logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ecommerce + Shop Tech 2018 etsii ratkaisuja kaupan murrokseen asiakaskokemuksen ja kansainvälistymisen ympäriltä

7.3.2018 - Elina Koskipahta - Tapahtumat

Tapahtumassa visioidaan, miltä näyttää tulevaisuuden myymälä.

Kaupan ja digitaalisen liiketoiminnan parissa työskentelevien päättäjien kohtaamispaikaksi luotu Ecommerce + Shop Tech viettää maaliskuussa 10. juhlavuottaan. 14.-15.3.2018 järjestettävän tapahtuman tuottaja Pauliina Tornberg ja myyntipäällikkö Veera Ahonen Easyfairsilta kertovat, että yksi tapahtuman tärkeimmistä elementeistä on kyky uudistua yhteisön tarpeiden muuttuessa.

– Kun katsomme kaupan alaa kuluttajan näkökulmasta, emme enää puhu kivijalkakaupasta ja verkkokaupasta erillisinä kokonaisuuksina, vaan kauppa on kauppaa ja tulevat haasteet koskevat kaikkia myyntikanavasta riippumatta, Tornberg avaa.

“Kauppa on kauppaa, ja tulevat haasteet koskevat kaikkia myyntikanavasta riippumatta.”

Keskiöön ovat nousseet teknologiat, jotka muuttavat toimintaa vauhdikkaasti.

– Digitalisaation luomat uudet mahdollisuudet ovat kaikkien ulottuvilla jo nyt, ja me haluamme osaltamme kannustaa vierailijoita tutkimaan rohkeasti miten he voisivat hyödyntää niitä omassa liiketoiminnassaan.

Tiimin mukaan haasteita löytyy riittämiin myös perinteisen kaupan ulkopuolelta. Palveluita myydään yhä enemmän verkossa, joten tapahtumasta haluttiin luoda toimiva foorumi ennen kaikkea näitä ratkaisuja tarjoaville toimijoille.

– Ecommerceen osallistuu vuosittain runsaasti myös B2B-kauppiaita ja muita palveluntarjoajia, joten pyrimme vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Kaupan murros ei koske pelkkää tavarakauppaa, Ahonen täsmentää.

– Tärkein tavoitteemme on tehdä tapahtumasta selkeä ja helposti lähestyttävä. Seminaareissa esillä olevia teemoja ovat esimerkiksi kaupan kasvu ja kansainvälistyminen, asiakaskokemus käsitteenä ja käytännössä, sekä myymälän rooli tulevaisuudessa, Tornberg lisää.

 

Veera Ahonen (vasemmalla) ja Pauliina Tornberg muistuttavat, että innovaatioiden ja uutisten ohella tapahtuma on loistava paikka verkostoitua muiden alan keskeisten toimijoiden kanssa.

 

Ohjelmassa tullaan tänä vuonna käsittelemään verkkokaupan tärkeimpiä menestystekijöitä ja kuullaan uusista, innovatiivisista teknologioista, jotka mullistavat verkkokaupan, naiset lupaavat.

Yläteemat ovat Tech Solutions, joka kerää yhteen uusimmat teknologiset ratkaisut myymälöihin ja digitaaliseen liiketoimintaan; Payment Solutions, joka esittelee tehokkaita ja helppokäyttöisiä maksuratkaisuja; Marketing & Communication, jonka tarkoituksena on palvella markkinoinnin tai visuaalisen viestinnän parissa työskenteleviä päättäjiä sekä Packaging & Logistics, joka esittelee alan toimijoille kestäviä, käytännöllisiä ja älykkäitä pakkaus- ja logistiikkaratkaisuja.

Tapahtumassa nähdään myös erityinen Future Store -demoalue, joka luo katsauksen tulevaisuuden kaupan mahdollisuuksiin ja innovaatioihin.

– Haluamme toivottaa kaikki alan toimijat tervetulleiksi tapahtumaan edistämään yhdessä kauppaa ja digitaalista liiketoimintaa, Tornberg ja Ahonen kutsuvat.

 

Rekisteröidy kävijäksi >

 


Easyfairs on kansainvälinen tapahtumajärjestäjä, joka toimii 17 eri maassa.
Ecommerce + Shop Tech on Suomen suurin tapahtuma kaupan ja digitaalisen liiketoiminnan päättäjille. Tapahtuman näytteilleasettajat ovat yrityksiä, jotka tarjoavat markkinoinnin, teknologian, logistiikan ja maksupalveluiden ratkaisuja kaupan sekä digitaalisen liiketoiminnan tarpeisiin.

 

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Muita julkaisuja

Suvi Lindström - Kaupunkiappis
Kaupunkiappis välittää tietoa palveluista ja edistää smart city-ajattelua
Suvi Lindström - UX-suunnittelu
Digitoimisto Sangre tarjoaa eväitä käyttäjälähtöisten digitaalisten palveluiden UX-suunnitteluun
Suvi Lindström - Hybridiverkko
Yritysverkot kehittyvät – hybridiverkko palvelee julkiseen pilveen siirtymistä ja liikkuvaa työtä
Johannes Puro - Hakukoneoptimointi
Verkkosivujen hakukoneoptimointi 2019 – tärkeimmät SEO-vinkit Googleliikenteen saamiseksi
Johannes Puro - Google Mark Up
Google Mark Up auttaa hallitsemaan Googlen monipuolistuvia hakutuloksia
Suvi Lindström - AuroraAI
AuroraAI on julkisen sektorin tekoälyhanke, jossa luodaan yksilöllisiin palveluihin ohjaava älykäs palveluverkosto
Veera Kujansuu - Myynti ja markkinointi
Näin toimii it- ja ohjelmistoyritysten markkinointi – internet ja digimarkkinointi ovat muuttaneet it-hankintaprosessia
Veera Kujansuu - Teknologiabarometri 2019
Teknologiabarometri 2019: Suomen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta jäljessä muista maista
Suvi Lindström - Arctic15
Startup-yrittäjät ja sijoittajat saman katon alle tuova Arctic15-konferenssi alkaa huomenna
Lataa lisää