Suosiotaan kasvattanut Nordic Digital Business Summit -tapahtuma järjestetään tänä vuonna uusissa, suuremmissa tiloissa Helsingin Messukeskuksessa torstaina 5.10.2017. Tarjolla on tuttuun tapaan erinomaisia kansainvälisiä puhujia, verkostoitumista ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Puheenvuorot jakaantuvat tänä vuonna kolmen pääteeman alle: Digital Trade & Data, Industrial Internet sekä Smart Sustainability & Efficiency. Esiintyjinä mukana ovat muun muassa Joshua P. Meltzer (Brookings), David Reiner (AMD), Mark Purdy (Accenture), Mark Thiele (Apcera) ja Michelle Senecal de Fonseca (Citrix).

ite wikin käyttäjät saavat tapahtuman pääsylipuista 20 % alennuksen koodilla itewiki20. Alennushintaisia lippuja on tarjolla vain rajattu määrä, joten varmista paikkasi rekisteröitymällä mahdollisimman pian. Etu on voimassa keskiviikkoon 4.10.2017 saakka.

Hanki liput >
Tutustu ohjelmaan ja esiintyjiin >

 

Virtuaalilasien testausta vuoden 2016 tapahtumassa.

 

Viimevuotinen tapahtuma järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla.