It- ja ohjelmistoyritysten tarjontojen tuominen ite wikiin on parantanut hakutulosten laatua palvelussa huomattavasti. Osassa digitalisaatiosubstansseja tarjontoja puuttuu edelleen myös sellaisilta yrityksiltä, jotka ovat erikoistuneet haettuun aihepiiriin.

Tässä siis tiivis muistutus tarjontojen toiminnasta ja kutsu kaikille it- ja ohjelmistoyrityksille tulla julkaisemaan ensimmäinen tarjontansa ite wikissä!

Tarjontojen toiminta

Ite wikin haasteena on ollut, että ohjelmistoyritykset nousevat hakutuloksiin geneerisellä kuvauksellaan eri osaamisalueilla haettaessa.

Kun ohjelmistoyritys lisää tarjontansa ite wikiin, tarjonnan kuvaus nousee yrityshaun hakutuloksiin kyseisellä osaamisalueella haettaessa. Näin esimerkiksi IoT-osaajayritystä hakeva henkilö näkee suoraan ohjelmistoyritysten IoT-kentän tarjonnat:

IoT-tarjontoja ite wikin hakutuloksissa. Hakualgoritmi nostaa tarjonnan kuvauksen yrityshakuun yhdellä liiketoimintaprosessilla, erikoisosaamisella tai toimialakokemuksella haettaessa. Teknologiaosaaminen ja tarjonnan tyyppi ovat absoluuttisia, eikä niiden kuvasta voi siksi lisätä.

Tarjontojen myötä pystymme tarjoamaan todella toimivia hakutuloksia kumppania hakeville organisaatioille.
Tarjonta luo myös oman sivunsa, joka sisältää koko tarjonnan kuvauksen, sekä aihepiiriin liittyvät referenssit ja julkaisut. Katso esimerkki avatusta tarjonnasta tästä.

Lisää ensimmäinen tarjontanne ja nosta yrityksenne hakutulosten kärkeen!

Toivotamme kaikki it- ja ohjelmistoyritykset julkaisemaan ensimmäisen tarjontansa ite wikissä!
Lisäinsentiiviä tarjoaa ite wikin algoritmin uudistus, jonka myötä tarjonnan julkaisseet yritykset nousevat kyseisen hakutulosten kärkeen ite wikissä.
Jos ajatellaan, että yritys kertoo hallitsevansa sähköisen taloushallinnon, IoT:n tai verkkokaupparatkaisut, odotamme yrityksen kykenevän kuvaamaan kyseisen aihepiirin tarjontansa tekstimuodossa.
Näin pääsemme myös parantamaan hakutulosten laatua ite wikissä ja nostamaan esiin osaavat yritykset eri substansseja haettaessa.
Tarjontasivu nostaa automaattisesti aihepiirin referenssit ja blogisisällöt, sekä asiantuntijat ja yhteyshenkilöt tarjonnan kuvauksen alle.

Whitestonen verkkokaupparatkaisujen tarjontasivu esittelee aihepiirin referenssejä ja listaa asiantuntijat ja yhteyshenkilöt yrityksessä.

Näin loppukäyttäjä saa kaiken markkinakartoituksessa tarvitsemansa tiedon yhdestä paikasta.

Ensimmäisen tarjonnan julkaiseminen on ilmaista 

Ensimmäisen tarjonnan julkaiseminen on ilmaista ja kannattaakin aloittaa teille tärkeimmästä osaamisalueesta. Voitte lisätä tarjontoja rajattomasti, mutta ilmaiskäyttäjien täytyy valita yksi tarjonta, joka tulee näkyviin hakutuloksiin ja profiiliinne. Päivittäkää samalla perustietonne ja mahdollisimman kattavasti referenssejä palveluun.

Premium-asiakkaat saavat rajattomasti tarjontoja näkyviin ja voivat lisätä myös rekryilmoituksensa ja asiantuntijansa ite wikiin.

Tarjoamme myös  joulu-tammikuussa uusille asiakkaille kolmen kuukauden  premium-koejaksoa ite wikissä hintaan 500 e + alv. Teemme hintaan sisältyen yrityksestänne myös bloggauksen ite wikin blogimediaan haastattelemalla edustajaanne.

ite wikissä kannattaa olla esillä
 
ite wikiin tehdään tuhansia vierailuja viikoittain ja suurin osa liikenteestämme laskeutuu googlesta it-alan termeillä haettaessa. Kauttamme on käynnistynyt tänä vuonna lukuisia merkittäviä kehityshankkeita ja hankintoja. Kun täytätte kertaalleen referenssit ja tarjonnan tai tarjonnat profiiliinne, ne vievät osaamistanne pitkään asiakkaille.

ite wikin Google-analytiikkaa Maaliskuusta 2017-joulukuun alkuun 2017. Digitalisaatio on pöydillä suomalaisissa yrityksissä ja kattava markkinapaikka auttaa löytämään tarpeeseen sopivat kehityskumppanit ja ohjelmistot.

Esimerkiksi Maaliskuun 2017 alusta ite wikissä on käynnistynyt pelkästään orgaanisesti jo yli 90.000 istuntoa ja sivukatseluita on kertynyt 333.000. Suurin osa liikenteestämme tulee it- ja ohjelmistoalaan liittyvillä termeillä haettaessa (tutustu termeihin tästä).

Tervetuloa mukaan julkaisemaan tarjontanne!

Tervetuloa siis julkaisemaan tarjontanne ja päivittämään referenssinne ite wikiin! Myös ilmaiskäyttäjät saavat merkittävää arvoa palvelustamme hyvin täytetyllä profiililla.
Jos kaipaatte lisätietoja, olkaa yhteydessä johannes.puro@itewiki.fi (040 726 2656) tai buukatkaa 30 minuutin ite wikin esittely etänä tästä!
Johannes PuroVerkostoidu Linkedinissä (laita mukaan viesti) ja seuraa twitterissä
Lue myös