Kaupan ja digitaalisen liiketoiminnan parissa työskentelevien päättäjien kohtaamispaikaksi luotu Ecommerce + Shop Tech viettää maaliskuussa 10. juhlavuottaan. 14.-15.3.2018 järjestettävän tapahtuman tuottaja Pauliina Tornberg ja myyntipäällikkö Veera Ahonen Easyfairsilta kertovat, että yksi tapahtuman tärkeimmistä elementeistä on kyky uudistua yhteisön tarpeiden muuttuessa.

– Kun katsomme kaupan alaa kuluttajan näkökulmasta, emme enää puhu kivijalkakaupasta ja verkkokaupasta erillisinä kokonaisuuksina, vaan kauppa on kauppaa ja tulevat haasteet koskevat kaikkia myyntikanavasta riippumatta, Tornberg avaa.

“Kauppa on kauppaa, ja tulevat haasteet koskevat kaikkia myyntikanavasta riippumatta.”

Keskiöön ovat nousseet teknologiat, jotka muuttavat toimintaa vauhdikkaasti.

– Digitalisaation luomat uudet mahdollisuudet ovat kaikkien ulottuvilla jo nyt, ja me haluamme osaltamme kannustaa vierailijoita tutkimaan rohkeasti miten he voisivat hyödyntää niitä omassa liiketoiminnassaan.

Tiimin mukaan haasteita löytyy riittämiin myös perinteisen kaupan ulkopuolelta. Palveluita myydään yhä enemmän verkossa, joten tapahtumasta haluttiin luoda toimiva foorumi ennen kaikkea näitä ratkaisuja tarjoaville toimijoille.

– Ecommerceen osallistuu vuosittain runsaasti myös B2B-kauppiaita ja muita palveluntarjoajia, joten pyrimme vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Kaupan murros ei koske pelkkää tavarakauppaa, Ahonen täsmentää.

– Tärkein tavoitteemme on tehdä tapahtumasta selkeä ja helposti lähestyttävä. Seminaareissa esillä olevia teemoja ovat esimerkiksi kaupan kasvu ja kansainvälistyminen, asiakaskokemus käsitteenä ja käytännössä, sekä myymälän rooli tulevaisuudessa, Tornberg lisää.

 

Veera Ahonen (vasemmalla) ja Pauliina Tornberg muistuttavat, että innovaatioiden ja uutisten ohella tapahtuma on loistava paikka verkostoitua muiden alan keskeisten toimijoiden kanssa.

 

Ohjelmassa tullaan tänä vuonna käsittelemään verkkokaupan tärkeimpiä menestystekijöitä ja kuullaan uusista, innovatiivisista teknologioista, jotka mullistavat verkkokaupan, naiset lupaavat.

Yläteemat ovat Tech Solutions, joka kerää yhteen uusimmat teknologiset ratkaisut myymälöihin ja digitaaliseen liiketoimintaan; Payment Solutions, joka esittelee tehokkaita ja helppokäyttöisiä maksuratkaisuja; Marketing & Communication, jonka tarkoituksena on palvella markkinoinnin tai visuaalisen viestinnän parissa työskenteleviä päättäjiä sekä Packaging & Logistics, joka esittelee alan toimijoille kestäviä, käytännöllisiä ja älykkäitä pakkaus- ja logistiikkaratkaisuja.

Tapahtumassa nähdään myös erityinen Future Store -demoalue, joka luo katsauksen tulevaisuuden kaupan mahdollisuuksiin ja innovaatioihin.

– Haluamme toivottaa kaikki alan toimijat tervetulleiksi tapahtumaan edistämään yhdessä kauppaa ja digitaalista liiketoimintaa, Tornberg ja Ahonen kutsuvat.

 

Rekisteröidy kävijäksi >

 


Easyfairs on kansainvälinen tapahtumajärjestäjä, joka toimii 17 eri maassa.
Ecommerce + Shop Tech on Suomen suurin tapahtuma kaupan ja digitaalisen liiketoiminnan päättäjille. Tapahtuman näytteilleasettajat ovat yrityksiä, jotka tarjoavat markkinoinnin, teknologian, logistiikan ja maksupalveluiden ratkaisuja kaupan sekä digitaalisen liiketoiminnan tarpeisiin.