Yksi vuoden tärkeimmistä teknologiatapahtumista, IBM BusinessConnect, nostaa jälleen syksyllä agendalle liiketoiminnan kehittämisen teknologian ja digitalisaation keinoin. Lokakuun 19. päivänä Messukeskuksessa järjestettävän, jo perinteiseksi muodostuneen, BusinessConnectin kantavana teemana on tänä vuonna “The New Era of Thinking”.

“Teemalla IBM haluaa yhdessä kumppaneidensa kanssa rohkaista yrityspäättäjiä ajattelemaan uudella tavalla ja saada heidät näkemään nousevia mahdollisuuksia tehdä uudenlaista liiketoimintaa”, kertoo IBM:n markkinointijohtaja Juha-Pekka Lehto.

Juha-Pekka Lehto toimii IBM:n markkinoinnin ja viestinnän maajohtajana Suomessa.

Juha-Pekka Lehto toimii IBM:n markkinoinnin ja viestinnän maajohtajana Suomessa.

 

Samaan aikaan, kun visionäärisellä teemalla pyritään saamaan liikkeelle lennokkaita ajattelumalleja, liiketoiminnan kehitysnopeus tarjoaa jo paljon esimerkkejä siitä, että uusi aika on jo täällä.

“Hyviä esimerkkejä uudistuvista toimialoista löytyy esimerkiksi teollisuuden digitalisaatiosta asioiden internetin myötä, terveydenhuollon digitalisaatiosta sekä kaupan alan uudenlaisista palveluista asiakaskokemuksen kehittämiseksi”, Lehto nostaa esille.

Matkalla BusinessConnectiin IBM kumppaniverkosto avaa digitalisaation mahdollisuuksia esittelemällä mielenkiintoisimpia IBM-teknologiatoteutuksia eri toimialoilta it-alan yritykset ja referenssitoteutukset koostavaa ite wikiä hyödyntäen.

IBM-kumppaniverkosto avaa ite wikissä kesän ja syksyn mittaan mielenkiintoisia toteutuksia digitalisaatiokentästä. Kooste parhaista toteutuksista julkaistaan ite wikin blogissa lokakuussa ennen BusinessConnect-tapahtumaa.

IBM-kumppaniverkosto avaa ite wikissä kesän ja syksyn mittaan mielenkiintoisia toteutuksia digitalisaatiokentästä. Kooste parhaista toteutuksista julkaistaan ite wikin blogissa lokakuussa ennen BusinessConnect-tapahtumaa.

 

“Näin visualisoimme IBM-kumppaneiden kanssa digitaalisin sisällöin eri toimialojen kehittymistä ja esimerkiksi  analytiikan potentiaalia uuden liiketoiminnan luonnissa”, kuvaa Johannes Puro ite wikistä, joka toimii hankkeessa mediakumppanina.

 

Case-kuvausten lisäksi ite wikin blogissa tullaan esittelemään IBM-kumppaniverkoston osaajia ja tekijöitä elokuusta lokakuuhun ulottuvassa juttusarjassa. Tavoitteena on nostaa esiin hyviä tyyppejä ja innostavia keskustelunavauksia digitaalisten sisältöjen muodossa kohti syksyn päätapahtumaa kuljettaessa.

 

“Aloitamme tänäkin vuonna keskustelun eri kanavissa yhdessä kumppaneidemme kanssa tapahtuman teemoista jo näin kesällä. Ite wikiin toteutettavalla juttusarjalla haluamme antaa kumppaneillemme mahdollisuuden nostaa esiin substanssiosaajia yritysbrändien takana. Itse tapahtumassa vierailla on mahdollisuus tavata artikkeleissa esiteltyjä asiantuntijoita ja kuulla lisää toteutuksista”, sosiaalisen median toimintaa IBM:llä kehittävä Anna Levlin kuvaa.

IBM:n Anna Levlin ja Juha-Pekka Lehto, sekä ite wikin Johannes Puro nostavat kesän ja syksyn mittaan esiin digitalisaation osaajia ja parhaita toteutuksia IBM kumppaniverkostosta.

IBM:n Anna Levlin ja Juha-Pekka Lehto, sekä ite wikin Johannes Puro nostavat kesän ja syksyn mittaan esiin digitalisaation osaajia ja parhaita toteutuksia IBM kumppaniverkostosta.

 

BusinessConnectissa kohtaamiset toteutuvat mm. yritysten ständeillä, sekä ennakkoon sovituissa ja vapaissa tapaamisissa.

IBM BusinessConnect on liiketoimintapäättäjille avoin tapahtuma, eli welcome to the New Era of Thinking!

 

Tutustu IBM BusinessConnectin sivustoon tästä.

IBM:n kotisivut ja ite wiki-profiili.