ite wikin it-rekryhaku avataan reiluksi kuukaudeksi kaikkien it- ja ohjelmistoyritysten avoimeen käyttöön. Tavoitteenamme on koostaa kaikki it-alan rekryilmoitukset yhteen sijaintiin ja käynnistää samalla alalle tehokas rekrykampanja, joka tavoittaa alan työnhakijat laajasti.

Ite wikin rekryhaun vahvuutena on ilmoitusten hakeminen ite wikin mallia hyödyntäen, jolla erilaisia työpaikkoja, tehtäviä ja osaamisalueita voi luokitella ymmärrettävästi. Tyypillisesti laajasti eri toimialoja koskevat rekrysivustot jaottelevat it-alan työpaikat ohjelmistokehittäjästä data-analyytikkoon ja projektipäällikköön yhteen ja samaan ”ICT-työpaikat”-kategoriaan.

Luonnollisesti ite wikin volyymit, jatkuva mediasisältö alan ammattilaisille ja laaja käyttäjäkunta luovat hyvän pohjan myös toimivalle rekrysivulle.

Myös ite wikin toimintatapa ”samalla puolella pöytää” ohjelmistoyritysten kanssa sopii mielestäni hyvin rekrysivun pyörittämiseen. Emme halua olla mikään ilmoitustilan myyjä, vaan ohjelmistoalan avoin yhteisö.

Käyttöönotto ja Ilmoittautuminen

Rekryhaku on avattu ilmaiseksi käyttöön jo nyt jatkuen aina torstaille 1.2 saakka, mutta ilmoittautumalla tällä lomakkeella mukaan kampanjaan, voitte pidentää käyttöaikaa aina helmikuun loppuun. Voitte siis aloittaa rekryilmoitusten julkaisun heti!

Ite wikin rekryhaun sisällöt voi jakaa seuraaviin luokkiin:

  • Hakuajalliset it-rekryilmoitukset
  • Jatkuvasti käynnissä olevat ilmoitukset
  • Yrityskulttuurin kuvaus

Normaalisti rekryosion käyttö lukeutuu premium-toimintoihin.

Kampanjan markkinointi

Käynnistämme torstaina 1.2.2018  rekrysivuston markkinoinnin, jota kohdennetaan ohjelmistoalan osaajille ja työnhakijoille laajasti mm. Linkedinissä ja Facebookissa.

Samalla kun aloitatte julkaisemisen, tarkastakaa, että profiilissanne on perustiedot ajantasalla, kattavasti referenssejä ja ainakin teille tärkein tarjonta kuvattuna.

Linkkejä

 

Lisätiedot Johannes Puro, Liiketoimintajohtaja,  johannes.puro@itewiki.fi , 040 726 2656

Kuuntele myös Johannes Puron haastattelu aiheesta ”miksi it-osaamisen hankkiminen on niin vaikeaa” tästä: