten, frameworkkien ja julkaisujärjestelmien käytön yleisyys ohjelmistoyrityksissä, sekä kunkin teknologian tarjoajien esittely.

Ohessa esitellään teknologian hallitsevat yritykset linkityksellä ite wikin hakutuloksiin, sekä teknologioiden käytön jakautuminen tutkimusyrityksissä diagrammilla ja tilastoilla. Lukema pylvään päällä kertoo sen, kuinka moni yritys kertoi hallitsevansa kyseisen teknologian.

Huomatkaa, että listaus kertoo sen, mitä teknologioita yritykset kertovat hallitsevansa ylipäätään. Se ei siis ota kantaa teknologioiden yleisyyteen asiakasprojekteissa.

2.1 Ohjelmointikielten käytön yleisyydessä järjestys muotoitui seuraavanlaiseksi. Klikkaa teknologian nimeä nähdäksesi tarjoajayritykset ja tutustuaksesi referensseihin ja tarjontoihin:

  1. Javascript, 2.  PHP,  3. Java,  4. Python, 5.  C#, 6.  C++, 7.  C, 8. Ruby,  9.  Swift, 10.  Objective C, 11. Scala, 12. Clojure.

2.2 Käytetyimmät ohjelmointiframeworkit olivat (klikkaa teknologian nimeä nähdäksesi tarjoajayritykset ja tutustuaksesi referensseihin ja tarjontoihin):

  1. React,2. Angular   3. Node.js, 4. React Native, 5.  Ruby on Rails 6. Symfony, 7. Laravel, 8. Django, 9. Grails.

2.3 Yleisimmät julkaisujärjestelmät olivat (klikkaa teknologian nimeä nähdäksesi tarjoajayritykset ja tutustuaksesi referensseihin ja tarjontoihin):

  1. WordPress, 2. Drupal,  3. Sharepoint, 4. Liferay 5. Episerver 6. Joomla, 7. Django CMS  8. Concrete5

 

3. Digitaalisia palveluita, julkaisujärjestelmäkehitystä, mobiiliapplikaatioita ja ohjelmistokehitysprojekteja toteuttavien yritysten listaus.

Oheinen listaus listaa räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittäjäyritykset Suomessa. Yritykset on järjestetty siten, että ite wikin premium-asiakkaat on nostettu listauksen kärkeen. Lopullinen sijoitus määräytyy yrityksen referenssien määrän mukaan siten, että mitä enemmän yrityksellä on asiakasreferenssejä tietokannassa, sitä ylemmäs se sijoittuu.

Mobiilikäyttäjien kannattaa selata taulukkoa poikittaisella näytöllä.

*Julkaisujärjestelmä CMS viittaa siihen, että yritys tekee julkaisujärjestelmäkehitystä, mutta ei välttämättä ite wikin hakuehtoina olevilla yleisimmillä teknologioilla.

4. Johtavien ohjelmistokehitysyritysten esittely ja linkit lisätietoihin.

Osiossa esitellään Suomen johtavia ohjelmistokehitykseen, Webdesigniin, mobiiliapplikaatioiden suunnitteluun, sekä julkaisujärjestelmäkehitykseen erikoistuneita yrityksiä. Osio koostuu ite wikin premium-asiakkaista, joilla on tyypillisesti myös merkittävä määrä asiakasreferenssejä, sekä suositteluja.

Kuvaavaa on se, että merkittävä määrä osiossa esitellyistä yrityksistä löytyy myös Deloitten teknologiakasvajien listalta, jolla esitellään viimeisen neljän vuoden aikana 50 eniten liikevaihdoltaan kasvanutta teknologiayritystä.

Yritykset esitellään tiiviillä, sekä laajalla kuvauksella, sekä linkeillä kotisivuille ja ite wiki-profiiliin.

4.1 Johtavien webkehitys / Mobiilikehitys / Ohjelmistokehitys-osaajayritysten esittely

 

Tiedon tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palveluyritys ja asiakkailleen paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa.

Tieto arvioi informaation olevan tulevaisuudessa suurin, jatkuvasti kasvavan yhteiskunnallisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaja. Tiedon tavoitteena hyödyntää datakeskeisen maailman mahdollisuudet ja tuottaa niiden avulla arvoa yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnalle. Käytämme ohjelmisto- ja palveluosaamistamme luodaksemme ratkaisuja, jotka helpottavat miljoonien ihmisen arkea.

Meillä on keskeinen rooli ekosysteemeissä, joiden avulla uudistamme asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisaation, modernisaation ja uusien innovaatioiden avulla. Ohjelmisto- ja palveluosaamisemme lisäksi hyödynnämme vahvasti yhdessä innovoinnin ja ekosysteemien mahdollisuudet. Tiedolla on vahva pohjoismainen perintö. Yhdistämme maailmanlaajuisen osaamisen paikalliseen läsnäoloon.

Tiedon ite wiki-profiili

Tiedon kotisivut

 

Poutapilvi on digitoimisto, joka muotoilee yrityksesi haasteista ja tavoitteista digitaalisia ratkaisuja, jollaisia et osannut edes ajatella. Toimimme strategia, sisältö ja käyttökokemus edellä. Siksi palveluistamme on aitoa hyötyä organisaatiollesi.

Luomme jotakin odotuksesi ylittävää‚ jotain uutta, jotain entistä parempaa. Ei turhaa kikkailua, vaan aidosti tuloksellisia palveluita.

Meiltä saat verkkosivustot, verkkolehdet, verkkokaupat, portaalit, intra- ja ekstranetit, mobiilisovellukset, sosiaalisen median ratkaisut, asiakaskohtaiset sovellukset ja tietokannat 19-vuoden ja satojen verkkopalvelujen kokemuksella.

Me teemme kävijätutkimuksia, tuotamme mahtavia sisältöjä, suunnittelemme käyttöliittymiä ja visuaalisia ilmeitä, konseptoimme, koulutamme ja kehitämme. Meidän kanssamme lopputulos ei välttämättä ole sitä, mitä ajattelit sen olevan. Se on todennäköisesti jotain paljon parempaa. Tulkaa mukaan, siitä tulee hienoa!

Poutapilven ite wiki-profiili

Poutapilven kotisivut

 

Strateginen kumppanisi verkossa ja mobiilissa. Autamme nousemaan uudelle tasolle viestintää ja liiketoimintaa tehostavilla sähköisillä ratkaisuilla.

Valu Digital toteuttaa ratkaisuja, jotka säästävät viestintään käytettävää aikaa, kasvattavat liiketoimintaa ja tehostavat sähköistä asiointia. Missiomme on auttaa asiakastamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti. Ydinosaamistamme ovat pitkälle tuotteistetut ohjelmistot ja palvelut. Digitaalisten palveluiden luomisessa yhdistämme teknisen, visuaalisen ja viestinnällisen näkemyksen. Erityisratkaisujamme: – vuosiraportointi – verkkolehdet – julkaisujärjestelmä, cms – verkkokurssijärjestelmät – aineistojen jako ja esittäminen mobiilissa – interaktiiviset presentaatiot – sosiaalinen intranet. Tarjoamme luotettavaa kumppanuutta ja joustavaa, ystävällistä palvelua asiakkaillemme. Jatkuvan palvelumme asiakastyytyväisyys on viimeisen vuosien aikana ollut 96 – 100 %.

Valun ite wiki-profiili

Valun kotisivut

 

Whitestone on digitoimisto, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään digitaalisia palveluita. Intohimomme on ohjata ja ohjata asiakkaitamme kehittämään heidän liiketoimintaansa, korkealaatuisten digitaalisten palveluiden avulla.

Whitestone on digitoimisto, jonka toiminnan ajatuksena on auttaa kumppaniyrityksiä hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia. Tavoitteena on auttaa asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla.Käytännössä perehdymme asiakkaan liiketoimintaan ja sen eri prosesseihin, joista pyrimme löytämään mahdolliset kehityskohteet. Kehityskohteet voivat liittyä esimerkiksi tuotantoon, myyntiin tai markkinointiin. Kartoituksen pohjalta asiakkaalle tuotetaan ehdotus toimenpiteistä, joilla asiakkaan liiketoimintaa voidaan tehostaa. Yksinkertaisesti sanottuna tarkoituksena on auttaa asiakasta säästämään aikaa ja rahaa, tai tuomaan sitä lisää.  Konkreettisiin tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa verkkokaupat, verkkosivut, sekä räätälöidyt CRM:t.

Whitestonen ite wiki-profiili

Whitestonen kotisivut

 

Uskomme, että digitalisoituminen luo huomisen voittajia. Luomme kauniita verkkopalveluita, jotka tuottavat mitattavaa arvoa. Toteutamme räätälöityjä verkkopalveluita, verkkokauppoja, varausjärjestelmiä ja vaativia verkkosivustoja.

Sofokuksen ite wiki-profiili

Sofokuksen kotisivut

 

Ydinosaamistamme on asiakaslähtöinen ohjelmistokehitys ja jatkuvat palvelut. Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut | Web- ja mobiilikehitys | Järjestelmäintegraatiot ja backend | IoT ja analytiikka | Jatkuvat palvelut | UI/UX-suunnittelu | Palvelumuotoilu

Eatech on ketterä yli 100 osaajan ohjelmistotalo, jolle asiakastyytyväisyys ja asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen ovat ykkösasia. Olemme riippumaton, kotimainen ja ketterä teknologiakumppani, joka etsii ja toteuttaa asiakkaalle parhaat ratkaisut yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialaosaamisemme on laaja, ja kokemusta meiltä löytyy muun muassa kaupan, logistiikan, maksamisen ja teollisuuden alojen asiakasprojekteista. Saman katon alta konsultointi, toteutus, testaus sekä ylläpito 24/7. Toimistomme sijaitsevat Tampereella (Hervanta ja Tulli) sekä Helsingissä. Ydinosaamisemme: asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, web- ja mobiilikehitys, integraatiot ja back end, liiketoimintalähtöiset IoT -ratkaisut ja analytiikka, jatkuvat palvelut, UX-suunnittelu ja palvelumuotoilu, BI ja pilvipalvelut.

Eatechin ite wiki-profiili

Eatechin kotisivut

Digia on kannattavasti kasvava suomalainen IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet.

Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen. Vahvuutenamme on syvä osaaminen paikallisten organisaatioiden ydinprosesseista sekä niitä tukevista operatiivisista järjestelmistä ja integraatioista. Digitaalisen liiketoiminnan palvelut laajentavat rooliamme asiakkaiden arvoketjussa. Palvelumallimme kattaa lisäksi konsultoinnin, palvelumuotoilun, kehityskumppanuuden ja jatkuvat palvelut. Vahvaa toimialaosaamista meillä on erityisesti kaupan, logistiikan ja teollisuuden alalta, julkiselta sektorilta sekä pankki- ja vakuutusalalta.

Digian ite wiki-profiili

Digian kotisivut

 

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkään teknologian palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja ja palveluja ja uudistaa yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Vuonna 1996 perustetun Solitan liikevaihto (pro forma) vuonna 2017 oli 76 miljoonaa euroa. Solita työllistää 650 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, digitaalisten palvelujen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Tallinnassa, Tukholmassa ja Singaporessa.

Solitan ite wiki-profiili

Solitan kotisivut

 

Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu, toiminnanohjaus, taloudenohjaus, tiedolla johtaminen ja toimintamallien ja liiketoiminnan innovointi.

Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi. Accountor Enterprise Solutions Oy:n toiminnan ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla. Toimintamme ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla. Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365- ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Palveluksessamme on yli 120 asiantuntijaa. Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu, toiminnanohjaus, taloudenohjaus, tiedolla johtaminen ja toimintamallien ja liiketoiminnan innovointi.

Accountor Enterprisen ite wiki-profiili

Accountor Enterpricen kotisivut

 

Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian.

Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Haluamme olla pitkäaikainen digikumppani, joka on aktiivisesti kasvattamassa liikevaihtoa projektin alusta sen jatkokehitysvaiheeseen. Uskomme että digitaalisuus ei ole itseisarvo, sillä palvelut saattavat helposti olla enemmänkin kuluerä kuin tuottava investointi. Siksi kaikki kehitystyömme pohjautuu dataan ja keskittyy kasvattamaan asiakkaidemme liikevaihtoa.

