Ohjelmistoalan rekrytointikenttässä on menossa kuhina, kun hyvistä koodareista käydään kovaa kilpailua. Saadakseen viestinsä kuuluviin, yritysten on panostettava toden teolla rekrytointiviestintäänsä. Verkkopalveluiden kehitykseen erikoistunut Poutapilvi heittää massasta poikkeavassa työpaikkailmoituksessaan haasteen koodareille. Käy kokeilemassa Poutapilven sivuilla, pystytkö ratkaisemaan pähkinän.

Omanlaisessaan rekrytointi-ilmoituksessa Poutapilvi hakee Back End -koodaajaa tiiminsä vahvistukseksi. Poutislaiseksi pääseminen ei kuitenkaan ole aivan yksinkertaista – hakijan täytyy itse selvittää arvoituksesta, mihin sähköpostiosoitteeseen hakemuksensa lähettää.

Työpaikkailmoituksessa runoillaan näin:

 

”Iloisesti paistava kevätaurinko sekoitti meidät sen verran pahasti, että unohdimme, mihin sähköpostiosoitteeseen sinun tulisi lähettää hakemuksesi. Luotamme kuitenkin siihen, että sinä kyllä löydät oikean sähköpostiosoitteen.”

 

Ilmoituksessa kesäisellä niityllä nököttää tietokoneruutu, jonka ruudussa näkyvän koodin vain asiaan vihkiytynyt voi selvittää.

Saatko koodin ratkaistua? Koita ratkaista arvoitus Poutapilven rekrytointi-ilmoituksesta.