logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

OP ostaa ohjelmistokehitystalo Solinorin Payment Highway liiketoiminnan

4.9.2017 - Johannes Puro - Yrityskaupat

Kaupan myötä Solinor keskittyy ydinliiketoimintaansa

Payment Highway on ohjelmistokehitystalo Solinorin kehittämä maksupalvelu verkko- ja mobiilipalveluille, verkkokaupoille ja maksupalveluntarjoajille. Payment Highway -palvelun avulla yritykset voivat tarjota asiakkailleen Pivon, Siirron ja MobilePayn kaltaiset uudet mobiilimaksutavat, sekä maksukortilla tehtävät toistuvaismaksut.

OP Ryhmään kuuluva Checkout Finland Oy ostaa 4.9 julkaistun lehdistötiedotteen mukaan Solinor Oy:n mobiilimaksamiseen erikoistuneen Payment Highway –liiketoiminnan. Kaupan myötä Solinor keskittyy ydinliiketoimintaansa asiakaskohtaisten digitaalisten palveluiden toteuttajana.

– Ihmisten maksukäyttäytyminen siirtyy vahvasti verkkoon ja mobiiliin. OP jakaa kanssamme vision maksamisen tulevaisuudesta. Olemme tyytyväisiä, että teknologiamme on vakuuttanut heidät. Kaupan myötä voimme jatkossa keskittyä strategiamme mukaisesti ydinliiketoimintaamme digitaalisten palveluiden suunnittelijana ja toteuttajana, Solinor Oy:n perustaja Pekka Koskinen kertoo

– Kuluttajille mobiilimaksaminen Pivon tai Siirron kaltaisilla sovelluksilla on jo arkipäivää. Myös mobiilikaupankäynti kasvaa kohisten, mutta mobiilimaksutavat eivät ole yleistyneet samassa tahdissa. Uskomme, että tästä tulee seuraava nopean kehityksen alue. OP haluaa tarjota yrityksille helpon tavan parantaa asiakaskokemusta ja lisätä myyntiä yhdistämällä uudet mobiilimaksutavat mobiilikaupankäyntiin, OP:n uusien liiketoimintojen johtaja Masa Peura kertoo.

”Mobiilikaupankäynti kasvaa kohisten, mutta mobiilimaksutavat eivät ole yleistyneet samassa tahdissa. Uskomme, että tästä tulee seuraava nopean kehityksen alue”

Solinor keskittyy jatkossa nopeasti kasvavaan ohjelmistokehitys- ja konsultointiliiketoimintaan, jossa Solinorin avainvahvuuksia ovat uudet mobiili- ja verkkoteknologiat, palvelumuotoilu ja AWS-pilvipalvelut.

– Payment Highway palvelun tekninen toteuttaminen ja kokemukset oman palveluliiketoiminnan rakentamisesta ovat tehneet meistä entistä vahvemman kumppanin asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kehittäjänä. Kauppa vahvistaa strategiaamme ja mahdollistaa terävän fokuksen ohjelmistokehitys- ja konsultointiliiketoimintaan. Olen iloinen myös Payment Highway-tiimin puolesta. Uusi omistaja on meille entuudestaan tuttu hyvä kumppani ja luo tiimille hyvät edellytykset alkuperäisen vision toteuttamiseen ja entistä nopeampaan kasvuun, Solinor Oy:n toimitusjohtaja Aki Koikkalainen toteaa.

Tulevaisuudessa Solinor toimii asiakkaidensa kumppanina liiketoiminnan kehittäjänä ja uusien palveluiden teknisenä toteuttajana.

 

Solinorin ite wiki profiili

Solinorin kotisivut

Payment Highwayn kotisivut

 

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Muita julkaisuja

Veera Kujansuu - Rahoituskierrokset
Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
Suvi Lindström - 5G
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
Suvi Lindström - Kyberrikollisuus
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat
Suvi Lindström - Rekrytointi
Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
Veera Kujansuu - Ohjelmistokehitys
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Johannes Puro - Markkinointi
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa
Suvi Lindström - Maria 01
Maria 01 laajentuu Euroopan suurimmaksi startup-kampukseksi vuoteen 2023 mennessä
Johannes Puro - Asiakaskokemukset
Mitä asiakkaat sanovat ohjelmistoyrityksistä? It-yritysten asiakaskokemuksia luettu jo 23.000 kertaa, mutta moni myyntitiimi nukkuu yhä
Veera Kujansuu - Internet of Things
IoT Paja -säätiö auttaa kehittämään ideat prototyypeiksi – säätiön tuesta nostetta IoT-ratkaisujen kehittämiseen
Lataa lisää