Lamian ite wiki-profiili

Lamian kotisivut

 

Geniem toteuttaa enterprise-tason WordPress ratkaisuja sekä sulavia NodeJS-verkkopalveluita.

Geniemiltä saat digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla erotut kilpailijoistasi, sitoutat asiakkaasi ja teet jatkuvasti parempaa tulosta. Tämän mahdollistamme tarjoamalla oikeat askeleet digitalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen Suomen lujinta WordPress-laatua sekä monipuolista React-osaamista. Olemme oikea kumppanisi, kun haluat tarjota asiakkaillesi parasta.

Geniemin ite wiki-profiili

Geniemin kotisivut

 

Starcut tarjoaa palvelumuotoilu-, mobiili- ja web-kehitys-, sekä pilvi- ja ylläpitopalveluja.

Luomme digitaalisia palveluita ja ratkaisuja, jotka tuovat arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Puhumme vähemmän ja annamme töidemme tulosten puhua puolestamme. Uskomme lean innovation / start-up metodiin, ketterään kehitykseen sekä jatkuvaan integrointiin.

Starcutin ite wiki-profiili

Starcutin kotisivut

Rakettitiede toteuttaa ohjelmistoprojektisi vallan vikkelästi ja pienellä tiimillä. Joukkueemme on erittäin kokenut ja monissa startupeissakin karaistunut. Asiakkaidemme mukaan olemme poikkeuksellisen nopeita saamaan tuloksia aikaan.

Rakettitieteen ite wiki-profiili

Rakettitieteen kotisivut

 

Finn-ID Oy on innovatiivinen tiedon ja tapahtuman sillanrakentaja. Perinteisiä työtapoja uudistavat mobiiliohjelmat sekä työnohjauksen ja logistiikan ratkaisut luovat asiakasyrityksiimme läpinäkyvyyttä, luotettavuutta ja tuottavuutta.

Finn-ID:n ite wiki-profiili

Finn-ID:n kotisivut

 

Yhdistämällä raudanluja osaamisemme parhaisiin teknologioihin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme toimivimmat ratkaisut oppimisen digitalisaation haasteisiin. Valamis-oppimisympäristöllämme tehostat organisaatiosi oppimista juuri oikeilla työkaluilla!

Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani liiketoiminnan kasvattamiseen digitalisaation avulla! Kaikki alkaa ihmisistä, työntekijöistämme ja asiakkaistamme, jotka ovat toimintamme keskiössä. Päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvomme: vastuullisuus, avoimuus, jatkuva kehittyminen sekä asiakaslähtöisyys. Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Yrityksen kehittämä Valamis-oppimisympäristö auttaa organisaatioita muuntamaan digitalisaation haasteet organisaation kilpailueduksi. Arcusys ja Valamis-oppimisympäristö on valittu Gartnerin 2016 \Market Guide for Corporate Learning Suites\” -oppaaseen. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Yhtiöllä on yhteensä kahdeksan toimistoa Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Englannissa ja Venäjällä.”

Arcusysin ite wiki-profiili

Arcusysin kotisivut

Oddy (entinen Brave Digital) on erikoistunut analytiikkaan, ohjelmistokehitykseen, digitaalisten palveluiden kehittämiseen sekä digitaaliseen markkinointiin.

Oddy /Brave Digital on verkkopalveluihin, ohjelmistokehitykseen ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Iisalmessa ja Kuopiossa. Suunnittelemme korkean käytettävyyden verkkopalveluja, kehitämme ketterästi web- ja mobiilisovelluksia ja toteutamme digitaalista markkinointia SEM ja SEO-näkyvyydestä laajoihin mediakampanjoihin. Toimintamme perustuu tavoitteiden asettamiseen, korkealaatuiseen toteutukseen sekä analyytiikan seurantaan ja mittaamiseen. Perustamme työmme avoimeen lähdekoodiin ja asiakkaidemme edun valvomiseen. Toimimme kokonaisvaltaisena kumppanina prosessien digitalisaatiossa aina räätälistä toiminnaohjauksesta haastaviin verkkopalveluihin, verkkokauppoihin ja maksamisen ratkaisuihin, sekä digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuteen.

ite wiki-profiili

Kotisivut

 

City Dev Labsilla (entinen W3 Group Finland Oy) on pitkä kokemus verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Autamme asiakkaitamme kaikissa digitalisaation vaiheissa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Palveluitamme ovat verkkosivut, mobiilisovellukset, verkkokaupat ja tilausjärjestelmät, ohjelmistokehitys, markkinointikonsultointi sekä WordPress -ylläpito. Toimintatapamme on moderni; hyödynnämme tekemisessämme kokeilukulttuuria, scrumia, lyhyitä iteraatioita ja tiivistä kommunikaatiota. Digitalisaatio nostaa työn tuottavuutta ja lisää asiakkaan saamaa arvoa. Sisäiset verkkopalvelut kuten ERP-järjestelmät parantavat prosessitehokkuutta ja vähentävät virheitä. Julkinen markkinointiviestintä kuten verkkosivut auttavat asiakkaitasi löytämään juuri sinut. Muut digitaaliset palvelut kuten tilausjärjestelmät,¬ßqwfghjp’ 1liiketoiminnan.

City Dev Labsin ite wiki-profiili

City Dev Labsin kotisivut

 

Sininen Meteoriitti on on erikoistunut älykkäiden työympäristöjen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen. Yritys valittiin Suomessa Microsoftin vuoden kumppaniksi 2016. Meteoriitti on myös yritys palkitun Valo Intranetin taustalla.

We Make Digital Work! Sininen Meteoriitti on digitaalisen työn ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Oslossa, Tukholmassa ja Montrealissa. Suunnittelemme ja rakennamme digitaalisia työympäristöjä sekä digitaalisia asiointipalveluita pilvipohjaisten sovellusten avulla. Pidämme huolta palvelun koko elinkaaresta aina suunnittelusta tekniseen toteutukseen sekä tuki- ja ylläpitopalveluihin. Olemme Microsoftin ekosysteemin asiantuntijoita. Microsoft valitsi meidät Suomessa vuoden kumppaniksi vuonna 2016. Kehittämämme Valo Intranet on valittu jo kahtena vuotena (2016 & 2017) Euroopan parhaaksi intranet/extranet -ratkaisuksi ESPC -tapahtumassa.

