ite wiki on käynnistänyt laajan kartoituksen it- ja ohjelmistoyritysten teknologiaosaamisesta Suomessa. Kartoituksen avulla mahdollistamme ohjelmistoyritysten listaamisen ja tarjouspyyntöjen lähettämisen tietyn teknologiaosaamisen perusteella.

Taustalla on ite wikin teknologiahaun uudistus, jossa hakuehtoja laajennettiin käyttäjien toiveesta ohjelmointikieliin, -kehyksiin ja julkaisujärjestelmiin. Myös teknologiaperheiden lista on kasvanut ja päivitämme hakua edelleen kattavaksi esimerkiksi IBM-, SAP-, AWS-, ja Microsoft-kumppaneiden osalta.

ite wikin käyttäjäyrityksiltä kartoitukseen osallistuminen edellyttää heidän käyttämiensä teknologioiden listaamista oheiseen LinkedIn-julkaisuun sekä Google Sheets -taulukkoon. Tiedot päivitetään yritysten omiin profiileihin keskitetysti ite wikin toimesta kartoituksen päätyttyä. Jatkossa tageja voi hallita suoraan ite wikissä ja ne kannattaa päivittää kaikkiin referensseihin.

Jos yrityksellä ei ole vielä omaa profiilia, sen voi luoda täällä >

Referenssien määrä ja tagien vastaavuus nostavat sijoitusta yrityshaun hakutuloksissa lisäten yrityksen näkyvyyttä.

 

Listaa yrityksesi käyttämät teknologiat LinkedInissä kartoituksen kommenttikentässä ja Google sheetsissä >

 

 

Teknologiat:

Teknologiat kartoitukseen on valittu muun muassa ohjelmistoyrityksille suunnatun kyselyn, markkinarelevanttiuden sekä verkkotilastojen perusteella. Jos jokin muu teknologia mainitaan kartoituksen vapaasti valittavissa tageissa riittävän usein, se voidaan nostaa mukaan hakuehdoksi.

 

Merkittävät teknologiaperheet: Amazon Web Services, Google, IBM, Microsoft, Salesforce, SAP, Open Source, Oracle.

Yrityksen osaamiseen lukeutuvat ohjelmointikielet: C, C++, C# , Clojure, PHP, Scala, Java, Javascript, Ruby, Python, Objective C, Swift.

Ohjelmointikehykset: Grails, Node.js, Ruby on Rails, Laravel, Symphony, Django React, React Native, Angular.

Julkaisujärjestelmät CMS: WordPress, Drupal, Episerver, Liferay, Joomla, Concrete5, Sharepoint, Django CMS.

Mobiilikehitys: Android, iOS, Windows Phone.

Verkkokauppa-teknologiat: Magento, WooCommerce, Shopify.

Käyttöjärjestelmäosaaminen: Linux, Mac OS, Windows.