Mitkä ovat Suomen suurimmat it- ja ohjelmistoyritykset liikevaihdon koolla mitattuna?

Tivin taannoinen tivi-250 listaus tarjosi näkymän 250 suurimpaan it-yritykseen 13 mittarilla kuvattuna.

Poimimme tähän blogiin listauksen sata suurinta yritystä it-markkinasta muutamalla avain-mittarilla, eli liikevaihdolla, nettotuloksella ja henkilöstön koolla mitattuna. Lukemat on pyöristetty ite wikin artikkelissa yhden desimaalin tarkkuudella.  

Suosittelemme Tivin lukemista printtinä tai artikkeliin tutustumista Summa-palvelussa, jos laaja listaus ja kattava talouslukemien mittaristo herättävät kiinnostusta.

Ite wikin avoimessa yritys- ja pikahaussa voitte listata ohjelmistoalan yritykset osaamisalueittain ja tutustua näiden referenssitoteutuksiin, suosittelijoihin ja verkkosisältöihin.

Suomen suurimmat it- ja ohjelmistoyritykset

 

Kun tarkistimme tilastoja julkisista datalähteistä, talouslukemissa oli eroavaisuuksia joidenkin yritysten kohdalla suhteessa tähän Tivin dataan. Samoin henkilöstön laskutavan maantieteellinen rajaus tuntuu vaihtelevan yrityksittäin.  

Johannes Puro, liiketoimintajohtaja
seuraa ite wikiä ja allekirjoittanutta twitterissä

  • Ite wiki on it- ja ohjelmistoalan ja digitalisaation osaajayritysten avoin markkinapaikka ja media. 
  • Avoimet yritys- ja pikahakumme esittelevät ohjelmistoalan yritykset osaamisalueittain ja mahdollistavat sopivien kumppanien löytämisen it-hankinnoissa ja liiketoiminnan kehityshankkeissa. Yritysprofiileissa voit tutustua tarjoajien referensseihin, suosituksiin ja verkkosisältöihin. 
  • Blogimediassamme haastattelemme ohjelmistoalan osaajia ja nostamme esiin digitalisaatiokentän mielenkiintoisimpia ilmiöitä. 
  • ite wiki toi viime vuonna 475.000 sivukatselua alan tarjonnoille ja sisällöille.