Sinisen Meteoriitin ite wiki-profiili

Sinisen Meteoriitin kotisivut

 

Crafting Awesome Digital Services

Solinorin ite wiki-profiili

Solinorin kotisivut

 

Optiscan on johtava logistiikkaprosessien tehostaja. Autamme asiakkaitamme kehittämään käytännön toimintaansa. Abakus-ratkaisumme ohjaavat logistiikkahenkilöstöä ja kentällä työskentelevää henkilöstöä varmistaen laadun ja oikea-aikaisuuden.

Logistiikka- ja varastoalan ammattilaisten on pysyttävä kehityksessä mukana digitalisaation jatkuvasti uudistaessa alaa. Asiakkaat odottavat tänä päivänä joustavia ja nopeita jakelujärjestelmiä sekä monikanavaisia jakelumalleja. Tämä on luonut myös tarpeen aiempaa tehokkaammalle kustannusten ja työvoiman hallinnalle. Optiscan Group on toimittanut varaston ja kentällä liikkuvan henkilöstön ohjauksen ratkaisuja jo yli 30 vuoden ajan. Ratkaisumme tarjoaa ERP- ja WMS-ominaisuuksia ja -toiminnallisuuksia. Autamme yrityksiä parempaan tehokkuuteen ja tuottavuuteen tarjoamalla ratkaisuja varaston logistiikan ja kentällä liikkuvan henkilöstön hallintaan. Optiscanin ratkaisut perustuvat seuraaviin teknologioihin: >Abakus >Puheohjaus >RFID >Viivakoodit >Tiedonkeruupäätteet >SOTI-laitehallinta

Optiscanin ite wiki-profiili

Optiscanin kotisivut

 

Innofactor on johtavia pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttajia Pohjoismaissa. Tarjoamme ratkaisuja digivisioon ja prosesseihin, digitaaliseen liiketoimintaan, joustavaan työskentelyyn, liiketoiminnan tuottavuuteen sekä älykkääseen pilveen.

Innofactor on johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja Pohjoismaissa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaansa, edistämään yhteisöllistä työntekoa ja kehittämään liiketoimintaprosesseja älykkäiden pilvipalveluiden avulla. Tarjoamme asiakkaillemme heidän toimintansa kannalta kriittisten ratkaisujen toimitusprojekteja ja ylläpitopalveluja, sekä kehitämme omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Keskitymme tarjoomassamme Microsoft-ekosysteemin organisaatioille suunnattuihin ratkaisuihin. Ratkaisujamme hyödyntää jo yli 1 500 yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin organisaatiota Pohjoismaissa. Olemme vahva ja arvostettu kumppani, ja pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat osoitus asiakkaiden luottamuksesta meitä kohtaan.

Innofactorin ite wiki-profiili

Innofactorin kotisivut

 

ROCK-SOLID DIGITAL SOLUTIONS. Suunnittelemme, kehitämme sekä ylläpidämme mobiilisovelluksia ja web-palveluita. Asiakkaitamme ovat useat kiinteistö- ja rakennusalan yhtiöt, lukuisat startup-yritykset ja merkittäviä julkishallinnon organisaatioita.

IWA on suunnitellut ja kehittänyt web- ja mobiilipalveluita vuodesta 2009. Yhtiömme työnäytteisiin lukeutuu Suomen kehittynein liikekiinteistöjen hakupalvelu Tiloja.fi, VIRTA-mobiilisovellukset sähköautoilijoille, Rakennustiedon Tietoväylä-palvelu ja taloyhtiöiden pelastussuunnitelmat sähköistänyt Turvakohde.fi -palvelu Talokeskukselle. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisten digitaalisten palveluiden suunnittelua kattaen liiketoimintamallien, käyttökokemuksen ja käyttöliittymien kehityksen. Ohjelmistokehitystiimimme toteuttaa asiakkaiden palvelut ja sovellukset hyödyntäen ketteriä menetelmiä, avoimen lähdekoodin kirjastoja ja tehokkaimpia moderneja ohjelmointikehyksiä.

IWA:n ite wiki-profiili

IWA:n kotisivut

 

Fraktio on osaajiensa näköinen ja tekijöidensä omistama web-sovelluksiin erikoistunut ohjelmistotalo. Suunnittelemme, koulutamme ja toteutamme verkkopalvelusi ideasta ylläpitoon.

Fraktion ite wiki-profiili

Fraktion kotisivut

 

Olemme asiantunteva sisällönhallinnan ja verkkoviestinnän kumppani. 20 vuoden kokemuksella ja osaamisellamme vahvistamme ja tuemme joustavasti asiakkaittemme toimintaa verkossa.

Ch5 Finland on vuodesta 1998 toiminut, suomalainen digitaalisten sisältöjen ja verkkopalvelujen sekä datan visualisoinnin asiantuntijayritys. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme asiakkaidemme verkkopalveluja ja -sivustoja, helpottaen heille tärkeän tiedon esittämistä, ylläpitoa ja jakamista, turvallisesti ja käyttäjälähtöisesti. Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaan kilpailukyky digitaalisissa kanavissa tarjoamalla heille nykyaikaisia ja integroitavia palveluja ‚Äì sellaisia, jotka auttavat heitä menestymään ja kohtaamaan omat sidosryhmänsä ja asiakkaansa verkossa parhaalla mahdollisella tavalla. 5 syytä valita Ch5 1. Tavoitteellinen toiminta 2. Elinkaariajattelu 3. Kilpailukykyinen hinnoittelu 4. Käytännöllinen luovuus 5. Osaaminen.

CH5 Finlandin ite wiki-profiili

CH5 Finlandin kotisivut

 

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään.

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Meillä kaikilla on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan, minkä myötä työyhteisössämme vallitsee hauska, luova ja innostava ilmapiiri. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään. Cybercomissa työskentelee 1300 asiantuntijaa seitsemässä eri maassa. Suomessa meitä on n. 180 ja toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Asiakkaamme toimivat media-, teollisuus- ja energia-aloilla sekä julkisella sektorilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa Alma Media, MTV, KONE, Outotec, Sandvik, Opetushallitus ja Väestörekisterikeskus Cybercom on perustettu vuonna 1995.

