Suositun ICTexpon pohjalta ponnistaa tänä vuonna uusi IT PRO 2017 -ammattitapahtuma, joka keskittyy edeltäjäänsä tiukemmin IT-kentän ydinaiheisiin ja teknologiaratkaisuihin. Ohjelman runko muodostuu kolmesta teemasta: Cyber Security & Cloud, Networks & Infrastructure ja Data Analytics & Open Source.

Mikä on muuttunut aiempaan verrattuna?

– Halusimme kohdentaa tapahtuman kävijäkohderyhmän selkeämmin it-alan päättäjiin ja asiantuntijoihin, aikaisemmin mukana oli vahvasti myös liikkeenjohtoa, tapahtuman uusi tuottaja Nea Granlund kuvaa evoluutiota IT PRO:ksi.

– Näytteilleasettajien joukossa oli aiempina vuosina paljon esimerkiksi softayrityksiä, jotka tarjosivat palveluita toimialoille laidasta laitaan. Fokusoinnin ansiosta voimme nyt mennä pintaa syvemmälle ja keskittyä paremmin asian ytimeen.

IT PRO:n ohjelma koostuu yli 70 asiantuntijapuheenvuorosta ja se on luotu pitkälle yhteistyössä tapahtuman yhteistyökumppaneiden sekä näytteilleasettajien kanssa.

– Tavoitteena on luoda mahdollisimman kattava ja laadukas seminaariohjelma, joka kiinnostaa tämän päivän IT-alan asiantuntijoita sekä päättäjiä, tapahtuman myyntipäällikkö Ilkka Rinta-Kanto lisää.

Varsinaisia keynote-puhujia ei ole, vaan tarjolla on monipuolinen kattaus sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippuasiantuntijoita, kuten Chengetai Mansango UN Secretariat for the Internet Governance Forumista, Johan Norrmann Detectifysta sekä Sanna Reponen Mehackitista.

IT PRO:n rinnalla lanseerataan myös Suomessa ensi kertaa järjestettävä uudistavan teollisen teknologian Advanced Engineering 2017ammattitapahtuma, jossa esitellään laajasti valmistavaa teollisuutta palvelevia ratkaisuja, tuotteita sekä uusia innovaatioita. Advanced Engineering -tapahtuman ohjelmapuolella tullaan kuulemaan muun muassa Nasan Victor Luota sekä Jyri Kylä-Kailaa Valvet Automotivesta.

Yhdessä tapahtumat muodostavat foorumin, jossa ideat, teknologiat ja innovaatiot niin valmistavan teollisuuden kentältä kuin IT–alaltakin liikkuvat yli toimialarajojen.

– Olemme IT PRO -tapahtumatiimissä erittäin innoissamme siitä, että meillä on laadukas ja tarkkaan mietitty ohjelmakokonaisuus ja hyvä näytteilleasettajien kattaus, jotka varmasti kiinnostavat tapahtuman kävijöitä.

– Tietysti toivomme myös, että näytteilleasettajat saavat tapahtumastamme arvokkaita liidejä ja kävijät löytävät ne oikeat kontaktit, Easyfairsin tiimi lisää.

 

Rekisteröidy kävijäksi tapahtumaan >

ite wiki on Easyfairsin mediakumppani IT PRO 2017 -tapahtumassa. Löydät meidät osastolta 5D18. Tervetuloa!