Niin ite wiki kuin ICTexpokin edistävät liiketoimintakumppanuuksien syntyä it-kentässä. Yritykset ovat tehneet jo ketterästi yhteistyötä kahtena edellisenä vuonna, mutta keväällä 2016 yhteistyö vankistuu entisestään: Jatkossa ICTexpon näytteilleasettajat ja näiden referenssit ja suositukset löytyvät ite wikistä osaamisalueittain.

ICT expon näytteilleasettajat löytyvät jatkossa ite wikistä osaamisalueittain.

 

ite wiki-yhteistyö laajentaa ICTexpon aika-ikkunaa, sillä nyt yrityksiin voi tutustua sekä ennen tapahtumaa että sen jälkeen. Lisäksi itse tapahtumassa palvelee ite wikin ständi, jolla voi valita kenen näytteilleasettajien ständeillä käydään.

ite wiki toimii ICTexpossa myös sosiaalisen median reportterina, ja tapahtuman jälkeen ite wiki julkaisee ICTexpo 2016-messukoosteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ICTexpon event producer Oona Rissanen ja ite wikin liiketoimintajohtaja Johannes puro Easyfairsin järjestämässä ecommerce 2016 tapahtumassa.

ite wikin Johannes Puro myös esiintyy ICTexpossa keskiviikkona 27.4 klo 12.05, jolloin ite wiki julkistaa uuden digitalisaatio & innovaatiot blogimediansa. Suosittelemme laittamaan ajan ja paikan kalentereihin!

ite-wikin-esitys-ICTexpo2016

ite wikin tuleva blogimedia tule olemaan eräänlainen digitalisaation osaajien Uusi Suomi.

Seitsemättä kertaa järjestettävä ICTexpo on Helsingin messukeskuksessa 27-28.4 Pohjoismaiden suurin it-ammattilaisten tapahtuma.

ICTexpoon odotetaan tänäkin vuonna suurta kävijämäärää – vuoden 2015 tapahtumaan kuului yli 100 esiintymistä ja puheenvuoroa, ja esittäytymässä oli yli 150 yritystä. Tämän vuoden messujen yksi nimekkäimmistä puhujista on NSA:n tietovuodosta tunnettu Edward Snowden, joka esiintyy videoyhteyden välityksellä heti ite wikin esityksen jälkeen.

Nähdään ICTexpo 2016 -messuilla!

ICTexpon kotisivut.

Tutustu ICTexpon näytteilleasettajayrityksiin ja julkaisuihin ite wikissä alta!

ICTexpon näytteilleasettajat ite wikissä
ICTexpon näytteilleasettajien referenssit ite wikissä
ICTexpon näytteilleasettajien kaikki julkaisut ite wikissä