Cybercomin ite wiki-profiili

Cybercomin kotisivut

 

Tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayritys. Toteutamme asiakaskohtaisia ratkaisuja teollisuuteen (IoT), terveys- ja hyvinvointialalle ja julkishallintoon sekä toimimme IT/teollisuusyritysten tuotekehityskumppanina.

Cinia tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko- ja pilvipalveluita. Parannamme asiakaskokemusta, automatisoimme rutiineja, modernisoimme toimintoja ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden. Asiakkainamme on sekä kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä että yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja. Cinian keskeinen vahvuus tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä on korkea laatu ja tinkimätön toimintatapa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan suorituskyvyn ja tietoturvan kaikissa tilanteissa. Toimitamme sovelluskehitystä, testausta, konsultointia ja jatkuvia palveluita. Tarjontaamme täydentävät tuotepohjaiset ratkaisut palveluiden mittaamiseen ja valvontaan sekä tiedon käsittelyyn hajautetuissa ympäristöissä, esim. liikkuvassa kalustossa.

Cinian ite wiki-profiili

Cinian kotisivut

Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme digitaalisia ratkaisuja. Menestyksemme salaisuus on yhdistelmä jatkuvaa kehitystä, käyttäjätutkimusta ja ketteriä menetelmiä. Meitä on yli 130 osaajaa ympäri Eurooppaa ja olemme Suomen 3. paras työpaikka.

Wunder on täyden palvelun digitaalinen kumppani. Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme asiakkaidemme digitaalisia ratkaisuja. Meille ihmiset ovat tärkeitä ja olemmekin olleet jo useita vuosia peräkkäin Suomen parhaita työpaikkoja. Joukkoomme mahtuu yhteensä 130 maailmanmatkaajaa, taiteilijaa, muusikkoa, kirjoittajaa, halaajaa, filosofia ja festivaalikävijää. Meitä kaikkia yhdistää intohimo digitaalisiin palveluihin ja viemme muutosta eteenpäin vain mielikuvitus rajanamme.

Wunderin ite wiki-profiili

Wunderin kotisivut

 

Vuodesta 2006 lähtien olemme auttaneet yli 200 yritystä parantamaan ohjelmistokeskeistä tuotekehitystään niin prosessien, työkalujen kuin organisaatiomallienkin avulla.

Contribyte Oy on vuonna 2006 perustettu tuotekehityksen menestymisen, räätälöityjen kehitystyökalujen ja uusien ketterien työskentelytapojen menetelmäriippumaton konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan tehostamaan heidän liiketoimintakriittistä ohjelmistokehitystään. Aloitamme aina isosta kuvasta ja pyrimme ymmärtämään asiakkaan liiketoiminnan, toimintaympäristön sekä ohjelmistokehityksen roolin ja tulevaisuuden mahdollisuudet yrityksen toiminnan kehittämisessä. Arvioimme asiakkaan ohjelmistotuotannon nykytilanteen kokonaisvaltaisesti. Organisaation, prosessit, työkalut, osaamisen kehittämisen. Laadimme tehostamissuunnitelman tavoitteineen, aikatauluineen ja mittareineen. Olemme vahvasti mukana muutosten jalkautuksessa asiakkaan oman organisaation kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Contribyten ite wiki-profiili

Contribyten kotisivut

 

Rakennamme käyttäjäystävällisiä ja asiakkaan digitaalista liiketoimintaa tukevia verkkopalveluita. Olemme avoimen lähdekoodin Drupal-järjestelmän ja ketterän ohjelmistokehityksen huippuosaajia Suomessa. Tarjoamme ratkaisut palvelun koko elinkaarelle.

Druid on ohjelmistokehityksen, digitaalisen designin ja ketterän kehityksen huippuosaaja. Suunnittelemme ja rakennamme laajoja, asiakkaan liiketoimintaa tukevia verkkopalveluita, joissa erityisesti käytettävyyden, suorituskyvyn ja luotettavuuden merkitys korostuu. Olemme Suomen johtavia Drupal-sisällönhallintajärjestelmän asiantuntijataloja ja samalla myös järjestelmäriippumaton toteuttaja. Vuosien varrella olemme kasvaneet monipuoliseksi digialan kumppaniksi, ja valitsemme käytettävät tekniikat ja ratkaisut asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden perusteella. Tukikohtamme sijaitsee Helsingissä ja toimimme myös Amsterdamissa ja Bangkokissa. Teemme töitä tiiviissä ja pitkäjänteisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Olemme avoimia ja mutkattomia ‚Äì meidän kanssamme on hauska tehdä töitä!

Druidin ite wiki-profiili

Druidin kotisivut

Anders Innovations on verkkoliiketoiminnan asiantuntijayritys. Autamme organisaatioita menestymään digitaalisessa toimintaympäristössä. Toteutamme vaativia räätälöityjä verkkopalveluita ammattitaidolla, ketterästi ja asiakaslähtöisesti.

Anders on luotettava kumppani ja edelläkävijä vaativien digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Palvelemme asiakkaita laajasti eri toimialoilla niin yksityisellä kuin julkisellä sektorilla. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää palvelun konseptoinnin, käyttöliittymien ja graafisen ilmeen suunnittelun, toteutustyön sekä laadukkaan ylläpito- ja tukipalvelun. Korkeimman mahdollisen laadun ja asiakastyytyväisyyden takaa vakioitu ketterä projektimallimme, huipputason ohjelmisto-osaamisemme ja modernit teknologiavalinnat. Kerro meille kehitystarpeestasi, niin etsitään yhdessä paras mahdollinen ratkaisu!

Andersin ite wiki-profiili

Andersin kotisivut

 

Wapice on alansa johtava teollisuusohjelmistojen moniottelija. Kehitämme IoT-ratkaisuja, teollisuuden web- , mobiili- ja desktop-sovelluksia sekä sulautettuja järjestelmiä. Tehtävämme on digitalisoida teollisuudessa käytettävät järjestelmät.

Wapice on teollisuusyritysten digitalisaatio- ja teknologiapartneri. Liiketoimintamme ytimen muodostavat asiakasräätälöidyt projektit, joiden lisäksi kehitämme pilvipalvelupohjaisia tuotteita: IoT-TICKET, SUMMIUM ja ECOREACTION. Asiakkaidemme menestys on meille elintärkeää, sillä se on myös meidän menestymisemme perusedellytys. Tällä hetkellä useimmat asiakkaistamme ovat mukana Suomen 200 suurimman valmistavan teollisuuden yrityksen listalla. Olemme toimineet vuodesta 1999 ja työllistämme tällä hetkellä yli 340 ohjelmisto- ja elektroniikka-asiantuntijaa. Olemme ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 sertifioitu sekä AAA-luokiteltu yritys.

Wapicen ite wiki-profiili

Wapicen kotisivut

 

Codemate on erikoistunut verkkopalveluiden, mobiilisovellusten ja IoT -järjestelmien kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme vahvemman kyvyn toteuttaa digitaalisia palveluita.

Codemate on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen täydellinen kumppani digitaalisten palveluiden tuottamiseen. Palvelumme kattaa ohjelmistokehityksen kaikki vaiheet, lähtien ammattimaisesta suunnittelusta ja konseptoinnista toteutukseen, testaukseen ja aina ylläpitoon saakka. Osaamisemme keskittyy erityisesti mobiilisovelluksiin, verkkopalveluihin ja IoT-järjestelmiin. Teknologioissa avoimen lähdekoodin painotus. Toimialakokemusta hyvin laajasti. Suurimmat toimistomme ovat Oulu, Helsinki ja Bangkok.

Codematen ite wiki-profiili

Codematen kotisivut

 

VALA Group Oy on ohjelmistokehityksen ja ohjelmistojen laadunvarmistuksen asiantuntijayritys. Missiomme on rakentaa Suomen onnellisin työpaikka merkityksellisen työn kautta.

VALA Group Oy on kansainvälinen älykkääseen laatulähtöiseen ohjelmistokehitykseen sekä laadunvarmistuspalveluihin keskittyvä asiantuntijayritys. Yrityksen missio on tarjota ylivertaisia ohjelmistojen laadunvarmistus- ja ohjelmistokehityspalveluja hyödyntämällä automaatiota, yhteistyötä ja älykkäitä tekniikkavalintoja. Suurimpia vahvuuksiamme ovat testiautomaatio, ohjelmistojen testaus, laadunvarmistusprosessien konsultaatio sekä laatulähtöinen ohjelmistokehitys. Yrityksen visio on olla Suomen onnellisin työpaikka vuonna 2020. Jokainen valalainen on oman alueensa huippuosaaja, ja tervetullut mukaan tekemään meistä yhä parempaa ohjelmistoalan yritystä ja työnantajaa. Edelleen uskomme että tyytyväiset työntekijät tarkoittavat tyytyväisiä asiakkaita.

VALA Groupin ite wiki-profiili

VALA Groupin kotisivut

 

Ohjelmistokehitystä ja siihen liittyvää ideointia, strategista konsultointia ja business concept -suunnittelua. Autamme löytämään oikean tien digitalisoituneessa maailmassa.

Olemme rakentaneet verkkopalveluita Ruby on Rails -teknologialla vuodesta 2007  ja meillä on eniten kokemusta Rails-teknologiasta Suomessa. Rakennamme sovellukset niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla, laitteen koosta ja muodosta riippumatta. Työtapaamme määrittelevät prototyyppipohjainen lähestyminen ongelmanratkaisuun ja modernit työtavat.

”Kiskon ansiosta voin keskittyä kertomaan tarinoita ohjelmistoista sen sijaan, että keskittyisin ratkaisemaan ohjelmistojen aiheuttamia ongelmia. Kisko on tukenut Hello Rubya alkuajoista lähtien ja ollut aina itsenäinen, ystävällinen ja filosofialtaan linjassa sen maailman kanssa, jota rakennan.” – Linda Liukas, Hello Ruby Olemme ketterä moniosaajatiimi, takanamme yli 200 onnistuneesti toimitettua verkko- ja mobiiliprojektia.

Kisko Labsin ite wiki-profiili

Kisko Labsin kotisivut

 

Espeo Software tekee asiakkaan liiketoimintaa parantavia ohjelmistoratkaisuja ketterillä kehitysmenetelmillä, jolloin toimivaa tulosta syntyy nopeasti.

Espeo on puolalainen yritys, jolla on suomalaiset juuret. Tämä takaa asiakkaalle kustannustehokkaan ratkaisun oman liiketoimintansa tehostamiseen. Espeo on toteuttanut esimerkiksi mobiilisovelluksia, yritysportaaleja, sisällönhallintajärjestelmiä, Web-sovelluksia, työnkulun hallintajärjestelmiä ja teollisuusautomaatiota. Ohjelmisto-osaaminen Espeolla on huippuluokkaa, ja hinta-laatusuhteemme on erinomainen. Olemme toteuttaneet ratkaisuja suomalaisille asiakkaille jo 8 vuotta. Tyypilliset nearshoring-ongelmat ovat vähäisiä, sillä Espeon toimitusjohtaja on asunut pitkään Suomessa ja koko yritys toimii suomalaisen ohjelmointikulttuurin mukaisesti. Toimipaikkamme ovat: Helsinki, San Francisco ja Poznan.

Espeo Softwaren ite wiki-profiili

Espeo Softwaren kotisivut

 

Teemme asiakkaistamme toimialansa edelläkävijöitä ainutlaatuisilla digitaalisilla kokonaisuuksilla, jotka ovat enemmän kuin osiensa summa. Tarjoamme kattavia ja laadukkaita ohjelmistokehitys-, design- ja data-analytiikkapalveluita.

