logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitalist Network muuttuu printtilehdeksi

1.4.2016 - Johannes Puro - Digitalist Network

Kerran viikossa ilmestyvän lehden voi tilata kestotilauksena, tai ostaa irtonumerona hyvin varustetuista lehtipisteistä.

Kerran viikossa ilmestyvän lehden voi tilata kestotilauksena, tai ostaa irtonumerona hyvin varustetuista lehtipisteistä.

Digitalist

Digitalisaation sanansaattaja-yhteisön Digitalist Networkin toimintamalli uudistuu perinteiseksi printtijulkaisuksi huhtikuun alussa. Digitalist Networkin tavoitteena on ollut ”törmäyttää ideoita, ihmisiä ja yrityksiä”, sekä  ”Synnyttää visioita, ymmärrystä, suunnitelmia, valmiita palveluita ja parempaa markkinointia”.

Digitalistin toiminnan perustana on ollut aktiivinen blogi, sekä twitter-pöhinä, jonka keskiössä on ollut hastagin #digitalist liittäminen mikroblogeihin tunnisteeksi.

Kaikki muuttuu kuitenkin huhtikuun ensimmäisenä 2016, kun Digitalistin toiminta lakkaa tämän hetkisessä muodossaan ja uudistuu perinteiseksi printtimediaksi.

Myynnin digitalisaatio on yksi Digitalistin ensimmäisen numeron teemoista. Sani Leino muistelee artikkelissa aikaa, jolloin myyjät soittelivat asiakkaille, eikä asiakkaat myyjille.

Myynnin digitalisaatio on yksi Digitalist-julkaisun teemoista. Sani Leino muistelee artikkelissa aikaa, jolloin myyjät soittelivat asiakkaille, eikä asiakkaat myyjille.

Pääsihteeri Ville Tolvasen mukaan muutoksen taustalla on jatkuva tarve uudistua ja hakea uusia disruptiivisia toimintamalleja.

-88% vuoden 1955 Fortune 500 yrityksistä oli kuollut pois vuonna 2014. Digitalist ei todellakaan halua kuulua tuohon joukkoon tulevaisuudessa. Kaikki Suomen 4300 twitter käyttäjää tuntevat jo digitalistin. Uudistuksen tavoitteena onkin laajentaa lukijakuntaamme.

Jatkossa kerran viikossa ilmestyvä printti-digitalist postitetaan suoraan kestotilauksen tehneille asiakkaille koteihin. Irtonumeron voi ostaa hyvin varustetuista lehtipisteistä 8,70 euron hintaan.

Perttu-digitalist-network

Digitalistin ensimmäisessä numerossa haastatellaan digi-innovaattori Perttu Ahvenaista. Ahvenainen palkittiin Apps4Finland gaalassa työstään, jossa hän liitti jääkiekkomailansa internetiin.

Samalla Digitalist Network vastaa ihmisten hätähuutoon verkkosisältöjen määrän kasvaessa. Monella on mennyt pata jumiin, kun he ovat yrittäneet seurata laajasti internetin kanavia ja sisältöjä.

Digitalistin lukijat reagoivatkin välittömästi uudistukseen. Enimmäkseen palaute on ollut positiivista.

“Nykyään on Twitteriä, on Linkediniä, on Instagramia ja sitten se uusi palvelu, jonka logona on haamu. Mielestäni on paljon selkeämpää, että ne relevantit uutiset postitetaan suoraan kotiin kerran viikossa”, it-kenttää tarkkaan seuraava tietohallintojohtaja kiittelee uudistusta.

”Aiemmin, kun luin artikkeleja sosiaalisen median kautta, ajauduin aina kesken artikkelien selaamisen väittelyyn kommenttikentässä jonkun perussuomalaisen nuoren kanssa. Uusi off-line-lehti aiheuttaa vähemmän somebiiffiä”, hän jatkaa.

Digitaalinen-liiketoiminta

It-infrastruktuuri, kuten johdot saa aihepiirinä lisää huomiota uudistuneessa digitalistissa. ATK-vaikuttaja Janne Gylling avautuu asiantuntijakirjoituksessaan tietoliikenneyhteyksien hitaudesta Sastamalassa.

Kuten aina visionäärisissä uudistuksissa, tälläkään kertaa muutoksen yli ei olla selvitty ilman kritiikkiä. Varsinkin digimarkkinoinnissa kunnostautuneet ovat ihmetelleet, voiko verkosto elää vuonna 2016 ilman digitaalisia kanavia?

Pääsihteeri Tolvanen vastaa kritiikkiin nostamalla esiin sisältöjen laadun määrän kasvaessa jatkuvasti. Hänen mukaansa internetin avoimuus johti tilanteeseen, jossa tuhannet digikonsultit puhuivat verkossa päällekkäin, mutta kukaan ei enää kuunnellut toistaan.

Digitalistin ensimmäisessä numerossa haastatellaan digi-innovaattori Perttu Ahvenaista. Ahvenainen palkittiin Apps4Finlnad gaalassa työstään, jossa hän liitti jääkiekkomailansa internetiin.

-Joukkoistamalla tuotettu sisällöntuotanto veti puoleensa runoratsuja, jotka pyrkivät houkuttelemaan teksteillään viattomia asiakkaita verkostoonsa myyntimielessä.  Nyt näille niin sanottua “sisältömarkkinointia” toteuttaneille onnenonkijoille annetaan fudut ja jatkossa sisällöntuotannosta vastaavat ammatti toimittajat, jotka saavat TESin mukaista palkkaa ja perustavat toimintansa hyvän journalismin periaatteisiin.

Uusi Digitalist Network-printtijulkaisu lähtee haastamaan ennen kaikkea tech-alan johtavaa viikkolehteä, Talentumin julkaisemaa tekniikkaa ja taloutta. Sisällön lisäksi Digitalist haastaa tekniikan ja talouden korkeatasoisella aikakausilehti paperilla.

-Laadukkaalle paperille printattuna artikkelit pysyvät lukukelpoisina useita kuukausia, jopa vuosia, Tolvanen lopettaa.

Voit lukea Digitalist Networkin ensimmäisen numeron skannattuna tästä.

Lue myös Google osti Teksti-TV:n!

 

Visualisoinnit by 3d Taito.

 

 

Jätä kommentti - kommentteja(0)

Jätä kommentti

Emme julkaise sähköpostiosoitteita. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *


Enter the text from the image below
 


It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Muita julkaisuja

Veera Kujansuu - Älylaitteet
Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella – tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Suvi Lindström - Web hosting
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Suvi Lindström - Basware ONE
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen
Suvi Lindström - Maailman suurimmat ohjelmistoyritykset
TOP 30 Maailman suurimmat ohjelmistoyritykset
Veera Kujansuu - Ohjelmistoprojektit
Ohjelmistoprojektien vaaranpaikat – kokenut ohjelmistokonsultti auttaa välttämään haasteita kehityshankkeissa
Suvi Lindström - Luonnollisen kielen analytiikka
Tekoälyohjelmistojen luonnollisen kielen analytiikka mahdollistaa rakenteettoman datan hyödyntämisen liiketoiminnassa
Suvi Lindström - Tuotekehitys
Digitaalinen tuotekehitys kannattaa tukea Jiralla raportointia hyödyntäen, sanoo Contribyten Timo Leppä
Suvi Lindström - Verkkosivujen suunnittelu
Sisältö edellä -suunnittelu on avain onnistuneeseen verkkopalveluun
Suvi Lindström - Big game hunting
Kybersää kertoo: Big game hunting on rantautumassa Suomeen
Lataa lisää