Bitfactor on digitaalisten palveluiden asiantuntija. Kekseliäs design, oikeat teknologiat ja luova datan hyödyntäminen yhdistettynä ainutlaatuiseen tekemisen kulttuuriin ovat reseptimme loistaviin palveluihin ja tunteita herättäviin asiakaskokemuksiin. Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Uskomme, että keskeiset päämäärämme ‚Äì paras asiakaskokemus ja paras työpaikka ‚Äì voivat toteutua vain yhtä aikaa. Tämän ajatuksen siivittämänä olemme kasvaneet nopeasti, ja nykyään Bitfactor koostuu lähes 150 teknologia-, design- ja analytiikka-ammattilaisen tiimistä Oulussa ja Helsingissä.

Bitfactorin ite wiki-profiili

Bitfactorin kotisivut

 

Softability on ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayritys, joka toimii kumppanina asiakkaiden tuotekehitysprojekteissa. Toteutamme sulautettuja ohjelmistoja, web- ja mobiilisovelluksia, pilvipalveluita sekä X-Reality ratkaisuja.

Ydinosaamistamme on asiakaslähtöinen ohjelmistokehitys erityisesti teollisuuden ja lääketieteen tarpeisiin. Erityinen vahvuutemme on laaja-alainen osaamisemme alkaen laiteläheisestä ohjelmoinnista, digitaalisista sovelluksista ja pilvipalveluista aina laadunvarmistukseen sekä lisätyn todellisuuden (AR/VR) ratkaisuihin. Softability Studio -tiimimme on erikoistunut digitalisaatioon ja uusiin teknologioihin. Studio kehittää lisätyn todellisuuden ratkaisuja mobiililaitteille ja älylaseille. Lisäksi VIESTI-ratkaisu mahdollistaa video- ja AR-avusteisen etätuen. Tavoitteemme on olla sydämellisin ja halutuin työpaikka, jossa kehitetään merkityksellisiä ohjelmistoja huipputeknologioilla. Vuonna 2018 Softability sai Great Place to Work -sertifikaatin ja ylsi Suomen parhaiden yritysten joukkoon.

Softabilityn ite wiki-profiili

Softabilityn kotisivut

 

Etsitkö reilua, rentoa ja jämptiä kumppania ohjelmistokehitykseen? Tulit oikeaan paikkaan! Me autamme uusien digitaalisten palveluiden suunnittelussa ja rakentamisessa, vanhojen järjestelmien modernisoinnissa sekä järjestelmäintegraatioissa.

Sysartin ite wiki-profiili

Sysartin kotisivut

 

Kompozure is Your Azure Partner. We build, consult and manage globally scalable Azure PaaS solutions.

Kompozure is Your Azure Partner. We build, consult and manage globally scalable Azure PaaS solutions. We provide help with strategy, governance, security, DevOps, architecture, and development. We also offer Azure environments as a Tier 1 Microsoft Cloud Solutions Provider (CSP). We have focused on Azure since the company foundation 2011 and built tens of custom enterprise apps and SaaS products on Azure PaaS. 3 of 4 Microsoft Azure Most Valuable Professionals in Finland work for us. We are a Great Place To Work certified home for Azure Experts who look for challenges and desire to learn and grow. In fact, we are the 5th best place to work (GPTW 2018, 20-49 employees). As a result of our focus on right things, we were in 20th place in Deloitte Technology Fast 50 2017 Finland.

Kompozuren ite wiki-profiili

Kompozuren kotisivut

Nodeon Oy on Teollisen Internetin monitaitaja halliten alan teknologiapinon kenttälaitteiden ja sensorien rajapinnoista tiedonsiirtoratkaisuihin sekä ylätason pilvipohjaisiin keskusjärjestelmiin ja teollisuuden automaatioprosesseihin saakka.

Nodeonin avainosaamisaluetta ovat laajasti erilaiset teollisen internetin ratkaisut, johon liittyvää osaamistamme on hiottu erityisesti kriittisissä infrastruktuurikohteissa, joissa teknisten järjestelmien varaan lasketaan jopa ihmishenkiä. Erityisosaamisalueemme teollisen internetin kentässä on liikenne, älyliikenteen ratkaisut. Ammatillisesti osaamisemme perustuu laajaan teknologiaosaamiseen ohjelmistojen kehittämisestä, automaatio- ja sähkösuunnittelusta sekä monipuolisten tietoliikenneratkaisujen suunnittelusta.

Nodeonin ite wiki-profiili

Nodeonin kotisivut

 

Sitefactory tuottaa laadukkaita ja mutkattomia WordPress-sivustoja ja räätälöityjä järjestelmiä, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa viestintäänsä verkossa ja kasvattaa siten liiketoimintaansa.

Sitefactory tuottaa laadukkaita ja mutkattomia WordPress-sivustoja ja räätälöityjä järjestelmiä, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa viestintäänsä verkossa ja kasvattaa siten liiketoimintaansa.

18 vuoden aikana olemme tuottaneet tuhansia erilaisia www-sivustoja ja palvelemme satoja erilaisia yrityksiä ja yhteisöjä. Teknologiana käytämme WordPress -julkaisujärjestelmää ja verkkokaupoissa Woocommercea.

Tuottamiemme palveluiden ylläpidosta ja jatkuvuudesta vastaamme Sitefactory huolenpitosopimuksen kautta ja voimme tarjota Planeetta Internetin kautta täysin räätälöityjä ja skaalautuvia palvelinratkaisuja.

Sitefactoryn ite wiki-profiili

Sitefactoryn kotisivut

 

Zeeland Family (Nasdaq First North: ZEE1V) on Suomen monipuolisin markkinoinnin palvelutoimisto. Tuomme suomalaisten yritysten kanssa intohimoa, rohkeutta, sisua ja uteliaisuutta markkinointiin. Yhdessä teemme tarinoita, jotka ovat totta.

Olemme Suomen laaja-alaisin porukka markkinoinnin ammattilaisia, jonka erikoisuutena on luova ongelmanratkaisu keinoista riippumatta, raja-aidat kaataen. Tuomme asiakkaittemme markkinointiin rohkeutta ‚Äì poikkitieteellistä ja -taiteellista ajattelua, joka synnyttää muistettavia menestystarinoita. Lähes 200 hengen organisaatiossamme löytyy asiantuntijatiimit esimerkiksi seuraaville palveluille: viestintä, strategia, markkinointi, PR, brändi, kommunikaatio, digitaalinen markkinointi, media, valokuvaus, videokuvaus, graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto, WordPress ja HubSpot-verkkopalvelut ja sosiaalinen media. Zeeland Family kuuluu yli 30 maassa toimivaan kansainväliseen itsenäisten toimistojen verkostoon AMIN Worldwideen.

Zeeland Familyn ite wiki-profiili

Zeeland Familyn kotisivut

 

Teamit Group kasvattaa ja tehostaa asiakkaan liiketoimintaa tuottamalla ensiluokkaisia digitaalisia palveluita. Osaamistamme ovat myyntiprosessin hallinta ja digitalisointi, dokumentinhallintaratkaisut, avaimet käteen ohjelmistoprojektit ja konsultointi.

Teamit Groupin ite wiki-profiili

Teamit Groupin kotisivut

 

Muutamme asiakkaamme haasteet ratkaisuiksi osaajiemme ja verkoston avulla.

Codemen on lähellä asiakasta. Meiltä asiakas saa sopivan kokoisen projektin, jolla haasteet muutetaan yksilölliseksi ratkaisuksi. Toimintamallimme skaalautuu kooltaan hyvinkin erilaisiin ohjelmistoprojekteihin. Verkostoomme kuuluu yli 200 yritystä, joissa on yli 1000 ammattilaista.

Codemenin ite wiki-profiili

Codemenin kotisivut

 

Jubic on moderni ohjelmistojen ja tietojärjestelmien kehityspalveluita sekä hosting-ratkaisuja tarjoava yritys. Työskentelemme erityisesti teollisuuden haastavissa ympäristöissä tuoden tämän päivän teknologioita olemassa olevien järjestelmien tueksi.

Jubicin ite wiki-profiili

Jubicin kotisivut

 

Futuriot Oy on digitalisaatioon keskittyvä analytiikka- ja ohjelmistotalo. Kehitämme asiakkaillemme liiketoiminnan seurantaan, ennusteisiin, ohjaamiseen ja raportointiin suunniteltuja tehokkaita ja älykkäitä SaaS työkaluja.

Futuriotin ite wiki-profiili

Futuriotin kotisivut

Markkinatutkimuksen ja hankinnan oppaan rajaus laajemmin kuvattuna

Ite wikin kattava lähes 1600 ohjelmistoyrityksen tietokanta toimii tutkimuksen pohjana. Ite wikin tietokantaa päivitetään mm. Suomen johtavien it-alan sidosryhmien jäsenistön tiedoilla ja ohjelmistoyritykset voivat lisätä tietojaan ja muokata tietokantaa vapaasti.

Tässä kohtaa yritykset ovat täyttäneet tietojaan wikiin jo neljän vuoden ajan ja tieto sen olemassaolosta on varmasti välittynyt kaikille alan yrityksille. Kaikille mukana oleville yrityksille viestittiin oppaan julkaisusta ja näillä oli mahdollisuus päivittää tietonsa oikeiksi.

Hankkijan opas ja markkinatutkimus keskittyy b2b- ohjelmistoyrityksiin, jotka tuotekehittävät räätälöityjä sovelluksia, sekä suunnittelevat ja toteuttavat verkkopalveluita, -sivuja, -kauppoja ja mobiiliapplikaatioita asiakkailleen.

Oman ohjelmiston tuotekehitystä tekevät ja valmiiden ohjelmistotuotteiden ympärillä toimivat yritykset on siis rajattu lähtökohtaisesti ulos tutkimuksesta.

Rajanveto ohjelmistokehityskentässä toimivien yritysten välille on kuitenkin haastavaa. Moni it-yritys hallitsee esimerkiksi julkaisujärjestelmäkehityksen ja web-sovellusten suunnittelun, mutta keskittyy asiakastyössään tiettyä prosessia, kuten asiakkuudenhallintaa tukevaan ohjelmistoon, tai erikoisosaamiseen, kuten tietoturvakonsultointiin.

Siksi jokaisen yrityksen, jolla on ite wiki-profiilissaan joku tageista ohjelmistokehitys, mobiilikehitys, webkehitys tai verkkokaupparatkaisut, kotisivut käytiin läpi.

Jos yritys ei kuvannut kotisivuillaan toteuttavansa kustomoitua julkaisujärjestelmä- (esim. Drupal- tai WordPress), ohjelmisto-, digipalvelu-, mobiilisovellus- tai webkehitystä, taikka verkkokaupparatkaisuja loppuasiakkailleen, se pudotettiin pois listasta.

Mukaan huolittiin vain yli viiden hengen yritykset, eli pienimmät talot ja freelancerit rajattiin tutkimuksen ulkopuolelle.

289 yritystä kertoi olevansa yli viiden hengen yrityksiä (tai ei kerro kokoaan) ja kertoo kotisivuillaan tekevänsä ohjelmisto-, web-, tai mobiilikehitystä, taikka verkkokaupparatkaisuja.

Todettakoon, että ite wikistä löytyvät laajasti eri prosesseihin, kuten esimerkiksi asiakkuudenhallintaan, toiminnanohjausjärjestelmiin, taloushallintoon, tai BI-ratkaisuihin keskittyvät ohjelmistoyritykset, sekä kattavasti eri it-osaamisalueita hallitsevat tarjoajat, kuten it-infran tai IoT:n hallitsevat talot.

Moni toimijoista on tagannyt profiiliinsa esimerkiksi ohjelmistokehitys– tai webkehitys tagit, mutta ne on poistettu tutkimusdatasta, ellei yritys kuvaa kotisivuillaan tarjoavansa kehityspalveluita tutkimusrajauksen mukaisella tavalla.

Löydät siis ite wikin yrityshausta eri it-toimialojen osaajayritykset kattavasti, siinä missä tämä tutkimus esittelee markkinan nimenomaan räätälin kehitystyön kulmasta.

Tietokanta on ladattu 24.3.2018, joten sen jälkeen tehdyt päivitykset eivät näy tilastoissa.

 

Työryhmä

Johannes Puro, Eeva Melama, Tuomas Piispanen & Harri Liimatta

Mediatiedustelut ja yhteenotot yrityksistä

Johannes Puro, Liiketoimintajohtaja

johannes.puro(at)itewiki.fi, 040726 2656